feb
7

Biztonsági őr állás, vagyonőri állás. Egyik legtöbbet kereset munka.

Nagyon sok vagyonőri állást, biztonsági őr állást hirdetnek. Rengeteg állásajánlat van, és rengeteg állás kereső. Ez generálja a rengereg csalást is. Mivel sok az álláskereső, könnyű a munkakeresőt átverni, és pótolni. Emiatt szeretnénk felhívni a figyelmet egyes átverésekre.

Először is a minimálbéres órabér nettó 420 Ft.Ez alatt rabszolgabért ajánlanak. Rengeteg felháborító álláshirdetés van, ahol beleírják a minimálbérnél kevesebb fizetési ajánlatot. Erre nagyon oda kell figyelni, és az ilyen álláshirdetést figyelmen kívűl hagyni.

Mégtöbb hirdetés van, ahol valójában egy tanfolyamot kínálnak munkalehetőséggel pénzért. Ilyen címmel. "Vagyonőr tanfolyam, garantált elhelyezkedéssel" Erre nagyon figyeljetek oda, mert sokkal több az álláskereső, és sokkal kevesebb a munkahely. Éppen emiatt ez a garancia csak nagyon kevés esetben állhat fennt.

Mi azt tanácsoljuk, még mielőtt bárhova bekülditek az önéletrajzotokat, keressetek rá a hirdető cég nevére, telefonszámára. Elképesztően sok információ derül ki a google segítségével, és ezáltal megkímélhetjük magunkat egy újabb átverésről. 

Néhány weboldal, ahol valós vagyonőri álláshirdetések vannak, mi ezeket ajánljuk.

Vagyonőri állás, biztonsági őr állás, www.vagyonoriallasok.blogspot.com

---------------

Állás, munka, álláshirdetések, vagyonőri állások, biztonsági őr állások- www.allashirdetesek.info


Ha bárkit, valamilyen átverés ért, kérem írja meg nekünk az allasinfok@gmail.com emailcímre, hogy kinyomozhassuk és közzé tehessük az állás átverést.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allaspont.blog.hu/api/trackback/id/tr591736851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ValóVilág · http://gdi56.gportal.hu/ 2011.03.01. 12:24:18

Nem minden igaz amit hirdetik a vagyonőri állásokra sok be csapások vannak

katus46 2011.08.05. 17:11:22

Az a szomorú kihasználják ezeket az embereket. Miért nem vesz fel a NAV embereket arra, hogy állás hírdetésekre jelentkezzenek. Kiszűrni a mocskos csalókat, akiknek van a pofájukon bőr 360 ft-ot ajánlani.Ráadásul 360 órákat is ledolgoztatnak velük.

alex7006 2011.09.09. 17:11:56

Nagyon sok olyan oktató cég hirdeti magát azzal hogy gyors elhelyezkedés stb ami már kimeríti A CSALÁS vétségét mert egyáltalán nincs így és ezt ők is tudják./ kb 3 hónapja keresek állást!!/de ez őket nem érdekli csak hogy minél többen jelentkezzenek és hogy ebből gazdagodjanak .

alex7006 2011.09.09. 17:13:59

Ezek nem is oktató cégek hanem VAGYONŐR gyárak

kicsijoe70 2011.09.15. 21:32:44

Sajnos,ma minden vagyonőr cég ilyen.Másaik probléma,hogy éveken át a munkanélküli irodák egy hétvége alatt vagyonőrt csináltak mindenkiből és nagyon fel hígult az állomány meg tudják csinálni azt,hogy ilyen nevetséges béreket ajánlanak.Nincs színvonal a cégek között sem,be kellene tiltani az alvállalkozó rendszert is.Ami nagyon felháborít az amikor egy hirdetésben feltünteti,hogy bejelentett munka az ilyen hirdetéseket ki kell szűrni és eljárást indítani ellenük.Mi az,hogy bejelentett állás?Kutya kötelessége,hogy bejelentsen!!!!!!!!!!!!!

kárörvendő 2011.11.18. 15:07:36

Amig szar van,addig veréb is sajnos!!
Voltam már pár helyen és mindenhól csak a szájuk jár az embereknek,de ha mozdúlni kellene akkor semmi,nem kell,
nem kötelező dolgozni 380ft/óra meg ijesmi tudom ha nincs más jó az de akkor ne csodálkozzunk ez magyarország
a mi hazánk,van aki megél és van akiből megélnek

erik2011 2011.11.21. 23:23:42

Rengeteg az átverés, aki nem érintett talán el tudja ezt fogadni, de ha neki kéne ezt a kanosszát járni már lázongana.
Érdekesség, egy ismerősöm vagyonőr volt 1998-ban havi 80-at keresett és ma alig több.
Megalkuszik az ember, de meg kell ÉLNI!!!!!!!
A hirdetésektől már hányni tudnék, és hogy van az hogy a munkaügyi hivatal semmit sem tud ajánlani?
Az is rossz vicc, hogy a nagy biztosítók, pénzbefektetők, üzletkötőket keresők senkit nem jelentenek be, fix nincs, minden kiadás és rizikó a kivérzett munkavállalóé, aki belemegy mert nincs választása. Aztán ha nem sikerül, kiszáll adóssággal, a vevők, kliensek és azok havi befizetései a cégé akiket összehozott. Ők már jól jártak.

erik2011 2011.11.21. 23:27:47

@kárörvendő: Léci ajánlj most ennyiért, holnap ott vagyok.Ne általánosíts, rengeteg ember több száz helyre küldi el az önéletrajzát és a hirdetéseket bujja. Várom az ajánlatodat.
Kösz.

kárörvendő 2011.11.22. 10:35:48

Erik!Munka az van csak munkahely nincs
sajnos én nem tudok segíteni neked egyet viszont tudok ha ez segítség mert én is ezen vagyok és ezt ajánlom mindenkinek a közelemben, menekűljön erről a trágyadombról, más országban is érezheti magát magyarnak valaki!?

Ernő Csere 2014.02.05. 09:28:48

@katus46: tudod kedves barátom amig az állam vezetése csak kűlömbözö tanfolyamokat ir ki nempedig a melosok mellé áll addig ezek acsalo rohadékok kiszivják avérünket hapedig szolnimersz ugykirugnak minta pinty nekem már kétszemét csalo bandával volt dolgom mert mertem szolni az eggyik helyről 54 ezer amásik helyről 40ezr veszteségelzártam talán ha mindenki kilépne a kamarábol és alakittanánkegy függetlenérdekvédemi csoportot akkor kilehetne irtani ezeket a rohadékokat kérlek ha egyet étesz velem oszdmeg a társaiddal éskezdjünkbele a leszámolással maradok tisztelettel Csere Ernő
süti beállítások módosítása