okt
28

 

Az Otthoni internetes munka: fizess a semmiért?! című bejegyzésben leírt állás átverésnek, megjelent a Külföldi importált változata is, csak azzal a külünbséggel, hogy itt már egyből dollárban kérik a pénzt előre, és utána küldik a Riportokat!! Amelyek igazából leírják a semmit...4 riport, amelyet valójában mlm( multi level marketing) formában állásként hírdetnek. Azzal a különbséggel, hogy itt a termékek az úgynevezett "Riportok". Az első riport tulajdonképpen ennyi: hogya adjál fel online állás apróhírdetést, és a szerencsétlen állást keresőnek milyen forma emailt küldj vissza! Ennyi, semmi több, valamint több százezret ígérnek neked!! Ez az igazi Távmunka? Ez egy állásajánlat? Ki ki döntse el..


Kérjük amennyiben tudomásodra jutott valamilyen újabb átverés, az írd meg a kommentekben. Én felveszem vele a kapcsolatot, és ha tényleg átverés közzétesszük.

Ne adjál meg elérhetőséget, csak írd le hogy milyen tipusú az állásajánlat. Én felveszem veled a kapcsolatot és utánna járok!!

 

Szóljatok hozzá nyugodtan és Olvassátok a többi kommentet is, mert nagyon sok hasznos információt kaphattok:) Célunk egy interaktív oldal létrehozása, ahol nyugodtan kicserélhetitek tapasztalataitokat. Tanuljatok mások hibáiból..

Lehetőség van RSS -re feliratkozni, így mindenki elsőkézből hallhat a legújabb gyanús állás, munka ajánlatokról. ( Jobb oldalt)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allaspont.blog.hu/api/trackback/id/tr35211420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabó matild 2007.11.19. 14:17:55

képzeld,engem is becsapott egy kiss angelika nevezetü"ember".bedolgozást ajánlott.a tájékoztatóért elkért 300ft.-ot postai csekken.a feladás dija majdnem ugyanannyi volt.(250ft)plusz a felbélyegzett boriték.20napja feladtam kiss angelika,szob,szent imre u.32.2628.cimre,de erre már választ egyáltalán nem kaptam.nem tudom,hogy a csalás esetleg nem-e büncselekmény?mert nem ártana,ha valaki végre leállitaná az ilyeneket. üdvözlettel szabó matild.

Fejérné 2007.11.19. 16:06:50

Engem Nagy Tamás csapott be 600 forinttal. Már bánom, hogy befizettem, de többet nem fogok az biztos.

ÉVA 2007.11.19. 17:32:58

NEM IS OLYAN RÉGEN BECSAPTAK 800 FT -AL! GÉDERLAKRA KELLETT KÜLDENEM A PÉNZ, ÉS SEMMIT SEM KAPTAM! R. P. RÉSZÉRE. BIZTOS PIRAMISJÁTÉK LEHETETT HITTEM ÉN. DE ÚGY NÉZ KI MÉGSEM AZ. MERT AMIKOR FELJELENTETTEM NEM NEKEM LETT IGAZAM.

Viktor · http://www.wellbizinfo.com/ 2007.11.27. 07:24:20

Ez szerintetek átverés? szerintem.....

papp 2007.11.27. 10:10:39

Szerintem a wellbiz egy nagy csalás, átverés. Súlyos ezreket gombolnak le az emberekről, miközben a piramis csúcsán lévők gazdagodnak! Piramisjáték!

Tyer 2008.02.03. 11:15:42

Akkor lenne piramisjáték, ha semmilyen terméket, szolgáltatást nem kapnál a pénzedért cserébe. Azért mert lusta vagy, vagy meghátrálsz az első kudarcnál, az egész még működik. Nem a rendszer rossz, hanem Te vagy a gyenge láncszem. Mindenhol ez van, ha elmégy dolgozni, és nem teljesítesz, vagy kirúgnak, vagy magadtól lépsz le. Ugyanez működik a világban mindenhol, miért lenne kivétel az MLM?
Tehát mégegyszer, hogy Te is megértsd:
Nem az MLM-rendszerekben van a hiba, azok működnek, csak egyes emberek nem működnek benne, és ezt nehéz beismerni. És ezek az emberek szidják legjobban ezt az üzletet, nehogy másnak sikerüljön.

Aki ténylegesen dolgozik az MLM rendszerben, az sosem adja fel, mert itt megkap indent:szabadság, barátok, pénz, siker, karrier.. aki nem tudott dolgozni legalább hónapot a rendszerben, annak nem is ajánlom, mert nem érti....
nekik a biztos állást ajánlom fix fizetéssel, Ami a következéppen fest: dolgozol jó sokat.... adózol jó sokat... hazaviszel elég keveset... megérdemled.”

Nikolka · http://www.uzletilehetoseg.com 2008.06.04. 12:51:53

Igen ez a bedolgozás nehéz ügy. Én sem találtam létezö valósat, ezért inkább belevágtam a saját üzletem építésébe. Rögösebb az út, de hosszútávon megéri.

Krechlné Tukora Ditta Katalin · http://dettina.5mp.eu 2008.08.17. 22:28:58

Pár napja fedeztem fel ezt az oldalt, és úgy érzem igen
nagy szükség van rá. Én több mint kettő hónapja, napi
12 órában kutakodom az interneten, hátha találok
nekem való otthoni munkát. Internethez kötöttet,vagy
ami nem kötödik az internethez. Szóval nekem az a
véleményem, hogy az MLM nagyon költséges, tehát
ez engem ezért nem nagyon érdekel, bár beléptem 1-2
helyre. Készítettem kettő honlapot, amin olyan adatok
vannak amik szerintem azért pénzt fognak termelni!
Ennek ellenére még nem találtam meg az igazit, ami
tényleg hamar fizet is. Én is örülnék ha, végre egy igazi lehetőségre bukkannék. Én pénzt még nem
adtam ki, inkább a weboldalaimon szereplő kereseti
lehetőségekkel foglalkozom. Nagyon oda lennék, ha
engem becsapnának. Egyébként kettő honlapom címe,
www.dettina.5mp.eu, és másik honlapomat a
www.abbcenter.com oldalán szerkesztettem, és a
saját weboldalak cimlistájában rá található az
internetes__munka_penz címen. Az internetes szó
után karakterhiba van: dupla aláhúzás.
Nos a több mint kettő hónapi intenzív kutakodásom
után is, csak azt tudom mondani, hogy nagyon
megköszönném, ha valaki gyorsabban fizető
lehetőséget tudna ajánlani. Ki hallott a
Budai MLM-ről? Megéri oda belépni?
Üdv. Krechlné Tukora Ditta Katalin

mnmarcsi · http://dorka1981.mlap.hu 2008.08.24. 00:30:25

Na, ezt blogot Nektek írtam,
további szép napot.
Csá.
Marcsi

misoko 2008.11.05. 08:49:32

Csaló az összes aki otthon végeztető munkát ajánl.Hülye lenne az ember elmenni dolgozni 60000ft-ért,ha otthon napi 2 óra ráfordítással megkeresné a dupláját!!!!

Marcsi · http://dorka1981.mlap.hu 2008.11.06. 22:27:54

misokonak
Egyet azért higyjél el nekem, azért nem mindenki csaló, aki hirdet. Persze, az nem fedi a valóságot, hogy napi 2 órában 60 ezret keresni, de azért egy keveset lehet, ja és napi 12 órában.

János 2008.12.10. 17:30:25

Sziasztok.
Én Szabolcs megyei vagyok és én beküldtem 800ft-ot amiért kaptam egy katalógust ott jelentkeztem a munáért és amikor megkaptam akkor 12000 ft-ot kellett befizetni befizettem elvégeztem a munkát és a köv hónapban megkaptam a pénzt.

stbstb 2010.04.20. 09:38:04

Ami az MLM-et és ehhez hasonló léhűtő csipet-csapatokat illeti: ha valaki még mindíg nem értené, hogy ez az egész miről szól: add el a mosó, suroló és egyébb "csodatevő" tisztítószert, hogy a gyártó ne raktárra termeljen, hanem a sok-sok balek "kedvezményes áron"megvegye, hogy aztán sok-sok házalás után tüladjon rajta!
ÉBREDJETEK MÁR FEL!!! Ebből karriert csinálni...??? Itt jön az őseink bölcsessége: "amíg lószar van, addíg veréb is van"!

stbstb 2010.04.20. 09:47:21

@Krechlné Tukora Ditta Katalin:
Kedves Katalin! A budai MLM-el kapcsolatos kérdésedre a válaszom: ha sok a felesleges, ablakon kidobható pénzed és sok-sok csalódásra vágysz, akkor lépj be hozzájuk! Vedd meg a csomagjukat, -ahogyan ez már lenni szokott-,rakd az egész cók-mókot a jó, nagy utazótáskádba, majd miután kifizettél egy valagra való pénzt a "csodatevő" löttyökért, nykadba kell venned az egész várost és el kell adnod őket! Ha ez sikerült, utána számold meg , hogy mennyit kerestél ezen az egész biznicen, majd nézz a tükörbe és képzelj a fejedre két csacsifület...

stbstb 2010.04.20. 09:52:10

Nagyon sokan manapság már úgy próbálnak beszervezni ügynöknek (baleknak), hogy az álláshírdetésükben egészen más poziciót jelölnek meg, mint ami a valóság. Jól tudják, hogy az álláskeresők már ismerik ezt a (átverős)műfajt és ezért kerülik is az "ügynök" titulust. -Talán nem véletlenül-...
süti beállítások módosítása