okt
9

KÖKI Pláza - több mint ezer új munkalehetőséget kínál Kispesten !

A kispesti KÖKI Terminálban nyílik az új Pláza, amely 1.500 körüli új munkalehetőséget kínál. A szeptember végén nyíló , az ország egyik új és legnagyobb kereskedelmi központjában számos elhelyezkedési lehetőség nyílik, nem csak Kispestiek, Budapestiek számára, hanem az aglomerációs övezetből is várnak jelentkezőket.

A Köki Terminál Budapest egyik legnagyobb közlekedési központja lesz: metró, autóbusz végállomásokkal, vonat megállóhely, korszerű parkolókkal, könnyen megközelíthető nagy forgalmú csomópont lesz.

Munkalehetőségek: betanított munkástól egészen a vezetői állásokig:
Kispest polgármestere, Gajda Zoltán reméli, hogy ez az új komplexum jelentősen csökkenti majd a munkanélküliek számát a kerületben hisz számos területen nyújt majd álláslehetőséget: betanított munka, fizikai szakmunka, kereskedelmi szakmunka, biztonsági szakmunka valamint vezetői állások betöltésére lesz lehetőség.
Új kollegákat várnak jelentkezőket: Tesco, Libri, Rossmann és más kereskedelmi egységek.
Képzési lehetőség: A Vecsési Művelődési Központ együttműködésével, OKJ-s szakirányú képzések indulnak, TÉRÍTÉSMENTESEN !!!!, :csemege, baromfieladó, melegkonyha, pék és más szakirányú állásokban helyezkedhet el sikeres vizsga esetén.

Az állásbörzén,nem csak az ismert üzletláncok jelennek meg, hanem magyar vállalkozók is például KACKAC családi szórakoztatóközpont, ahol új gyermekfoglalkoztatói koncepció kerül megvalósításra, 30 munkatárs együttműködésével egyszerre 600 gyerek felügyeletét, szórakoztatását tudják vállalni, ez egy mintahely lesz a tervezett országos hálózaton belül.

Még lehet jelentkezni, érdeklődni, hisz ez olyan lesz mint egy kisváros, ahol nagyon sokan megtalálhatják álmaik állását, megvalósíthatják elképzeléseiket a picitől a nagyig.

A bejegyzés trackback címe:

https://allaspont.blog.hu/api/trackback/id/tr483288653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása