már
10

Külföldi munka, külföli munkaélehetőség.

Debrecenben majd azután Pécsett nemrégiben lepleztek le egy hatalmas külföldi munka csalást. Egy cég adott fel különböző újságokban hirdetést, ahol Spanyolországba Toborzott narancs szedőket.

De ahhoz hogy valaki kimehessen, előbb a közvetítőnek kellett kifizetni 30 ezer forintot. Majd kis idő múlva eltüntek a közvetítők, a befizetett pénzekkel. Először megcsinálták ezt Debrecenben, majd egy kis idő múlva Pécsett akarták, de a toborzó előadás közben elvitték az előadót a rendőrök.

Már többször leírtuk és hangoztatjuk, az Unióban nem lehet állás, munka közvetítésért pénzt elkérni. Sőt, ahol előre kérnek pénzt, az nagy valószínűséggel átverés.

Sohasem szabad fizetni azért hogy dolgozhass.

Ha valakinek külföldre kell utaznia akár munka, akár külföldi munka, sőt utazás nyaralás ügyben, mi ezt a céget ajánljuk, mert nagyon korrekten és olcsón szervezik le az utazást. Katt ide

A bejegyzés trackback címe:

https://allaspont.blog.hu/api/trackback/id/tr281828452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

roberto123450 2010.05.03. 23:34:40

Segitséget szeretnék kérni!!!
Azzal kapcsolatban hogy hivatalosan kérhet-e egy munkáltató elöre pénz egy külföldi munkavállasért (jogilag)???
Milyen jogi feltételeknek kell hogy megfeleljen a cég???Aki ebben a téában otthon érzi magát kérem jelentkezzen!!!
roberto123450 kukac freemail.hu
süti beállítások módosítása