máj
16
Kedves otthoni munkát keresők. Ezt érdemes végig olvasni,hiszen hatalmas lehetőség indul most az interneten.
Azért teszem ezt itt közzé, mert száz százelékre biztos vagyok benne, hogy nem átverés. Nem is mlm!

Olvassátok el ezt a cikket megéri. Vagy látogassátok meg ezt az oldalt itt:
http://href.hu/x/5o3m

Gondolkoztál már azon, hogy kb 5-10 évente van egy-egy nagy lehetőség, ahol néhányan megsokszorozzák a vagyonukat? Ezek az emberek jókor jó helyen voltak, tudták a megfelelő információt, GYORSAN REAGÁLTAK és óriásit szakítottak.

Csak hogy néhány ilyet említsek:

- kb 20 éve a privatizációs lehetőség, amire a legtöbbünk csak irigykedve nézett, amikor forintokért vettek meg milliárdos állami cégeket

- Szintén kb 20 éve amikor az NDK és NSZK egyesült és a Kelet-német Márkát egy az egyben váltották a Nyugat- német Márkára. Sokan mindenüket pénzzé tettek, fejvesztve rohantak és napok alatt akár megtízszerezték a vagyonukat. Ebből is kimaradtam…

- Aztán itt volt a nagy kárpótlási jegy őrület, amin néhányan szintén igen csúnyán megszedték magukat. Én sajnos nem voltam köztük.

Viszont a következő ilyen nagy lehetőségből nem vagyok hajlandó kimaradni, ezért árgus szemekkel figyelem a lehetőségeket és most azt hiszem, megtaláltam.

Első ránézésre semmi extra. Viszont ha szemfüles vagy, Te is megláthatod benne az évtized üzletét.

Kíváncsi vagyok, hogy mit gondolsz. Te is azt látod, amit én? Neked is borsódzik a hátad, ha végig gondolod ezeket a lehetőségeket?

Ha igen, akkor ezt mindenképp látnod kell:
http://href.hu/x/5o3m

A bejegyzés trackback címe:

https://allaspont.blog.hu/api/trackback/id/tr90472186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanyi · http://www.sokatkeress.hu/7lepes/ 2008.08.20. 09:50:37

Khm. Akkor miért nem merted a saját linkjét betenni? Persze nem átverés, de nem is a munkáról szól. Hanem arról hogy pár ember összefogott, és nesze semmi fogd meg jól.

csillag2009 2008.11.18. 21:38:48

Szeretne annyi pénzt keresni, ammennyit nem tud elkölteni? Ezért legfeljebb pár órát dolgozna? Kiábrándítom, ilyen nincs, csak csalók. Viszont létezik egy közösség, ahol pénzt spórolhat, ha elmegy az élelmiszerboltba, ruhát venni, vízszerelőt keres stb. Ha Önnek fontos a pénz, érdekelni fogja a tájékoztató film: wwww.vitaminbank.hu/sablon/sciennet.php

maryanyus 2010.04.13. 08:38:40

AZ IGAZI OTTHONI ÁLLÁSNÁL MEGADOTT HONLAP NEM ELÉRHETŐ

Ancsi8212 2011.09.04. 10:30:53

Sziasztok! Én is otthon végezhető "valós" munkát keresnék. Párommal szeretnénk babát vállalni és jó lenne egy kis fizetéskiegészítés. Keresgéltem a neten,de többnyire kamu munkákra bukkantam. Vagy sokat kellett volna fizetni érte. Szóval,ha tudnátok segíteni valami valós otthonvégezhető összeszerelő vagy borítékolási munkában az lécci segítsen. E-mail címem:. siposanita8212@freemail.hu
süti beállítások módosítása