nov
7

Az alábbi állás ajánlatokat, apróhírdető portálok, állás kínál Kategóriájából másoltam ki:

Hírdetési szöveg:

Várhatóan, 2008 elején induló munkához, munkacsoportokat szervezek az ország egész területére.
Korra, nemre, végzettségre való tekintet nélkül, bárki végezheti! Bárki, bárhonnan csatlakozhat a csapatomhoz.
KORREKT JUTALÉK! Kérem hívjon telefonon, vagy a megadott e-mail címen és részletesen tájékoztatom.
Alkossunk egy jó csapatot, nem bánja meg!



Állásajánlat, 2008 tól, mlm rendszerben! Kimagasló jövedelem. Az egész országból várjuk az állásajánlatra a jelentkezőket.


Dehát nézzük, valójában mit is takar ez az állásajánlat. Egyik kedves olvasó ajánlására jelentkeztem erre a hírdetésre!
Írtam egy emailt a hírdetőnek, aki hamarosan válaszolt nekem, és leírta kicsit ködösítve hogy mi is a munka.
Először is egy kis bevezető szöveg, hogy hazánkban átalakítják az egészségügyet ( még szerencse hogy szólt, mert különben elfelejtettem volna)
 Igazából ebbe az új rendszerbe új Egészségügyi pénztárok lesznek, és a munka lényege beregisztrálni ide az embereket. Mert ez mindenkinek kötelező! Ezért szóljak a Rokonaimnak, osztálytársaknak, a kutyámnak, meg az aranyhalamnak hogy kiválló lehetőség ez, mert mindenkinek kötelező, és így nem tiltakozhat senki, és még pénzt is kapunk érte!

Huh végre rátaláltam a Tökéletes állásra( gondolja a szerencsétlen munkakereső)
Érdeklődik tovább, újabb emmail.
Egy kis csemege a bővebb tájékoztatást kért emailből( Két válaszlevelet kaptam, azokból idéztem), szó szerint idézem:
Első levél
:

A munka abból áll, hogy az 1 évestől a 120 évesig mindenkiről ki kell tölteni egy a
datlapot, mindezért nagon korrek jutalék a bér!

Ez a létszám 10 306 000 főt jelent. úgy hogy lesz mit csinálni


Második Levél:
10 309 000 főt kell regisztrálni

Még szerencse hogy egy nap alatt 3 ezer fővel nőtt Hazánk beregisztrálandó lélekszáma, így igazából sosem ér véget a munka:) És azt is köszönjük hogy megszámolták mennyi munka vár ránk.


Egyébként nagyjából, ennyi derül ki két válasz levélből. Tovább érdeklődöm, és akkor jön a sluszpoén.

Ha jelentkezni akarok, akkor töltsek ki 4 jelentkezési lapot, fizessek be csekken 5 ezer Forintot! A csekk fénymásolatát, kapcsoljam hozzá a jelentkezési laphoz, és küldjem fel a központba. De cégnév nincs.
Tehát igazából, olyan állásajánlatot kaptunk, amit csak 2008 tól lehet végezni, mindenkit be kell kötelezően regisztrálni, de sürgősen fizessünk be 5 ezer Forintot!
A fizetésem pedig ebből lesz: (szó szerint másoltam ki)

Az E.Ü.Pénztárak fizetik a jutalékot, amit 7 szinten osztanak szé
t, ami azt jelenti, hogy az  1.szint:   
1- 100 db regisztrációs lap kitöltése esetén         2000 ft/ lap

2.szint:  101-200 db    "        "                "
4000 ft/ lap

3.szint:  201-500 db    "        "                "
5000 ft/lap

4.szint   501-
    6500 ft/lap

5.szint   801-
    7500 ft/lap

6.szint  1201-
   9800 ft/lap

7.szint: 2001-
  10500 ft/lap.



Igazából ha kötelező lenne, akkor elég lenne egy törvény, felesleges ennyi pénzt kidobni az ablakon. Szóval mindenki döntse el, hogy akar e jelentkezni Egészségügyi pénztár tanácsadónak:)Mert ez egy igazi állásajánlat:)


Továbbra is várjuk a kommentekbe az állás átveréseket. Ez a cikk is egy kedves olvasó bejelentése alapján indult el. Ha tényleg átverés, akkor utánajárunk és közzétesszük. Addig is kerüljétek azt ahol fizetni kell.


Lehetőség van RSS -re feliratkozni, így mindenki elsőkézből hallhat a legújabb gyanús állás, munka ajánlatokról. ( Jobb oldalt)

A bejegyzés trackback címe:

https://allaspont.blog.hu/api/trackback/id/tr98221596

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: flores bonitas de feliz cumpleaños 2018.02.05. 02:10:15

Szürreális választási műsor az ATV-n - emTV.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törőcsik László 2007.11.15. 22:12:57

Átverések: \"Könnyű, otthon végezhető munka\" írja a hírdető. Ezután jön a lényeg: Fizessen XY nevére, címére 700 -800 Forintot, melyért, majd megküldöm a lehetőségeket és cégeket, melyel felveheti a kapcsolatot, és ott közlik, hogy mi a tényleges feladat. Ha bedőlsz, és fizetsz kapsz egy semmitmondó címlistát, esetleg nem is létező cégekkel, és címekkel, kamu telefonszámmal (általában mobil telefonszám, hogy még véletlenül se lehessen \"lenyomozni\". Ezek a hirdetések engem arra a (talán anekdóta jellegű) estre emlékeztetnek mely állítólag az USA-ban fordult elő. A hirdetés így szólt: AKAR MILLIOMOS LENNI? MEGÍROM! Küldjön 5 $-t és bélyeget címemre. A válasz így szólt: \" ÍGY\" !!!! Ugyancsak félrevezetőek a fejvadász cégek álláshirdetései is melyek így szólnak: Multinacionális nagyvállalat keres X.Z. Y. munkakörbe, kiemelt bérezéssel, (és még sok kecsegtető ajánlattal) munkatársakat keres. Amikor realizálódik a cégnél a felvétel, kiderül,hogy nem az ajánlott, a képzettségi szintnek megfelelő munkakörbe kerül a jelentkező, hanem ahova beosszák, akár egy \" szalag -robotmunkára\" olyan személyt aki ezt ki nem állhatja. Kénytelen elvállani mert mégis csak van valami munkája - állása, pénzkereseti lehetősége. De milyen szájizzel végzi ezt a munkát? Ezután jön még a feketeleves, az állandó fenyegetés, \" ha nem tetszik mehet ahova akar, /kirugják/\" Néha az az érzés, hogy egy elítéltnek is több joga van mint egy ilyen cégnél egy dolgozónak. MUNKAVÁLLALÓK - DOLGOZÓK KISZOLGÁLTATOTTAK VAGYUNK! Ha megnézzük a cégek listáját szinte nem is találunk MAGYAR céget, mindenütt a külföldi TŐKE dominál. (Egyszerű nézzük csak meg céglistát az Interneten.)

Kaosz 2007.12.07. 15:40:50

Hy én is internetes munkát keresek jelenleg egy kis pluss ért ,de hát mindenhol csupa kamu dolgok vannak,pl:van egy ami ingyenes és nem kértek 500-1000 ft ig pénzt,mert azokkal szóba sem állok,"nem azért keresem a munkát ,hogy fizessek érte"szóval beregisztráltam egy online angol nyelvoktató oldalra ahol embereket kell keresni és utánuk kapunk elvileg jutalélot,amit azt irja ,hogy minden hó elején 5000ft felett jóváirnak a számlámon.De hááát azt isten szerelmére el sem kérték a bszámlaszámom sem semmim,akkor hogy a ........ utalnák már át a pénzt?:D ez röhej ha már át akarnak baszni valakit akkor legalább csinálnák jól:PEgyépként az oldal neve : wmpartner.try.hu/?pid=burkus ---ha érdekel nézzétek meg jó poén:D

Kaosz 2007.12.15. 13:20:26

Hy !

Na lehetséges ,hogy találtam egy tényleg internetes munkát:).Tetszett,hogy van munkaszerződés ,nem kérnek egy fillért sem,hogy küldjek ennek -annak pénzt,és még egy szponzort is kaptam aki segít nekem kiépiteni a hálozatot,nem beszélve arról,hogy a cég adja a nevét,és külön konferenciát is tart.Na ez már valami!!!!!!
Ha valakit érdekelne akkor nézze meg: www.sciennet.com/H016013

2012.03.25. 17:05:33

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

http:/kmdholding.com/hub3p3a

Amennyiben gyorsabban szeretnél a pénzkeresetben előrelépni és nem igényled a segítséget, a következő oldalon rögtön megkezdheted a regísztrációt és a dollárok keresését!
FM0204.iwowwe.com/
süti beállítások módosítása