jan
23

Sofőr állás, gépkocsivezetői állások, kamionos állás, taxi sofőr állások.

Rengeteg ilyen típusú álláshirdetés van, elképesztően sokan keresnek gépkocsivezetéssel kapcsolatos állásajánlatoka. A válság hatására töredékére esett a szállítmányozás, logisztikai cégek bevétele, emiatt tömegestűl mentek csődbe.

Rengetegen vannak akik keresnek állást, éppen emiatt rengeteg csaló is van.

Leggyakoribb átverések, egyes szélhámos, munkaközvetítők, akik előre kérnek pénzt, vagy kaukciót. Ezekre nagyon figyeljetek oda, mert aki előre kér pénzt az már eleve gyanus. Nem neked kell fizetni az állásért, hanem az elvégzett munkádért kell fizetést kapni.

Ha már elvégzett munka, sajnos egyre gyakoribb, hogy nem fizetik ki a jogos munkabért. Ez főleg a szállítmányozásnál jellemző, kamionsofőröket szokták sakkban tartani, hitegetni, majd egyszerűen nem fizetik ki őket.

Tipp: Mielőtt jelentkeztek mindenképp keressetek rá a Cég nevére, elérhetőségeire az interneten. A fórumokon nagyon sok helyen lehet olvasni egyes cégek rémtetteiről.

Ha bárkit, valamilyen átverés ért, kérem írja meg nekünk az allasinfok-kukac-gmail-pont-com emailcímre, hogy kinyomozhassuk és közzé tehessük az állás átverést.

------------------------------------------------------

Szeretnénk segíteni, és ajánlani kettő weboldalt, ahol rengeteg valós gépkocsivezetői állásajánlat található. Mindkét oldalon hozzá lehet szólni, le lehet ellenőrizni a céges hirdetéseket, így valós állásajánlatokkal találkozhattok.

Sofőr állás, nemzetközi gépjárművezetői állás, kamionos munkák ingyen

--------------

Gépkocsivezetői állások, sofőr állások, kamionos munkák

A bejegyzés trackback címe:

https://allaspont.blog.hu/api/trackback/id/tr661694785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

giboy 2010.03.20. 16:49:00

Sziasztok!
Én kaptam egy külföldi állás ajánlatot de bizalmatlan voltam, ugyanis arról lett volna szó hogy ki kellett volna menni megkötni a szerződést de ehhez fel kellett volna mutatnom majd 300e ft-ot, és csak annyi lett volna a dolgom hogy munkásokat hozok viszek. Hallott valaki ilyen jellegű munkáról vagy ez mennyire megbízható?

lutria 2011.11.08. 15:44:02

Az expressz újságban már évek óta hirdet egy gépkocsivezető állásközvetítő cég,egyik telefonszámuk vége ....4060,ők 8000Ft-ot kérnek a közvetítésért,a neten semmit nem lehet találni róluk,az irodájuk egy lerobbant belvárosi ház szuterénjében működik...

hanihani 2012.07.09. 11:27:53

Sziasztok ! Megosztom veletek a történetem okulásra..
Dubaiba ajánlott állást egy magát ügyvédnek kiadó arrb férfi bizonyos Ahmad Awwad néven funkcionált...Egy ismerős hívta fel a figyelmem, hogy munkaközvetítője van..segít.. még aznap felvettem vele a kapcsolatot skypon, intelligens udvarias, abszolút megnyerő volt..másnap Westrn Uniomn keresztül kifizettem 570 dollárt plusz feladási költség, majd 17 dollár plusz feladási költség. mikor mindenrendben lett volna, szólt, hogy erkölcsit kell csináltatni....elkészült sürgősségivel majdnem 5000 ft plusz feladás 1320 ft...ezek után vártam a repjegyet...egyszer azt írta, úgyis jön Magyarországra hozza magával, de nem csak ez enyémet, hanem annak a barátét is aki nekem is ajánlotta őt...SOHA nem érkezet meg..Előtte megszünt a skypja...mikor elvileg ide kellett volna érnie..megszünt az e-mail címe is. Azért ideírom hátha akad érintett a dologban: doctor,ahmad.awad@gmail.com.....másfél hónapig évődtünk...rohadtul átcseszett az biztos..ennyi volt az összes összegyűjtött pénz, amit ráköltöttem ugye, mert munka nem lett...bébiszytternek kellett volna menni.azt mondta az elején ha kiérkezel, visszakapod a beinvesztált összeget és egy félhavi fizetést, hogy tudj küldeni a családnak haza.....Okulásul mindekinek, hogy még egy barát is tévedhet, mindenképpen ellenőrizni kell a hitelességet..

antibari66 2012.09.09. 20:46:56

Kedves hanihani ! En is es meg 2 baratommal majdnem megjarjuk.Mi 3 dolgozni akaro erdelyi fiuk vagyunk es sokan vannak olyan csalok mint a te altalad megnevezet illeto es tarsa Pucher Janosne akik kihasznalva az emberek hiszekenyseguket atverik azokat. Igy sikerul ,hogy egy kicsit ovatosabbak legyunk mint mas tarsaink. Ez ugy volt lehetseges , hogy a Pukher Janosne altal meghirdetett dubai munka kapcsan torteno beszelgetesunk kovetoen nagyon inszisztalta az anyagi atutalast ami ketelyt tet bennunk. Igy koszonhetoen a holgy amator naivsagagan megtalaltuk a holgy IWIW cimet. Mi azert neztunk ennyire utanna mert mi mar voltunk hasonlo helyzetben es megtudjuk talalni a holgyet ha netan minket is atrazna. Annyira amator volt ,hogy nem jutotunk a halojaba igy nem kellet tovabb kutakodjunk. Netan ha segitene valaki elkuldom a holgy IWIW-nek a linkjetiwiw.hu/perzsi
süti beállítások módosítása