máj
22

Csökkent az álláskeresők száma:
 

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal statisztikái szerint csökkent a regisztrált álláskeresők száma. Márciushoz képest 6,2 %-kal, ami nagyjából 36.000 főt jelent.

Ritkaságnak számít, hogy márciushoz képest az összes megyében csökkent a regisztrál álláskeresők száma, legnagyobb csökkenés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében volt.

A férfiaknál 8,5 százalékkal, nőknél pedig 3,9 százalékkal csökkent a regisztrált álláskeresők száma.

Fontos változás, hogy márciushoz képest a diplomás munkanélküliek száma is csökkent 2,3 százalékkal, 6,4 százalékkal pedig a szakképzetlen álláskeresők száma, a tavaly áprilishoz képest pedig minden álláskeresői kategóriában csökkent az álláskeresők száma.

Április folyamán a cégek 16.000 fő munkaerőigényt jelentetek be, a megvalósult álláspályázatok 63,9 százalékát állami támogatási formával kapcsolatban jelentették be. Folyamatos emelkedési tendencia figyelhető meg a nem támogatott állások kiközvetítésében 2011 decemberhez képest áprilisban 18,1 százalékkal emelkedett a nem támogatott állások száma, 2011 áprilisához képest viszont 22,8 százalékos visszaesést lehet tapasztalni. Visszaesés figyelhető meg a az új támogatott állások tekintetében is. Márciushoz képest 43,4 százalékkal, 2011 áprilisához képest pedig 40.4 százalékkal csökkent. Ez előzőekben több, mint 20 ezer főt jelent, utóbbiaknál 18.300 darab állást jelent.

A teljes álláskeresői állományban tavaly áprilisban 23,9 százalék volt az aránya azok az embereknek a száma, akik egy éven túl voltak regisztrálva. Ez most áprilisra 20,4 százalékpontot ér el.

Áprilisban 19 cég épített le 2129 főt. Ez márciushoz képest, 42,4 százalékkal csökkent, azonban 2011 áprilisához képest ez a szám több, mint ötszöröse. Legtöbb embert Komárom Esztergom megyében, és Budapesten bocsátották el létszámleépítéssel. A létszámleépítéssel érintet emberek 82 százaléka a feldolgozóiparból került ki.

ápr
8

Álláslehetőség, ahol havi bruttó 350 ezer forint a kezdő fizetés:

a Napi Gazdaság szerint a Budapesti Corvinus Egyetem KarrierExpóján nagyjából ötven munkaadó vett részt, ez kevesebb mint  a tavalyi rendezvényen, viszont ennek ellenére nem csökkent a meghirdetett pozíciók száma. Az állásajánlatoknál kiderült, hogy a frissen végzetteknek havi bruttó 200-300 ezer forint fizetést ajánlanak. A felmérésekből kiderült, hogy megközelítőleg ezer állásajánlattal és 300 szakmai gyakorlat lehetőséggel várták az érdeklődőket.
Érdekesség, hogy a megjelent munkaadók főleg pénzügyi és számviteli területre kerestek munkavállalókat, és a cgek ötven százaléka szakmai gyakorlatra toborzott jelentkezőket.
Nagyon kezd népszerűvé válni a karrierprogram, amely friss diplomások számára nyújt lehetőséget kipróbálni magukat a vállallatok különböző területein, esetleg a cégcsoportok külföldi társvállalatánál is, célja ezeknek a programoknak a vezető-utánpótlás.
Még nagy számban jelentek meg állásajánlatokkal informatikai, kereskedelmi, értékesítési, műszaki, logisztikai és adminisztrációs területekre is.
Cégvezetők azt nyilatkozták, hogy a gyakornoki és karrierprogramon résztvevők közül többségüket, amennyiben megfelelnek az elvárásoknak hosszú távon alkalmazzák.Elvárásaik a jelöltekkel szembeni elvárások: főképpen kiváló szakmai felkészültség, fejlett kommunikációs készség, az önálló munkavégzés és együttműködési készség szintén kiemelkedő elvárás, ugyanakkor a rugalmasság, tanulékonyság, folyamatos mind követelmény a munkavállalók irányában.
Ennek függvényében egyre jobb lehetőségek nyílnak számukra a karrierépítés terén.
Érdekes tapasztalat az egyik kiállító cég szerint, hogy az idelátogató munkavállalók 40-50 %-a keres munkát aktívan, míg a többi inkább érdeklődő. A cégek képviselői azt nyilatkozták, hogy egy ilyen Expón nehéz felmérni a jelentkező szakmai felkészültségét, viszont volt olyan cég , amely tavaly itt találta rá a bécsi karrierprogramjának  egyetlen magyar alkalmazottját. Viszont nagyon nagy lehetőség ez a vállalltok bemutatására, mert sok érdeklődő tulajdonképpen itt hall először a létezésükről.
Sok cég csak tavaszra keresi az új munkatársat, a folyamat hosszadalmas, viszont érdemes már most a munkakeresőknek felkeresni a cégeket.
A látogatók tanácsokat kaptak a jó önéletrajz készítéséről is, lehetőségük nyílt grafológiai és cégtesztek kitöltésére is. A 2 napos rendezvényen a cégek 200 látogatóval végeztek villáminterjúkat, 10 perces beszélgetéseket.

okt
19

Sofőr állás, sofőr munka, személyi sofőr állás-Tömeges elbocsájtás az állami sofőrök között benzinlopás miatt.

Minisztériumi sofőr bukott le belső vizsgálat során, a benzinkártyával való trükközés folytán havonta több százezres bevételhez is juthattak a vizsgálatok alapján. A kiszivárgott információk szerint  a gépkocsivezetők nagy része a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság alkalmazásában voltak és  a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium vezetőit fuvarozták, állítja a Blikk.
Az Ellátási főigazgatóság indította ezt a belső vizsgálatot, hogy véget vessen az üzemanyaglopás sorozatnak, és érintettek lehetnek akár Államtitkárt, akár Tárcavezetőt szállító sofőrök is. A Blikk információi szerint több milliós kárt okozhatott a 37 érintett gépkocsivezető.
Az átfogó vizsgálat azért indult meg, mert feltűnő volt az a tény, hogy némelyik gépkocsinak nagyon nagy a fogyasztása, a sofőröknek minden út utána kilométereket el kell számolniuk, a tankolást meg egy bizonyos kártyával fizetik ki, így hamar fény derült arra melyik gépkocsivezető jár túl sokat a benzinkúthoz.
A vizsgálat eredménye lesújtó volt, a tételes kilométer ellenőrzés meg az üzemanyag vásárlások számát összevetve, hamar kiderült, hogy a KEF állományában dolgozó gépkocsivezető közül nagyon sokan érintettek. Az is tény, hogy  33 gépkocsivezető a KEF alkalmazásában állt, míg  többi Belügyminisztérium, illetve  rendőrség valamint a Vidékfejlesztési Minisztériumnál dolgoztak. Az titok, hogy melyik vezetőket fuvarozták, de az tény, hogy nagy részüket már elküldték, és a többinek folyamatban van a kirúgása.
A vizsgálatok még folyamatban vannak, ezért a kár tételes nagysága nem tudható, és az sem mióta folytak a visszaélések, a sofőr a kútnál kannába vagy más autóba tankolta az üzemanyagot, így egyelőre csak a kirívó eseteknél tettek egyelőre intézkedéseket, bár ezeknek az alkalmazottaknak, információk szerint bruttó 270.000 forint volt a bére, még ezt is ki tudták egészíteni a lopással, minimum havi 50-60.000 forinttal.
A vizsgálat lezárása után, A KEF feljelentést tesz, és törvény előtt kell felelniük tettükért a vétkes gépkocsivezetőknek, nem ússzák meg a kirúgással, amennyiben bebizonyosodik, hogy rendszeresen, üzletszerűen loptak, börtönbüntetést szabhatnak ki rájuk.

Belföldi gépkocsivezető állások

 

okt
9

KÖKI Pláza - több mint ezer új munkalehetőséget kínál Kispesten !

A kispesti KÖKI Terminálban nyílik az új Pláza, amely 1.500 körüli új munkalehetőséget kínál. A szeptember végén nyíló , az ország egyik új és legnagyobb kereskedelmi központjában számos elhelyezkedési lehetőség nyílik, nem csak Kispestiek, Budapestiek számára, hanem az aglomerációs övezetből is várnak jelentkezőket.

A Köki Terminál Budapest egyik legnagyobb közlekedési központja lesz: metró, autóbusz végállomásokkal, vonat megállóhely, korszerű parkolókkal, könnyen megközelíthető nagy forgalmú csomópont lesz.

Munkalehetőségek: betanított munkástól egészen a vezetői állásokig:
Kispest polgármestere, Gajda Zoltán reméli, hogy ez az új komplexum jelentősen csökkenti majd a munkanélküliek számát a kerületben hisz számos területen nyújt majd álláslehetőséget: betanított munka, fizikai szakmunka, kereskedelmi szakmunka, biztonsági szakmunka valamint vezetői állások betöltésére lesz lehetőség.
Új kollegákat várnak jelentkezőket: Tesco, Libri, Rossmann és más kereskedelmi egységek.
Képzési lehetőség: A Vecsési Művelődési Központ együttműködésével, OKJ-s szakirányú képzések indulnak, TÉRÍTÉSMENTESEN !!!!, :csemege, baromfieladó, melegkonyha, pék és más szakirányú állásokban helyezkedhet el sikeres vizsga esetén.

Az állásbörzén,nem csak az ismert üzletláncok jelennek meg, hanem magyar vállalkozók is például KACKAC családi szórakoztatóközpont, ahol új gyermekfoglalkoztatói koncepció kerül megvalósításra, 30 munkatárs együttműködésével egyszerre 600 gyerek felügyeletét, szórakoztatását tudják vállalni, ez egy mintahely lesz a tervezett országos hálózaton belül.

Még lehet jelentkezni, érdeklődni, hisz ez olyan lesz mint egy kisváros, ahol nagyon sokan megtalálhatják álmaik állását, megvalósíthatják elképzeléseiket a picitől a nagyig.

sze
30

Külföldi munkalehetőségek Ausztriában, Németországban

Külföldi munkavállalás- A szakmunkásokat várják leginkább

Hivatalosan még nem készült adat arról, hogy mennyi magyarnak sikerült munkát találni Ausztriában és Németországban, de a nem pontos adatok tízezres nagyságrendről szólnak. Baranyából nagy számban mentek munkavállalók.


Az Ausztriában és Németországban munkára Baranya megyéből kiutazók  országosan is jól felkészült szakmunkásoknak nevezhetők, elég jól ismerik a szabályokat, a lehetőségeket, és a nyelvet is sokan beszélik. Ez t a véleményt osztja  tapasztalatainak köszönhetően Stemler Beáta, az Állami Foglalkoztatási Szolgálat Pécsi Kirendeltségének vezetője, és Kerner Barbara, a Baranya Megyei Európai Információs Pont vezetője is.

Viszont abban nem igazán értenek egyet, hogy a májusi munkaerő-piaci megnyitása milyen módon befolyásolta a baranyai viszonyokat.  Stemler Beáta szerint nem következett be jelentős mértékű mozgás – bár azt azért elismeri, hogy az ok arra is visszavezethető, hogy ebben a térségben sokan és jól beszélnek németül, valamint többen vannak akik már korábban dolgoztak ezekben az országokban.  

 

Kerner Barbara elmondta, hogy olyan munkát keresők is jelentkeznek náluk az irodán, akik már korábban végeztek kint munkát.  A jelentkezők életkora vegyes, többnyire  20 és 60 év köztiek keresik őket.

Mindkettejük véleménye az, hogy leginkább a jelentkezők az idegenforgalomban és a vendéglátásban keresnek munkát és sokan sikeresen el is helyezkednek. 
Pécsett két külföldi-munka-közvetítéssel is foglalkozó vállalkozó véleményét is kikérték, akik szerint  jelentős számú az orvosok és ápolók munkavállalása Német és osztrák területeken. Ezek az emberek jól bejáratott, erre szakosodott cégeken keresztül mennek ki dolgozni.  A piacon az egyéb közvetítők leginkább szakmunkásokat, és itt leginkább kőműveseket, asztalosokat, hegesztőket, tetőfedőket, mérnököket közvetítenek.

Ebben a témában minden alkalommal ki van jelentve, hogy  állásközvetítésért sem Magyarországon sem pedig az  EU-ban pénzt kérni nem lehet egy cégnek sem. Ezt a tényt fontos kiemelni újra- és újra, mert a májusi munkaerő korlátozás feloldását követően létrejöttek olyan leginkább fantomcégek, ahol nagy fizetést ígérnek, úgy, hogy a nyelvet nem beszélőknek is munkát és boldogulást kínálnak külföldön, ezáltal nagy összegeket kérnek  a munkát keresőktől. Pénzt a jelentkezőktől esetleg egyéb, kapcsolódó, de nem kötelező szolgáltatásokért kérhetnek. 

Bár arra vonatkozóan nem áll rendelkezésre pontos hivatalos adat, hogy milyen kép alakult ki a magyar munkavállalókról Ausztriában, de a külföldi munkavállalók között a magyarok iránt vannak a legnagyobb érdeklődések az osztrákoknál. A határ menti osztrák településeken az új szabályoknak köszönhetően mintegy 50 százalékkal többen dolgozhatnak a korábbinál. 

Május után  Ausztriába és Németországba több tízezres létszámban érkeztek magyarok. A nyilatkozatot tevők egyhangúan elmondták, hogy a német nyelvtudás nélkül ma már nem sikeres a munka keresése, azonban vannak olyan helyek és szakmák ahol  az angol nyelvet is elfogadják.

sze
29

Csökkent a munkanélküliek száma a KSH szerint és jelentősen fog növekedni a foglalkoztatottak száma!

Kedvező tendencia mutatkozott a munkanélküliségi ráta vonatkozásában, jelentősen növekedett a foglalkoztatottak száma. Az előző időszakban 11,4 % volt a ráta, ami csökkent 0,4 százalék ponttal, mérséklődött 11%-ra.
A KSH adatai szerint a munkanélküliek 50,3 száma több mint egy éve keresett állást, a munkanélküliség időtartama az előző évhez viszonyítva egy hónappal volt hosszabb 18,5 hónap volt átlagosan.
Jó jel !
Az idén 29.000-el (0,8%) nőtt a foglalkoztatottak száma a 15-74 éves korosztályban.
A legjobb korú munkanélküliek, 25-54 éves korosztály munkanélküliségi rátája csökkent szintén a korábbi időszakhoz viszonyítva, 10,2 százalékra 0,6 százalékponttal.
Egyfajta pezsgés érezhető, az AXA csoport Magyarország, stratégiai elemzési igazgatója, Orosz Dániel szerint nagy meglepetés ez a változás , mivel számoltak azzal, hogy a változás kedvező irányú lesz, ami viszont kellemes meglepetést okozott, az a változás mértéke, mivel az elemzések szerint csak fele ekkora mértékű javulást várt a piac.

Vélemények szerint a nyári szezon volt az igazi oka ennek a fellendülésnek, hisz az államilag ne támogatott munkahelyek kategóriában itt volt a legnagyobb kereslet az idénymunkákkal kapcsolatosan : építőipar, mezőgazdaság, élelmiszer- és italgyártás, vendéglátás és szálláshely szolgáltatás.
Szintén bővül az új álláslehetőségek palettája, viszont ez az államilag támogatott foglalkoztatási formához köthető, mint a közmunka és a nem támogatott állások száma csökkent az előző évhez képest. Tehát mint látható ezeket a statisztikai számokat nagyon sok tényező befolyásolja, viszont  nagy erőkkel dolgozik a Kormány, hogy ez ne így legyen, hanem valóban permanensen tudjanak munkát biztosítani a munkanélküliek számára.

A Magya Munkaterv 
befolyásolhatja a közeljövőben a munkaerőpiac statisztikáit, mert a rokkant nyugdíjak felülvizsgálata szintén befolyásolja majd a munkanélküliségi és aktivitási rátát. Remények szerint a közmunkaprogram bővítése csökkentheti középtávon a munkanélküliséget, fejtette ki Orosz Dániel.

Természetesen nem szabad elfeledni azt sem ,hogy június végén a tanulmányok befejeztével szintén nőtt a munkakeresők száma, hiszen sok diplomás és új szakmunkás indult el a munkakeresés rögös útján.
Remény van arra , hogy a közeljövőben is marad ez a tendencia, a munkaerő foglalkoztatási piacon és egyre több álláskereső találja meg a munka- érvényesülési lehetőséget.

Hasznos kapcsolódó cikkek, tematikus álláskereső weboldalak.

Sofőr állások, gépkocsivezetői állások ingyen

Álláshirdetések, állásajánlatok

Külföldi munka, külföldi munkalehetőségek, állások külföldön

aug
30
Németországi munkalehetőségek, külföldi munkák?
 
 
2011 májusában indult uniós munkaerő-piacokon bő két hónappal nem jelentkezett a kelet-európai munkát keresők ostroma, állatják a német szakértők. 
A német bevándorlási hivatal adatai azt mutatják, hogy májusban közép és kelet európai országokból csupán 10 ezer munkavállaló pályázott németországi munkára. 

Ez a nagyon alacsony szám azt tükrözi, hogy ezek alapján a német szakember hiány nem oldódik meg.Ebből következik, hogy jelentősen alulmaradt a tervezett munkaerő jelentkezés a várttal szemben.  

Németország és Ausztria 2004 óta UNIÓS tagállamok de csak az idén május elsején oldották  fel a korlátozásokat és a munkaerő piac előtt ekkor nyitották ki kapuikat. Nem véletlenül, hiszen ez a két ország nagy bajban van, a szakember hiány több milliós, ezért gazdasági nehézségeik fokozódnak. 

Németországnak a súlyos szakemberhiány pótlására mintegy kétmillió képzett bevándorlóra lenne szüksége. 
A statisztika azt mutatja, hogy 2025-ig 6-7 millió fő szakember kellene az országnak, melynek a német munkaerő alig a felét tudja csak biztosítani. 

A németországi cégek áttelepülnek később oda ahol szakembereket találnak, ahhoz, hogy kevesebb képzett dolgozót tudjon foglalkoztatni racionalizálásra kényszerül.  Még így is több mint kétmillió képzett munkásra tartanak igényt, ezeknek a dolgozóknak külföldinek kellene lenniük azért, hogy fenn tudják tartani a  német gazdaságot.
júl
30
Külföldi munka, Ausztriai munka, állások Ausztriában:
NEM SZÁLLTUK MEG AUSZTRIÁT !
 
2011 május elsejével az osztrák munkaerő piac megnyitását követően Magyarországról érkezett a legtöbb dolgozni vágyó. A szociális minisztérium adatai azt mutatják, hogy a  közép - kelet európai munkások arányát tekintve háromezer fő magyar, kettőezer fő lengyel, egyezer ötszáz fő szlovák és néhány szlovén és cseh  indult, hogy Ausztriába munkát vállaljon. 

A kelet európai térségből  Ausztriába jelenleg 84 ezer ember dolgozik. Ez a szám nagyon kevés ahhoz viszonyítva amilyenek az elvárások voltak a munkaerőpiac megnyitásakor. 

Ausztria és Németország már 2004 óta UNIÓS tagállamok, ennek ellenére csak az ide év május elsejével oldották fel a korlátozásaikat és nyitottak kaput a kelet európai munkavállalók előtt. Ettől kezdve  szabadon vállalhatnak munkát a cseh, lengyel, észt, lett, litván, magyar, szlovén és szlovák munkát kereső emberek. 
Bár Bulgária és Románia is tagja az UNIÓ-nak 2007 óta, ennek ellenére az ezekből az országokból érkező munkavállalók előtt több tagállam is korlátokat alkalmaz.

Kapcsolódó cikkek:

Külföldi munkalehetőségek, állások külföldön, külföldi munka

Hajós munkák, kiemelkedő kereseti lehetőséggel-külföldi munka

máj
29
Külföldi munkalehetőségek Németországban, Ausztriában, Svájcban:
 
A nyugati határ menti szomszédunkon kívül Németországban, Svájcban és Lichtensteinben is szabadon vállalhatnak munkát május elsejétől az idegen országból érkezők. Akit alkalmaznak azok 250.000 forint körüli bérre számítanak. A munkájuk kapcsán egyenrangú félként kezelik a helyi munkavállakkal, akár Németországban akár pedig Ausztriában. Függetlenül attól, hogy milyen nemzetiségű személy tölt be egy állást a feltételeknek azonosaknak kell lennie. a betartását a szabályoknak a hatóságok szigorúan ellenőrizni fogják minkét országban.
 Mivel nagyon sok Magyar állampolgár is ezekben az országokban keresi a megélhetési lehetőséget kutatásokat végeztek és kérdőíveken kérték 1400 ember véleményét. A megkérdezettek 42 %-a választaná a külföldi munkát a fenti országok bármelyikében.  Ezek közül már 2% -nak folyamatban van a jelentkezése, másfél százalék nem kíván idegenben dolgozni, a 39% még bizonytalan.
 
A megkérdezettek több forrásból próbálnak külföldi munka lehetőséget keresni. Nagyon sokan az interneten keresnek, néhányan a tv-ből, rádióból vagy a barátokon keresztül próbálkoznak a külföldi munkahely keresésével. A megkérdezettek 20 % már dolgozott valamelyik EU országban, sokan közülük csak pár hónapot. A kinti munkavállalás okaként a magasabb fizetést és sokan a szakmai fejlődést nevezték meg.
 
A legtöbb megkérdezett Ausztriát nevezte meg mint leendő munkahelyét, mások szinte egyenlő arányban Svájcba illetve Németországba szeretne dolgozni. A felmérés szerint a megkérdezettek közül 24% nem jönne vissza Magyarországra.
Mindenképen a több pénz, a karrier lehetősége, a szakmai fejlődés motiválja a jelentkezőket. Sokan a hazai munkanélküliség miatt mennének külföldre dolgozni.
 
A munkabér meghatározása terén 1.000.- illetve 1.400.- euró között szeretnének keresni, ez forintba átszámolva 270-380 ezer forintnak felel meg. Kétezer euró fölött a megkérdezettek közül csak 20% kívánnak keresni havi szinten.
már
20

Otthoni internetes munka, távmunka

A legtöbb valamire való internetes álláskereső weboldal, nem engedi az otthoni munka, internetes munka, távmunka állásajánlatokat hirdetni, mert a legtöbb ilyen álláshirdetés átverés. Pontosabban valamilyen mlm rendszerbe akarják beszervezni a munkakeresőt, vagy a fizess, hogy hirdethess minket állások, vagy valamilyen más partnerprogramok hirdetése a cél. Nagyon kevés a valós otthoni munka hirdetések. De a minap rátaláltunk, egy otthoni munka hirdetésre, és utána jártunk. Itt forex, tőzsde leckéket adtak profik, teljesen ingyen, kezdőknek. Édesanyák gyakorolhatnak, ajándék pénzzel, profiktól teljesen ingyen. Kereshetnek elképesztő pénzeket, valóban otthonról. 

Kifejezetten kezdőknek segítenek, ráadásul ingyen. Ha szeretnének a tőzsdék működéséről olvasni, tanulni, profiktól, vagy elképesztő mennyiségű pénzt keresni otthonról, akkor érdemes elolvasni ezt az ajánlatot.

Tőzsde kereskedés, forex kereskedés, kezdőknek

jan
9

Biztonsági őr, vagyonőr állások:

A legtöbb állás hirdető weboldalakat böngészve, egyre gyakrabban látom, hogy vagyonőr oktató cégek hirdetnek vagyonőr, biztonsági őr tanfolyamokat, biztos munkalehetőséggel. Ezeket nagyon óvatosan kell kezelni, mert nagyon sok cég marketing fogásként hirdeti az elhelyezkedési garanciát. Ne döljetek be neki, hanem próbáljátok meg utána nézni az interneten. Írjatók be a cég nevét a google keresőbe, és sokminden nagyon hamar kiderül. Főleg ha különböző fórumokon kutattok.

Összegyűjtöttünk néhány weboldalt, ahol valóban találhattok magatoknak vagyonőr állást. Katt rájuk:

Biztonsági őr állás, vagyonőr állások

-----------------

Vagyonőr állás, biztonsági őr állásajánlatok

------------------

Címkék szerinti keresés:

Vagyonőr állások, biztonsági őr állások címkék szerinti keresése.

 

jan
1

Sofőr állás, sofőr állások

A válság egyik legnagyobb vesztese az autóipar, és az ehhez kapcsolódó beszállítói  ipar. Valamint a fogyasztás visszaesése miatt, egyre több szállítmányozó cég ment csődbe, és sajnos messze van még az alagút vége. Éppen ezért rengeteg gépjárművezető, sofőr vesztette el az állását, emiatt szeretnék sofőr állás, sofőr állásokkal foglakozó weboldalak bemutatásával segíteni az állás keresőknek.

Soforallasok.info

Egyik legnépszerűbb sofőr álláskereső weboldal, naponta megújjúló sofőr állásokkal, szinte mindig frissen. Én azért kedvelem mert csak sofőr állást kínál ajánlatok vannak rajta, kizárva az álláskeresőket a hirdetési rendszerből, így valóban egy rendezett, egyszerű álláskereső weboldal, ahol 2 kategória közül válogathatsz.

- Belföldi sofőr állások- áruszállító, áruterítő, futár állások, gépkezelő állások, teherautó sofőr állások itt minden megtalálható ami belföldi sofőr állás

Itt a

-Nemzetközi gépjárművezetői állás- itt csak és kizárólag nemzetközi gépjárművezetői állások, kamionsofőr, nemzetközi áruszállító, fuvarozó állások közül válogathatsz--> Nemzetközi sofőr állások, kamionsofőr állások

Valamint lehetőség van sofőr állásfutár emailre feliratkozni, itt bárki bármikor, fel- illetve leiratkozhat, és naponta megkaphatja a legfrissebb sofőr állásokat emailben, teljesen ingyen. Egyszerű, kényelmes megoldás, így valóban segítenek álláshoz jutni. Sofőr állásfutárra feliratkozhatsz itt

soforallastkeresek.info

Ha állást keresl és szeretnéd hirdetni magad, akkor ajánlom, a soforallastkeresek.info weboldalt, ahol azonnal tudsz feladni hirdetést, ha gépkocsivezetői állást keresel. Ingyenes hirdetés feladása itt-->Sofőr állást keresek hirdetés feladása

Itt a hirdetésed azonnal megjelenik a főoldalon, így ha jó, pontosan megfogalmazott hirdetést adsz fel, akkor nagy esélyed van rá, hogy állást találj, mert egy nagy látogatottságú weboldal. Figyelj oda, hogy nagyon pontosan, helyesen fogalmazz, hiszen a leendő fönöködnek hirdetsz. Ne felejts el elérhetőségeket megadni, mert a hirdetés mit sem ér, ha utána nem tudnak elérni.

Sofőr állás, sofőr állást keresek

További álláskereső weboldalak, ahol viszonylag gyakran vannak sofőr állásajánlatok is

Sofőr állások, gépkocsivezetői állások, szállítási állások

nov
8

Állások külföldön, külföldi munka ajánlatok:

Néhány jó tanács, ha külföldi munkát keresel

Nagyon nehéz dolga van annak, aki külföldre szeretne menni dolgozni, mert számos cég, csalás épül erre az iparágazatra. Ami a legfontosabb, mielőtt bármilyen céggel is szóba állnánk, informálódjunk. A mai internetes világban gyorsan, egyszerűen tudunk szerezni temérdek információt. Keressünk rá a cég nevére, ha nincs a hirdetésben, akkor az elérhetőségekre: telefonszámra, emailcímre, hirdető nevére. Egyszerűen be kell írni a telefonszámot, vagy az emailcímet a google keresőbe, és számos dologra derülhet fény.

Külföldi munka, pénzért:

Munka közvetítésért nem kérhetnek pénzt senkitől sem. Előre ne fizzessen senki, mert abból szokott a legtöbb baj lenni, főleg ha még le sem informálod a céget.

A munka szerződést lehetőleg mindenki olvassa el, és értelmezze. Még akkor is ha idegen nyelven van, fordítassuk le!!!!!

-------------------------

katt ide:)

 

aug
29

Állás, álláshirdetések, állásajánlatok:

Ezen a blogon dolgozunk, hosszú idő óta, hogy segítsünk feltérképzni az álláspiacon lévő átveréseket. Sajnos a mai gazdasági helyzetben, a munkanélküliség az egekben van, a munkanélküliek száma többszöröse, éppen ezért a csalók legkedveltebb célpontjai az amúgy is nagyon nehéz heyzetben lévő álláskeresők.

 

Állás, munka, álláshirdetések:

Amennyiben ön állást keres, akkor figyeljen oda néhány apróságra, hogy elkerülje az állás átveréseket.

- Soha ne fizessen előre, semmiért sem.

   Tömegével adnak fel olyan álláshirdetéseket, ahol előre kérnek pénzt, és utána megkaphatjuk magát az állás hirdetést. Ezek általában átverések. Én mindenkit óvok attól, hogy elkeseredettségében, legutólsó reményében ilyen lehetőséget ragadjon meg. Hangzatos ígeretek, kiváló kereseti lehetőség, de a legvégén az lesz az állás, hogy ugyan ezt a tevékenységet kell hirdetni. Rengeteg ilyen átverést tártunk fel már, olvassanak, és tájékozódjanak.

- Ha valami gyanús, akkor nézzünk utána.

   Amennyiben rossz érzése van, egy álláshirdetéssel kapcsolatban, akkor nézzen utána. Ennek a legegyszerűbb módja, ha a cégnevet beütjük a keresőbe. Vagy ha nincs cégnév, akkor az elérhetőségeket: telefonszámot, emailcímet, címet beírjuk a keresőbe. Nagyon sok információt kapunk rövid idő alatt. Így gyorsan, és egyszerűen leellenőrizhetjük a gyanús állás, munka, álláshirdetéseket.

-------------------------

katt ide:)

 

már
10

Külföldi munka, külföli munkaélehetőség.

Debrecenben majd azután Pécsett nemrégiben lepleztek le egy hatalmas külföldi munka csalást. Egy cég adott fel különböző újságokban hirdetést, ahol Spanyolországba Toborzott narancs szedőket.

De ahhoz hogy valaki kimehessen, előbb a közvetítőnek kellett kifizetni 30 ezer forintot. Majd kis idő múlva eltüntek a közvetítők, a befizetett pénzekkel. Először megcsinálták ezt Debrecenben, majd egy kis idő múlva Pécsett akarták, de a toborzó előadás közben elvitték az előadót a rendőrök.

Már többször leírtuk és hangoztatjuk, az Unióban nem lehet állás, munka közvetítésért pénzt elkérni. Sőt, ahol előre kérnek pénzt, az nagy valószínűséggel átverés.

Sohasem szabad fizetni azért hogy dolgozhass.

Ha valakinek külföldre kell utaznia akár munka, akár külföldi munka, sőt utazás nyaralás ügyben, mi ezt a céget ajánljuk, mert nagyon korrekten és olcsón szervezik le az utazást. Katt ide

feb
7

Biztonsági őr állás, vagyonőri állás. Egyik legtöbbet kereset munka.

Nagyon sok vagyonőri állást, biztonsági őr állást hirdetnek. Rengeteg állásajánlat van, és rengeteg állás kereső. Ez generálja a rengereg csalást is. Mivel sok az álláskereső, könnyű a munkakeresőt átverni, és pótolni. Emiatt szeretnénk felhívni a figyelmet egyes átverésekre.

Először is a minimálbéres órabér nettó 420 Ft.Ez alatt rabszolgabért ajánlanak. Rengeteg felháborító álláshirdetés van, ahol beleírják a minimálbérnél kevesebb fizetési ajánlatot. Erre nagyon oda kell figyelni, és az ilyen álláshirdetést figyelmen kívűl hagyni.

Mégtöbb hirdetés van, ahol valójában egy tanfolyamot kínálnak munkalehetőséggel pénzért. Ilyen címmel. "Vagyonőr tanfolyam, garantált elhelyezkedéssel" Erre nagyon figyeljetek oda, mert sokkal több az álláskereső, és sokkal kevesebb a munkahely. Éppen emiatt ez a garancia csak nagyon kevés esetben állhat fennt.

Mi azt tanácsoljuk, még mielőtt bárhova bekülditek az önéletrajzotokat, keressetek rá a hirdető cég nevére, telefonszámára. Elképesztően sok információ derül ki a google segítségével, és ezáltal megkímélhetjük magunkat egy újabb átverésről. 

Néhány weboldal, ahol valós vagyonőri álláshirdetések vannak, mi ezeket ajánljuk.

Vagyonőri állás, biztonsági őr állás, www.vagyonoriallasok.blogspot.com

---------------

Állás, munka, álláshirdetések, vagyonőri állások, biztonsági őr állások- www.allashirdetesek.info


Ha bárkit, valamilyen átverés ért, kérem írja meg nekünk az allasinfok@gmail.com emailcímre, hogy kinyomozhassuk és közzé tehessük az állás átverést.

 

jan
23

Sofőr állás, gépkocsivezetői állások, kamionos állás, taxi sofőr állások.

Rengeteg ilyen típusú álláshirdetés van, elképesztően sokan keresnek gépkocsivezetéssel kapcsolatos állásajánlatoka. A válság hatására töredékére esett a szállítmányozás, logisztikai cégek bevétele, emiatt tömegestűl mentek csődbe.

Rengetegen vannak akik keresnek állást, éppen emiatt rengeteg csaló is van.

Leggyakoribb átverések, egyes szélhámos, munkaközvetítők, akik előre kérnek pénzt, vagy kaukciót. Ezekre nagyon figyeljetek oda, mert aki előre kér pénzt az már eleve gyanus. Nem neked kell fizetni az állásért, hanem az elvégzett munkádért kell fizetést kapni.

Ha már elvégzett munka, sajnos egyre gyakoribb, hogy nem fizetik ki a jogos munkabért. Ez főleg a szállítmányozásnál jellemző, kamionsofőröket szokták sakkban tartani, hitegetni, majd egyszerűen nem fizetik ki őket.

Tipp: Mielőtt jelentkeztek mindenképp keressetek rá a Cég nevére, elérhetőségeire az interneten. A fórumokon nagyon sok helyen lehet olvasni egyes cégek rémtetteiről.

Ha bárkit, valamilyen átverés ért, kérem írja meg nekünk az allasinfok-kukac-gmail-pont-com emailcímre, hogy kinyomozhassuk és közzé tehessük az állás átverést.

------------------------------------------------------

Szeretnénk segíteni, és ajánlani kettő weboldalt, ahol rengeteg valós gépkocsivezetői állásajánlat található. Mindkét oldalon hozzá lehet szólni, le lehet ellenőrizni a céges hirdetéseket, így valós állásajánlatokkal találkozhattok.

Sofőr állás, nemzetközi gépjárművezetői állás, kamionos munkák ingyen

--------------

Gépkocsivezetői állások, sofőr állások, kamionos munkák

nov
20

Távmunka, Otthoni munka borítékolás, havi 80-100 ezer forint kerseti lehetőség.

Sok ilyen állás hirdetés van, és annál is több rossz tapasztalat. De most találkoztunk egy jabb céggel. Álláshirdetés szövege:

 

Otthoni dolgozókat keresünk borítékolási munkára. A munkaidő kötetlen. Kereseti lehetőség: 95000 Ft/hó. Kérje ingyenes, részletes tájékoztatónkat bizalommal, válaszborítékot mellékelve. Express Work Europa, 1144 Bp, Remény utca 34-

 

Ha valaki visszaküldi az állásra a jelentkezést, akkor kap egy tájékoztatást, amibe körülbelül az áll.

"Azt írják, hogy a " munka borítékolási, reklámanyag továbbítási és másolási tevékenységből áll. kereseti lehetőség napi 2-3 óra ráfordítással kb 80.000.-Ft/hó(bruttó) de az összeg növekedhet.(a kötelező SZJA befizetése cégünket terheli)
bérkifizetés minden hónap 10-én kerül elszámolásra."
Ahhoz, hogy a szerződés létrejöjjön EGYSZERI összeget kell fizetni, 5.250.-Ft. Ez az 1 évi regisztrációs díj+ a munkaanyag ára."

Sok ilyen hasonló otthoni munka átverésről hallottunk már, de ha bárkinek van valamilyen tapasztalattal, és esetleg befizette az 5.250 Ft-ot, akkor írja meg nekünk ide, hátha talán ez egy korrekt cég lesz. De ha előre szednek pénzt, akkor már gyanús.

 

okt
27

Külföldi munka- Németországi állásajánlat átverés!

Külföldi munka, elképesztő átverés.Egyre több cég próbálja lehúzni az utólsó bőrt is a szerencsétlen állást keresőkről. Számos helyen olvasjhattok erről a tipusú átverésről, többek közt ezen a fórumon.

www.sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=kulfoldimunka&id=1211834744

A Külföldi munka átverési munkamódszerük egyszerű:

Hangzatos álláshirdetést adnak fel, és ha valaki jelentkezik, akkor jön a fekete leves:

Ilyen és ehhez hasonló külföldi álláshirdetéseket adnak fel: pl.:  Szuperallas.hu weboldalon.

"Ausztria, Németország és az EU más területeire ajánlunk nemzetközi pályáztatási rendszer keretein belül bejelentett, hivatalos munkalehetőségeket: szak-és segédmunkák. A szolgáltatás nemzetközi pályáztatási rendszer keretein belül zajlik.

Jelentkezés, és további információ az alábbi telefonszámon: egy 70 es szám"

Ha valaki jelentkezik a külföldi munkára akkor 18 ezer forintért kaphat állásajánlatokat. De ezek igazából nem létező állásajánlatok, vagy már nem aktuálisak. Számos becsapott ember jogosan haragszik. emiatt kérek mindenkit, ha külföldi munkát keres, akkor alaposan nézzen utána a munkaközvetítőnek. És ezzel a céggel nagyon óvatosan járjanak el.

Ha valaki külföldi munkára jelentkezik, akkor kérem olvassa át alaposan ezt a blogot, mert számos céget lepleztünk le, és számos csalási módszert hoztunk nyilvánosságra.

Elsődleges, soha nem szabad előre pénzt fizetni semmilyen állásajánlatért. De még mielőtt bármelyik céggel szerződést kötnél, keress rá a cég nevére a google keresőben. Ott minden kiderül:)

Ha bárkinek van valamilyen más megtörtént esete, amikor átverték állással kapcsolatban, kérem írja meg nekünk, hogy kinyomozhassuk és közzé tehessük. Emailcímünk niket(kukac)lajt(pont)hu


 

De vannak nagyon korrekt cégek és weboldalak is, ahol ingyen juthatsz hozzá hasznos álláshirdetésekhez.

Külföldi munka, hajós munka, szállodai munkák vendéglátásban.

Sofőr állások, nemzetközi gépjárművezetői munkák:

Sofőr állás, nemzetközi gépjárművezetői állás, kamionos munkák ingyen

okt
22

Nemzetközi és belföldi sofőr állásajánlatok. Nagyon nagy a kereslet ezen állásajánlatok iránt, mert nagyon kevés az igazi sofőr állás, főleg a nemzetközi gépjárművezetői álláspiacon. Éppen ezért itt is tobzódnak az állás keresők, írtam már egy bejegyzést egy csalásról, ahol pontosan ezen állás keresőket vágják át ( itt olvashatsz róla--> sofőr állás, gépkocsivezető állás átverés) De most szeretném egyik névtelen olvasónk bejelentését közzétenni.

Nagyberkiben egy nemzetközi szállítmányozással foglakozó cég munkamódszerei.

Felvesznek, mint nemzetközi gépjárművezető, kiküldenek Eu.-ba, 4 hét után ha hazajössz, kezedbe nyomnak egy minimális összeget. A jogos bérednek mindösze a töredékét kapod meg, mert mindenféle mondva csinált ürüggyel levonogatnak. Hiányzik ez, hiányzik az a kamionról, összetörted. Emiatt most 10 en perelték be a munkaügyi bíróságon, és a per jelenleges is tart.

Ezért ez egy fontos figyelmeztetés, ha Nagyberki-i szállítmányozó céghez kerülsz, figyelj oda, mert eléggé nagy a valószínűsége, hogy átvágnak. 

Ha bárkinek tudomása van hasonló, vagy bármilyen más állásokhoz kapcsolódó átverésekről, kérem írjon nekünk, hogy kinyomozhassuk és közzétehessük.


Sofőr állás, kamionon állás, nemzetkőzi gépjárművezetői állások itt.

 

okt
13

Kamionos munka-állás átverések.

Sajnos manapság a válság hatására, a kamionos állások töredékére estek. Nagyon sokan vesztették el a munkájukat, és több ezren keresnek munkát. Mert nagy a kereslet rá, ezért sok vállalkozás foglakozik vele. Vannak nem korrekt cégek is. az expresszben nagyon sokan hívják fel a figyelmet egyes nem fair cégekre, akik azokon akadnak nyerészkedni, akik állást keresnek.. Itt van egy hirdetés olvassátok el.

"Ezeken a számokon beszéltet a te költségedre pár percig majd elmondják hova mennél be, és több ezer forint ellenébe telefonszámokat és címeket kapsz. Ezzel az a baj, hogy vagy nemlétezik, vagy már régen nem aktuális vagy meg sem hirdették az álláskeresést. Írjátok, fel egy papira mielőtt telefonáltok.
Persze akinek sok pénze van, nyugodtan hívja őket.

0630-7221156
0630-8149753
0620-9684876
0620-8064060
0620-9687899
0670-5583720
061-302-1898
061-322-3829

"

Én mindenképp azt javaslom, hogy mielőtt bármilyen számot felhívnátok kamionos munka, nemzetközi gépjárművezetői állással, sőt bármilyen más állásssal kapcsolatban, írjátok be a telefonszámot a google keresőbe. Néha megdöbbentő mi is rejtőzik egy álláshirdetés mögött.


Sofőr állások, kaminos munkák, nemzetközi gépjárművezetői állások portálja. Folyamatosan frissített ingyenes sofőr munkák itt

sze
22

Ezt a cikket az expressz.hu weboldalo találtam. Egy pórul járt ember írta, aki ad egy pár hasznos tanácsot, ire figyelj, ha angliáb akarsz menni dolgozni.

"Amire figyelni kell mielőtt kimész vagy már kinn vagy:

1.Nyelvtudás nélkül ne menj ez aranyszabály.
2.Magyar cégen keresztül ne menj!!Semmiképp,tégy a zsebedbe 1500 fontot és boldogulj egyedül,szállás minden második házban van ha tudsz angolul az ügyintézés is meglesz.Jobcenterek segítenek!
3.Ezekkel szóba se állj: Jónás Vilmos/magyarországon csalásért körözik a nemzetközi elfogatót várjuk utána rendezik a sorát ahogy hazaért,remélem az angol rendőrök megkesztyűzik majd rendesen: D/,Szabó Péter,Huszti Péter,Egy sony becenevű borsodi rabló,Szakonyi Zsolt/ez nem is létezik sztem!/
Meg egyáltalán magyarokkal ne állj szóba úgysem segítenek max.lehúznak.

Aki áldozat mint én az írjon nyugodtan segítek amit tudok.Ne hagyjátok hogy honfitársainkat ilyen emberek húzzák le akik magyarországon szart sem érnek!Az ilyeneknek nem KFt élén vagy angliában a helyük hanem börtönben,ha nem adnak vissza pénzt és buktál jelentsd fel mindet itthon a rendőrségen majd ők hazahozzák az urakat."


 

De vannak korrekt cégek is, ha hajón akarsz dolgozni, akkor mi ezt a céget ajánljuk neked.
Nem kérnek előre pénzt. És garantálják 18-35 év közöttieknek a munkát, ha megfelelnek.

Katt a következő linkre további infóért!

Külföldi munka, külföldi állás ajánlatok itt. Külföldre való utazását előre mi megelőlegezzük. Több ezer külföldi állás, munka ajánlat Folyami és tengeri hajókon, valamint főleg angol nyelvterületen. Külföldi munka ajánlatok, részletek itt.

júl
20

Luxus hajókra, szállodai munkákra keresünk folyamatos 18-38 éves munkavállalókat!

0 % önrésszel külföldre. Keress $-ban, Euróban. '92. óta működő munkaközvetítő cég partnere fiatalos munkavállalókat keres szállodaiparba,luxushajókra bármilyen végzettséggel.
Érdeklődni: H-P: 9-15, 30/8161-469 telefonszámon!
Nyilv. szám: 00468/2009,
http://kulfoldimunkak.blogspot.com
Nyelvi képzést, szakmai képzést biztosítunk.
Érdeklődni: H-P: 9-15, 30/8161-469 telefonszámon!

Az alábbi nagyvárosokban vannak regionális irodáink: Budapest, Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Zalaegerszeg,Pécs,Kaposvár,Komló, Dombóvár!

Ha szeretnél biztos, folymatos munkahelyet külföldön, jelentkezz, érdeklődj hétköznap 9 től 15 óráig az alábbi telefonszámon: 30/8161-469

ápr
16

Ez egy rendkívüli bejegyzés, hiszen itt nem állás átverésről van szó, hanem kifejezetten egy korrekt cégről!

Külföldi munka:

 

ETC Zrt. akik külföldre segítenek elhelyezkedni, ingyen! Rengetegen keresnek külföldi munkát, ezért, gondoltam segítek promotálni őket, mert az egyik nagyon jó barátom is általuk ment ki dolgozni. Teljesen ingyen, és most 5-ször annyit keres egy luxus hajón, mint én. Közben meg beutazza a világot, és persze keményen dolgozik.

 

Folyamatosan keresünk 18-38 éves munkavállalókat, diákokat, egyetemistákat folyami és luxus hajókra, valamint angol nyelvterületre. Nyelvi képzést, szakmai képzést biztosítunk.
Érdeklődni: H-P: 9-15, 30/8161-469 telefonszámon!
Nyilv. szám: 00468/2009,
http://kulfoldimunkak.blogspot.com
Nyelvi képzést, szakmai képzést biztosítunk.
Érdeklődni: H-P: 9-15, 30/8161-469 telefonszámon!

Vagy itt van a honlapjuk, ahol még több infó van a cégről!

Külföldi munka, külföldi állás ajánlatok itt. Külföldre való utazását előre mi megelőlegezzük. Több ezer külföldi állás, munka ajánlat Folyami és tengeri hajókon, valamint főleg angol nyelvterületen. Külföldi munka ajánlatok, részletek itt.

 

jan
16

 

 Megint jön a

kedvencünk Edo Fer Team kft, a fizzes semmiért állás, munka ajánlataival.

De végre egy kis pozitív változás,talán lecsap a vas szigor...

Tehát ha valaki Edo feres hírdetéssel találkozik, és miközben gondolkozik hogy belevág-e ebbe a munkába,itt egy kis tájékoztatás:

 Betti22 kommentje:(köszönjük neked Betti22)

"Ez nagyon kemény! (Amúgy én is kifizettem 700Ft-ot...)

Sértetteket keres a rendőrség !

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya piramisjáték szervezése bűntette miatt folytat büntetőeljárást és kéri azon személyek jelentkezését, akik 2008. év folyamán otthon végezhető munkát ajánló hirdetésre jelentkeztek és a munkacsomagokat az Edo-Fer Tem Kft.-vel, az Euro-Market Kft.-vel vagy az Aranykatalógus Kft.-vel kapcsolatban kapták. Jelentkezésüket a  Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya 411-255 (35-37mellék) telefonszámára várjuk.


:)) Nem semmi csávók ezek.. Már legalább 4éve űzik..."

 

Talán most már lesz eredménye ennek az átverésnek. Mert felháborító, hogy már több éve folyamatosan mindenkit átvernek, és röhögnek a markukba.

Külföldi munka, külföldi állás ajánlatok itt. Külföldre való utazását előre mi megelőlegezzük. Több ezer külföldi állás, munka ajánlat Folyami és tengeri hajókon, valamint főleg angol nyelvterületen. Külföldi munka ajánlatok, részletek itt.