aug
29

Állás, álláshirdetések, állásajánlatok:

Ezen a blogon dolgozunk, hosszú idő óta, hogy segítsünk feltérképzni az álláspiacon lévő átveréseket. Sajnos a mai gazdasági helyzetben, a munkanélküliség az egekben van, a munkanélküliek száma többszöröse, éppen ezért a csalók legkedveltebb célpontjai az amúgy is nagyon nehéz heyzetben lévő álláskeresők.

 

Állás, munka, álláshirdetések:

Amennyiben ön állást keres, akkor figyeljen oda néhány apróságra, hogy elkerülje az állás átveréseket.

- Soha ne fizessen előre, semmiért sem.

   Tömegével adnak fel olyan álláshirdetéseket, ahol előre kérnek pénzt, és utána megkaphatjuk magát az állás hirdetést. Ezek általában átverések. Én mindenkit óvok attól, hogy elkeseredettségében, legutólsó reményében ilyen lehetőséget ragadjon meg. Hangzatos ígeretek, kiváló kereseti lehetőség, de a legvégén az lesz az állás, hogy ugyan ezt a tevékenységet kell hirdetni. Rengeteg ilyen átverést tártunk fel már, olvassanak, és tájékozódjanak.

- Ha valami gyanús, akkor nézzünk utána.

   Amennyiben rossz érzése van, egy álláshirdetéssel kapcsolatban, akkor nézzen utána. Ennek a legegyszerűbb módja, ha a cégnevet beütjük a keresőbe. Vagy ha nincs cégnév, akkor az elérhetőségeket: telefonszámot, emailcímet, címet beírjuk a keresőbe. Nagyon sok információt kapunk rövid idő alatt. Így gyorsan, és egyszerűen leellenőrizhetjük a gyanús állás, munka, álláshirdetéseket.

-------------------------

katt ide:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allaspont.blog.hu/api/trackback/id/tr772256187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása