aug
17

Külföldi munka átverések!

Kedves külföldi munkára jelentkező.

Nagyon fontos, hogy mielőtt rábíznád a pénzed, sorsod egy cégre, és kimennél dolgozni a nagyvilágba, olvasd el ezt a pár sort!

MUNKAKERESŐK, FIGYELEM !!!

Munka-közvetítéssel, munkaerő toborzással kizárólag olyan cég foglalkozhat, amely rendelkezik a Munkaügyi Minisztérium ( közvetlenül valamely munkaügyi központ által kiadott) idevonatkozó engedélyével. Az engedéllyel rendelkező cég alkalmazottjai/ ügyvezetője kötelezően rendelkeznek a megfelelő, felsőfokú, vagy OKJ-s munkearőpiaci ügyintézői képesítéssel, szakmai gyakorlattal, kiépített irodai háttérrel és munkaerőpiaci kapcsolatokkal. Azon cégek, magánszemélyek, akik engedély nélkül folytatnak hasonló tevékenységet, a törvény ellen vétenek emellett sok esetben megtévesztik, esetleg becsapják ügyfeleiket. A törvényes keretek közt működő cégek számára kötelezően fel kell tüntetni tájékoztatóikon, honlapjukon a Munkaügyi Minisztérium engedélyének számát is (ez a szám nem a vállalkozás bejegyzésének száma, e számot csakis a munkaügyi központok adják ki az arra jogosult cégeknek). Ahol ez nincs, az a cég szabálytalanul működik, vagy egyáltalán nincs engedélye. Egy adott cég engedélye a cégnév, vagy cím alapján leinformálható a cég székhelyének megfelelő munkaügyi központnál.

 

Legyél óvatos a csak mobil telefonszámmal rendelkező, esetleg iroda nélkül működő magánhirdetők esetében is! Nem kérhető el pénz munka közvetítésért!

Ha valaki találkozott hasonló csalással, az írja meg nekünk, vagy itt a kommentekbe jelentkezzen, hogy ki tudjuk nyomozni, és közzé tudjuk tenni az átverőket!

 

A bejegyzés trackback címe:

http://allaspont.blog.hu/api/trackback/id/tr271315304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

bezzegszilvia · http://allas-munka.blog.hu/ 2009.09.01. 14:21:19

Jó poszt! :)

Érdemes utána nézni a cégeknek. A net-en ma már minden megtalálható.

mnmarcsi · http://dorka1981.mlap.hu 2009.09.18. 16:32:05

Sziasztok! Hiába is keresitek, a hagyományos munka ideje lejárt, külömben is alkalmazotti munkabér már nem elégíti ki egy átlagos család igényeit, sok esetben nem is elég a hónap végéig. Te mit gondolsz, ha mindent úgy csinálsz, mint eddig, lesz változás? Na, ugye nem?
Mindannyian két lehetőség közül választhatunk azzal kapcsolatban, hogy mit kezdünk az életünkkel. Az első lehetőség az, hogy kevesebbek leszünk, mint amire képesek lennénk. Kevesebbet keresünk. Kevesebbet birtoklunk. Kevesebbet olvasunk és kevesebbet gondolkodunk. Kevesebbet próbálkozunk és kevesebb önfegyelmet gyakorlunk.
Ezek a döntések üressé teszik az életünket. Ha ezeket a döntéseket választjuk, életünket állandó szorongásban éljük le, örömteli várakozás helyett.
És a második választás?
Hogy megteszünk mindent! Hogy teljes mértékben kihasználjuk a lehetőségeinket. Elolvasunk minden könyvet, amit csak tudunk. Annyit keresünk, amennyi csak módunkban áll. Annyi adunk és osztunk meg másokkal, amennyire csak képesek vagyunk. Küzdünk és harcolunk, és megteremtünk és véghezviszünk mindent, amit csak tudunk.
Ez a döntés nyitva áll valamennyiünk előtt.
Tenni vagy nem tenni. Lenni vagy nem lenni.
Mindennek lenni, kevesebbnek lenni, vagy semminek sem lenni. Méltó kihívás valamennyiünk számára: kinyújtózni és felnőni, elérni amilyen magasra csak tudunk, akárcsak egy fa, beteljesíteni mindent, aminek a tervrajza ott rejtőzik képességeink mélyén.
Hát miért ne lennénk minden, ami lehetünk, miért ne élnénk át minden lehetséges pillanatot, a lehető legjobban, a lehető legtovább? Életünk végső célja az, hogy alkossunk, amennyi csak képességeinkből, lehetőségeinkből, vágyainkból telik.
Ha kevesebbel is megelégszünk, mint amire képesek lennénk, akkor elbuktunk a legfontosabb feladat teljesítésében. Az eredmények az emberi fejlődés legjobb mércéi.
Nem a beszéd. Nem a magyarázat. Nem az igazolás. Az eredmények!
És ha az eredményeink kevesebbek, mint ami a képességeinkből kitelne, akkor azért kell küzdenünk, hogy a mai napon legalább egy kicsivel többek legyünk, mint tegnap voltunk.
A legnagyobb jutalom mindig azokra vár, akik nagy értékeket teremtenek maguknak és a környező világnak.
Bármelyik nap, amikor csak akarjuk, összeszedhetjük magunkat, és megváltoztathatunk mindent.
Bármelyik nap kinyithatjuk azt a könyvet, ami új tudás előtt nyitja meg az elménket.
Bármelyik nap belekezdhetünk valami újba.
Bármelyik nap elkezdhetjük megváltoztatni az életünket.
Megtehetjük most rögtön, vagy a jövő héten, a jövő hónapban, a jövő évben. Azt is választhatjuk, hogy nem teszünk semmit. Színlelhetünk, cselekvés helyett. És ha nem tetszik az ötlet, hogy megváltoztassuk saját magunkat, akkor olyanok is maradhatunk, amilyenek vagyunk.
Választhatjuk a pihenést a munka helyett, a szórakozást a tanulás helyett, a hazugságot az igazság helyett, a kétséget a biztonság helyett.
Miénk a döntés.
De míg átkozzuk az eredményt, folyamatosan tápláljuk annak okát. Ahogy Shakespeare nagyon éleslátóan megjegyezte: „a hiba nem a csillagokban van, hanem bennünk”.
A körülményeinket mi magunk teremtettük múltbéli döntéseinkkel. Miénk a lehetőség és a felelősség, hogy elkezdjünk jobb döntéseket hozni – már most rögtön.
Nem engedhetjük meg, hogy a mindennapos döntéseinkben elkövetett hibák tévútra vezessenek minket. Vissza kell térnünk azokhoz az alapvető dolgokhoz, amelyek valójában meghatározzák, hogy hogyan működik az életünk.
És azokat a döntéseket kell meghoznunk, amelyek életet, boldogságot és örömöt hoznak mindennapjainkba.
És ha adhatok még egy utolsó tanácsot azoknak, akiknek változásra van szükségük az életükben: ha nem tetszik, ahogy a dolgok most működnek, változtass!
Megvan rá a képességed, hogy teljesen átalakítsd életed minden területét – és ez a saját döntéseddel kezdődik. Na, mit szólsz, érdemes lenne ezt jobban kivesézni?

kgyuri 2009.10.30. 13:29:18

SZIASZTOK!
SAJNOS KÉSŐN TALÁLTAM MEG EZT A HONLAPOT ERRŐL AKÜLFÖLDI MUNKA ÁTVERÉSRŐL.SZERETNÉM SEGÍTSÉGETEKET KÉRNI.MIT TEHETÜNK EZEKKEL AZ EMBEREKKEL AKIK TÖNKRETESZIK CSALÁDOK ÉLETÉT, MEGÉLHETÉSÉT. A MI ESETÜNKBEN TUDOMÁSOM SZERINT 15 CSALÁDOT SODORTAK A KILÁTÁSTALAN HELYZETBE.3-4 HÉTTEL EZELŐTT KERESTÉK A FÉRJEMET AUSZTRIAI MUNKA LEHETŐSÉGET AJÁNLOTTAK NEKI 3-4 NAPON BELÜLI INDULÁSSAL, OKIRATOKAT FÉNYMÁSOLVA , ERKÖLCSIBIZONYÍTVÁNYT , MINDENT MEGVETETTEK VELÜK, MUNKAHELYEN FELMONDTAK .INDULÁSI NAP ELŐTT SZÓLTAK NEKIK, HOGY JOBB MUNKALEHETŐSÉG VAN NÉMETORSZÁGBAN DUPLA FIZETÉS STB.. PÁRNAP TÜRELMET KÉRNEK . EZ HÁROM HETE IGY MEGY MINDENAP HITEGETIK ŐKET IGÉRTÉK KIFIZETIK NEKIK A MUNAKIESÉST MIVEL MINDENKINEK TARTOZÁSAI VANNAK.DE EZ SAJNOS NEM TÖRTÉNT MEG .VAN PAPÍR ÍRVA A KIFIZETÉSI HATÁRIDŐRŐL. AMI 2-3 NAPJA LEJÁRT. BEVALLOTTA HOGY NEM TUD FIZETNI ,SŐT MÁR MUNKÁTSEM TUD SZERINTEM BIZTOSÍTANI. EZ CSAK NAGYVONALAKBAN VAN LEÍRVA.MERT EZT A HÁROM HETET NAPI TELEFONOS ÉS SZEMÉLYES BESZÉLGETÉSEKET A MIT FOLYTATTAK VELÜNK NEM LEHET LEÍRNI.MOST , MUNKA ÉS PÉNZNÉLKÜL MI 3 GYEREKKEL A TÖBBIEK IS GYEREKES CSALÁDOK .TEHETETLENÜL KERESSÜK A KIUTAT. SZIVESEN VENNÉM ,HA TUDNÁTOK VALAMI MEGOLDÁST, VAGY TANÁCSOT ADNI MIT TEHETEK . " NEVÜKET CÍMÜKET IS MEGTUDOM ADNI." NEM TUDOM MI VEZÉRLI AZ ILYEN EMBEREKET, MI HASZNUK SZÁRMAZIK EBBŐL? KIHAZNÁLNI,TÖNKRETENNI SZERENCSÉTLEN EMBEREKET, AKIK IGY IS NEHÉZ HELYZETBEN VANNAK.

Gabesz23 2010.09.05. 17:52:47

www.expressz.hu/allas-munka/kulfoldi/hirdetes-22169474/

Én erre az állásra jelentkeztem.
Szerintetek átverés?
Hogyan tudnák utána nézni hogy valós-e?
Előre is köszi.

KrissÉva 2010.09.22. 12:41:27

Szeretne Ausztriában új életet kezdeni vagy beilleszkedni? Nem tudja, hogyan kezdjen hozzá az ügyintézéshez? Segítünk !
Letelepedés,munkavállalási engedély,egyéni vállalkozás,cégalapítás,GYES,G YED,szociális ügyintézés,lakás,
iroda,műhelybérlés…..stb
Tö bb éve sikeresen működő,bécsi székhelyű, megbízható jogi háttérrel működő irodánk áll az ön rendelkezésére.
cégjegyzékszá m: FN351107i
Tel: 30/6022-772, 70/533-8896

Szerintem ez is csalás, mert túl szép, hogy igaz legyen, És 1000 eurót kérnek.

mano1979 2010.10.05. 14:31:35

Sziasztok!
Valaki felhívta már Csernyákné Juditott?
Valaki volt már kint vele Madridban?
A telefonszáma:06307115766
Köszönöm a segítséget
Manó

mano1979 2010.10.05. 14:32:51

@Gabesz23: Szia!
Ez a Csernyákné Féle?
Manó

zolinger 2010.11.04. 17:25:43

Sziasztok!

Én Németországba jártam porul,sok más Magyarral egyetembe.van egy Pocsai Mihály nevü aljas "ember" München Bei Grafingban lakik:jahn strasse 7 szám alatt, aki megnyerö modorral huzza csöbe gyanutlan áldozatait.Dolgoztatni nagyon szeret,fizetni még kevésbé.Igér fűt-fát,de gazat sem ad.Kb.10-en jártuk meg.TÖBB EZER EUROVAL TARTOZIK!DE VIGYÁZZ MISI!A TÖRVÉNY KEZE HAMAROSSAN UTOL ÉR!

attilasz 2011.06.28. 23:00:54

@KrissÉva: Természetesen csalók mivel a törvény szerint nem kérhet senki munkavállalótól díjat.

attilasz 2011.06.28. 23:05:06

Van még egy olyan, hogy Nádai Ilona Düsseldorfban és Budapesten osztogat névjegy kártyákat, állást igér (mint jóakaró)aztán amikor felkerestem levélben mindjárt megkért, hogy utaljak neki a telefonkártyájára 45000 FT-ot.
Nem tom mire, de nem küldtem.

szofi2011 2011.08.20. 23:35:11

Sziasztok!
Ismeri valaki Mészáros Mariannát, és férjét Sbaffo Giuseppét, illetve üzlettársukat Graziano Bresolint? Takács Zoltánt? Az általuk jegyzett cégek valamelyikével van-e valakinek már tapasztalata?

A cégek:
GM Allestimenti Kft. Budaörs Tavasz u.34

Global Europa Service Kft. Veszprém, Láhner György u.4/2 B lph 2 em 4.

GPM International Kft. Budaörs Tavasz u.34.

GS Allestimenti Srl Olaszország Noventa Di Piave, Via Verdi 11.

Nagy segítség lenne, ha tudna róluk valaki konkrétumot mondani. A netes ellenőrzéseken már túl vagyok, semmit nem találtam. Külföldi cég honlapja épp nem működik, magyaroknak egynek sincs, mobilok titkosak
70/427-2605, 70/388-3254, 70/365-7876
csak gmail-es címük van...

Köszönöm előre is a segítségeteket.

szofi2011 2011.08.21. 18:45:05

Sziasztok!

A Business Center Bau Cégcsoportot ismeri valaki Bartók Róbert nevével fémjelezve? Alvállalkozóknak ígérnek munkát jó pénzért, jutalék fejében amit előre kér, s ezt követően ad ki címeket. Van aki kapcsolatban áll vele?

Üdv mindenkinek

eva2011 2011.08.21. 21:15:57

@szvdetti: Valótlan SZVDETTI bejegyzése, az én férjem is ott dolgozik. Ötnapos a munkahét, normál munkaidő, az első és utolsó utiköltséget a munkaadó fizeti, szállás térítésmentesen, egyszeri étkezés térítésmentesen, a pénz korrekt és mindenen esetben csak átutalással fizetnek minden hónap 10-éig. Nem vonnak le senkitól semmit, a rezsit a lakók fizetik, de ezt otthon is fizetitek, nem? Igaz, akire rá kell dolgozzon a csapat, azt a dolgozók kiutálják maguk közül, ez a kontarszelekció. Aki lop, vagy tiltott helyen dohányzik, azt kitiltják az üzemből, de ez itthon sincs másként. Én nem ismerek még egy ilyen korrekt céget, amelyik mindig rendesen kifizeti a dolgozóit. A honlap üzemeltetőjének le kellene szednie az ilyen, másokat rágalmazó bejegyzéseket. Meg sem jelenhetnének.

szvdetti 2011.08.21. 22:51:29

@eva2011:Tudod mindenki eldönti,mi a jó neki.Nálam papírok vannak.Nem rágalmaztam senkit,csak azt írtam ki,ami történt.Ez van.
Mellesleg nem történt lopás,nem dohányzik és rendben elvégzi a munkáját a férjem is.És nem elküldték!
Akár leszedetheted a bejegyzésemet,sőt töröltethetsz is az oldalról,az sem érdekel,de a véleményem az marad,amit írtam.Semmi korrektet nem találtam benne.Volt már néhány családtagom külföldi munkán és nekik azonos a véleményük a papírokat látva.Ha neked ez olyan jó,akkor az én üzenetem vélhetően nem neked szólt,feltételezem,annak a jónéhány embernek,akik egymást követően jönnek el,nem olyan szuper,ahogy te látod.Persze lehet,hogy a te férjed magasabb beosztásban áll,netán az említett nevek egyike,és azért vetted annyira a szívedre.
Kettőnk véleménye nem azonos,innentől kezdve minden további olvasó döntse el,ki akarja-e próbálni.Majd rájön rövid időn belül,hogy ez csupán időpocséklás,de nem az anyagi biztonság felé vezető út!

eva2011 2011.08.22. 08:40:03

@szvdetti: Az én férjem hentes és több, más munkatársával együtt több mint három éve dolgozik annál a cégnél, amelyiket Te itt pocskondiázol. Felmerült-e benned, hogy a férjed igazat mondott-e otthon vagy csak magyarázta a kinti (rossz) bizonyítványt?

Minden egyes állításodat cáfolni tudom.

Vajon tisztességes-e a Te itteni bejegyzésed? Felmerült-e benned az, hogy ha valaki mást rágalmaz, az ellen büntetőeljárás indítható? Tudod-e, hogy az IP címed alapján megtalálható vagy?

Vajon mi érdeked fúződik ahhoz, hogy két rendes embert lejárass, az ő nevüket kiírod, a magadét meg nem vállalod?

Talán Te is vállalkozó vagy és fáj a fogad a munkára?

Én irodában dolgozom. Látom, mit csinál a főnököm. Tudod Te, mennyi munka megszerezni egy fizetőképes megrendelést, megszervezni mindent legálisan, beszerezni az A1-eket a sok feketén dolgozót 30 napig előtte "tartani", mert dolgozni nem akar itthon, levezényelni a munkát, naponta bokszolni a megrendelővel, küzdeni a dolgozni nem akaró munkavállalókkal, beszedni a pénzeket, kifizetni az embereket, adókat, rezsiket, aztán ha marad, marad, ha nem, akkor belegondoltál-e, hogy nekünk, dolgozóknak is rossz lesz?

Amikor a frissen felújított lakásokba, amilyenekben néhányan otthon sem laknak, új bútorok közé beviszed a dolgozót, akit nem ismersz lakva, és a derék párocska összehányja, össze bélsározza az egész lakást, mert buliztak, azt rondítják össze, amelyben a munkatársai pihennének, s a vállakozónak ezt is meg kell oldania.

Ennél a cégnél családok dolgoznak évek óta, anya-fia, apa-fia, apa-lánya és fia - nem véletlenül.

Te valótlanságokat állítottál személyek megnevezésével, önmagad a névtelenségbe rejtve. Ez nem tisztességes. Ennek a cégnek a vezetője a nevét adja, nem a sofőrök és a takarítónők az ügyvezetők, mint ismerünk ilyeneket, nem cserélgeti a cégeket félévente, mint ismerünk ilyeneket is, csak legális munkát végez, legálisan foglalkoztat, adót fizet, amiből mindannyian élünk - akkor miért sározod be?

Nincs olyan munka vagy munkahely, amely mindenkinek megfelelő és amelyre mindenki megfelel. Sokaknak csak annyi munka kell és azért, hogy munkanékülre mehessen. Mellesleg a mi adónkból.

eva2011 2011.08.22. 10:26:11

@szvdetti: Sejtem, ki a férjed, ha valóban a férjedről írtál. A kinti dolgozók is fel vannak háborodva a bejegyzéseden. Segédmunkásról beszélünk. Lefelejtetted, hogy számításaim szerint júliusban 14 napot dolgozott, ezért időarőányos nettó 46.794,- Ft bért és szerződés szerinti kiküldetési díjat kapott, amiből készpénzben felvett 100,- € előleget. A kiutazását, a német eü. könyv díját, a szállását és a napi egyszeri étkezését a munkáltató fizette.

szvdetti 2011.08.24. 11:36:38

Helyreigazítás!
2011. 08. 13. 18:51:09-i és 2011. 08. 21. 22:51:29-i blog bejegyzésében tett valótlan állításaimmal megsértettem Csepei László és Együd Attila jó hírnévhez való jogát, amiért az érintett magánszemélyektől és gazdasági társaságtól ezúton elnézést kérek.Szűcsné Virág Bernadett

Andika1973 2011.09.04. 18:24:40

Sziasztok!
Ausztriai almaszedésre toboroz egy ismeretlen ember,aki nem mutatkozik be,viszont 10000ft-ot kér útiköltség előlegre előre az utazás elött már 2 héttel.Nem mondja meg,hol lesz a munka,azt ígéri,majd az utazás elött 4 nappal felhív mindenkit.(2 busznyi embert,aha...)Számlát nem ad a pénz átvételéről,be nem mutatkozik.Én nem fizettem neki,csak mások,akik eljöttek a találkozóra.A tel száma:06-70/563-2489

Állás hol? · http://www.cvonline.hu 2011.09.06. 09:20:14

én még hasonló dologgal nem találkoztam csak, hogy már sokan megjárták...de az már logikus , hogy nem ugrok be senki szavának, hogy ilyen olyan jó munkahelyet tudok gyere velem...

Renike0129 2011.09.28. 11:45:04

Sziasztok!
Örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra.
A páromat és még 3 társát egy Spanyolországban (Gandia) élő magyar férfi hitegeti gipszkartonszereléssel...
Elutalták neki a szállás árát;néhányszor jelentkezett is azóta,de még mindig papirokra várunk...állítása szerint még nincsenek készen a fordítások.Annyi csaló van...ha valaki szintén ugyanebben a cipőben járna,kérem írjon a privát e-mail címemre:rencsobebi@freemail.hu.
Előre is köszönöm!!!

TAKACSKI 2011.10.25. 16:59:11

@szofi2011:
Szia szofi.
Az alább felsorolt cégek és cégvezetőik egytől egyig becsapják a munkavállalóikat.
A törvényeket kijátszva becsapják az embereket,a belüket kidolgoztatják,azután elengedik a kezüket.
Az egyik közülük börtönviselt ember,a felét sem fizetik ki annak amit ígérnek,jó érzékkel átverik a gyanútlan munkavállalót.Sok éve élnek már így,mindíg találnak bohócot maguknak,rengeteget ígérnek és semmit nem tartanak be.Sajnos ezek szomorú tények.Olyan ártatlan képet tudnak vágni mindenhez akár egy jó színész.
A börtönviselt a magyar felesége által szerzi be a rabszolgáit,aki a saját fajtáját árulja el.Mindíg arra hivatkoznak aki éppen nincs ott,telefonon sem lehet utolérni,magyarul átdobják az embert,mint szart a palánkon.
Az irodai dolgozóik nevére is képesek céget csinálni,óva intek mindenkit az ilyenektől!

szofi2011 2011.10.27. 21:57:16

@TAKACSKI: Szia, jól hangzik amit mondasz..megtudod esetleg mondani, milyen kifogással nem fizetnek? Biztos, hogy ok nélkül vonnak le, gondolok itt az előző hozzászólásokra, ott sem volt egyértelmű minden...tudnál kicsit konkrétabb lenni, esetleg ki lehet-e védeni a trükkjeiket? Már eléggé előrehaladott velük a dolog, de akkor nem nem másznék bele jobban.

TAKACSKI 2011.10.29. 12:24:55

@szofi2011:

Bármilyen kifogással..........
szofi2011!!!! Ne gondolj semmilyen előző hozzászólásokra...álmodni sem tudnál róla,mik történnek náluk...
Nézzetek becsületes cégek után,olasz ember magyar feleséggel...a lehető legrosszabb kombináció!
Ezek nem levonnak...veled fizettetik ki!!!
Bármennyire is nagy a szükségetek,szerintem ne tegyétek....
Van élet ezen cégeken túl is!!!!!!!!!!!!

szofi2011 2011.10.30. 10:53:44

Köszönöm a jó tanácsot! Keresünk más lehetőséget. Sok sikert neked is!

kíváncsi,, 2011.11.08. 13:57:12

@szofi2011:
Sziasztok!
Tudtok vmit a BUSINESS CENTER BAU KFT-ről?
Írjatok!
Köszi

kriszta78 2012.01.31. 17:18:32

Sziasztok.szeretném megkérdezni,hogy valaki tud e valamit Varga Éva vagy Ering BT-ről valamit.Spanyolországba keresnek Murciába a Mivisa konzervgyárba embereket.

kriszta78 2012.01.31. 17:19:47

@szofi2011!
Ha érdekel még GM Allestimenti KFT-ről infó,akkor tudok neked mesélni róla....

Nonameke 2012.02.11. 22:30:59

Mikula Ferenc - ő is szervez ki embereket Németországba,azt mondja vele kell dolgozni,de ő nem dolgozik,alig látni az építkezéseken, nem kell elöre fizetni, de ö sem fizet a munkáért, 2 hetente ígéri a fizetést és mindig van valami kifogása, amint kiderült azért, mert ő felveszi a pénzt az elvégzett munkákért, csak a munkásoknak nem ad fizetést. Vigyázzatok vele emberek,ne döljön be neki senki.

csaba780825 2012.02.17. 13:09:20

@kriszta78:NE HARI.MOST HIVTAK ODA DOLGOZNI.SZERINTETEK???HÉTFŐN KÉNE MENNEM MEGBESZÉLÉSRE.ELŐRE IS KŐSZŐNŐM A KOMMENTEKET...

csaba780825 2012.02.17. 16:45:11

vagyok még semmit nem igértek csak menjek be az irodába és ott pontosan felvilágositanak.

Tepidus 2012.04.10. 16:01:15

@kriszta78: engem érdekelne egy két dolog !!! Mit tudsz róluk???

zsu0406 2012.04.25. 18:42:21

@kriszta78: Szia Kriszta! Engem érdekelne információ a GM Allestimenti Kft.-vel kapcsolatban, mivel behívtak állásinterjúra!Előre is köszönöm a segítséget

orizont 2012.05.01. 20:37:03

@zsu0406: Szia! kérlek tájékoztassatok a GM Allestimenti kft-vel kapcsolatban

orizont 2012.05.01. 20:40:57

Nekem is hasznos lenne egy-két info a Gm Allestimenti kft-ről. Előre is köszönöm

kriszta78 2012.05.12. 10:03:00

Sziasztok!Maxum KFT Várpalota.Tud valaki róluk valamit?SOS lenne,mert a párom hétfőn menne személyes megbeszélésre...

ferkac 2012.05.14. 10:59:15

Érdekelne információ a GM Allestimenti Kft.-vel kapcsolatban, mivel behívtak állásinterjúra!Előre is köszönöm a segítséget.

ferkac 2012.05.15. 22:12:27

tud valaki valamit a HAGLEY VENTURE LLC amerikai cég ről mer amit írnak az jől hangzik.

lelsie 2012.05.20. 17:27:09

Hello Mindenki!

INFORMÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGEM EGY HIRDETŐVEL KAPCSOLATBAN!
Van egy hirdető akki több kategóriában hirdett Németországi munkákat.(Kári Gyula)
Leginkább épitőipari állásokat hirdet.
Ha valakinek ismerőssen cseng a neve,találkozozz már vele,vagy kapcsolatban álltak,kérem jelezzen nekem
Nem szeretnék mellé nyúlni.
Köszönettel előre is!
Leslie

sery72 2012.05.31. 22:42:33

@kriszta78: Szia Szeretnék én informálódni.Sereslac freemail
hétfőn mennék bekörözni megtennéd hogy figyelsz rám?
köszi Laci

sery72 2012.05.31. 22:44:26

@TAKACSKI: Szia tudnánk beszélni esetleg?
30 440 00 40
a jövő héten mennék dokihoz

sery72 2012.05.31. 22:47:17

@csaba780825:
Hello!
Hogy alakult a GM allestimentis dolog?
Laci

sery72 2012.05.31. 22:47:57

@zsu0406:
Hello!
Hogy alakult a GM allestimentis dolog?
Laci

kriszta78 2012.06.01. 13:36:40

Sziasztok.Látom,jó sok embert hívnak be a GM-esek...Pinonak vagy nagyon megszaladt,vagy sokan nem fogadták el a fizut..ugyanis ő havi 500 eurót akart fizetni,akár dolgozik az ember,akár nem..A többit viszont év végén...Na ebből tavaly is voltak problémák...

sery72 2012.06.04. 19:16:00

@kriszta78: Hello Kriszta !Bocsáss meg de kicsit tudnál világosabban fogalmazni?
nem babra megy ez a játék.
Esetleg telefonon?

lizajersey 2012.06.04. 19:38:05

Sziasztok! Engem is érdekelne a GM Allestimenti Kft-ről valami infó. A páromat behívták egy megbeszélésre. A megbeszélés után lett volna még kérdése a hölgyhöz, ezért felhívta telefonon. Furcsa volt, hogy a Hölgy azt válaszolta, hogy ne telefonon kérdezzen!!!??? Nekem ez már gyanús volt.

kriszta78 2012.06.05. 02:48:07

@sery72: küldd az e-mail címedet...

sery72 2012.06.06. 05:09:11

@kriszta78: sereslac@gmail.hu
köszi

sery72 2012.06.06. 05:10:59

@kriszta78: vagyis gmail.com de a sereslac@reemail.hu is jó

tofeka 2012.06.15. 16:52:12

GM Allestimenti.vigyázatok velük egy évig dolgoztam a cégnél most léptem ki dolgoztatnak elég rendesen olaszba napi 12 óra ezel nics baj mert kell a pénz de mikor elszámolásra kerül a sor akkor levonunk ezért anyit azért anyit engem elég rendesen lehuztak ezért ki is léptem ugy hogy vigyázatok velük

ildikoek 2012.06.20. 14:13:32

Szeretnék infot kérni. Valaki esetleg már dolgozott a Business Center Bau Kft-nek? Építőiparról van szó. Igaz hogy kell valamennyit fizetni a munkákért, de ha tényleg biztosítanak munkát és fizetnek is, akkor oké lenne. Ismeri valaki őket?

teflon2 2012.08.06. 07:10:59

Szevasztok

kettő cégről tudtok valami infót?
1/ BestUKjobs Londoni ügynökség,magyar emberek
2/ Clothes Aid Skóciába működő segélyszervezeteket támogató cég.
Ha tudtok róluk valamit, dobjátok ki.
köszi: Teflon2

Viki82 2012.08.27. 21:58:38

Sziasztok!Egy kis segítséget kérnék tőletek!A párom kiment 2 hete Freiburgba burkolni.Tóth Máté és Burger Edina,velük beszéltünk meg mindent,Debrecenben laknak.Tudtok esetleg róluk valamit?Pénzt nem kértek semmire,kiutazást fizették,munkaszerződés is van a páromnál,állítólag mindenki be van jelentve.Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget:)

GMALL 2012.08.28. 16:07:51

@lizajersey: Kedves Liza, köztudott, hogy telefonon nem beszélünk pénzről, ez itt nem piac, ahol egyszerűen felhívjuk a burgonyaárus Lajost, hogy ugyan mondja már meg mennyiért adja a krumplit, mert ha az Imre olcsóbban adja, ott vesszük meg. Itt a személyes találkozó a lényeg, ahol minden szükséges információval ellátják a jelentkezőket, valamint a képességek, a valós és nem vélt szakmai tudás. Úgyhogy, ez igazán ne legyen gyanús!!!! Üdvözlettel GM Allestimenti Kft

GMALL 2012.08.28. 16:12:05

@kriszta78: Kedves Kriszta, arról senki sem beszél, hogy a cégnek milyen problémái vannak a sok-sok jól képzett szakmunkással? Akikről fél napon belül kiderül, hogy csupán szerencsét próbálni ment külföldre, nem azért, hogy dolgozzon a pénzéért. Addigra ugyan már egy csomó pénzt belefektettek, szállás, ellátás, utazási költségek, a "jól megérdemelt" előlegek formájában, de hát mindegy is, a Pinonak elvégre is van pénze. Igen, van, minden híreszteléssel ellentétben, de kidobálni az ablakon ilyen szerencsét próbálni vágyó szegénylegényekre, nem annyira szereti. Ez ugye érthető? Üdv
GM Allestimenti Kft

vitjaz 2012.09.14. 18:09:25

Azért nem csak szerencsavadászok dolgoztak nálatok,hanem valós szaktudással rendelkező emberek,akik túl erősnek bizonyultak számotokra.A munkaügyi törvények be nem tartására való figyelmeztetés után,nem kívánatosnak minősültek.Ez a szegénylegényezés,nem jó szöveg lányok,valóban szerencsésebb lenne romániából beszereznetek munkaerőt,meg van a megfelelő emberetek erre a szervezésre,úgy gondolom.

vitjaz 2012.09.17. 11:12:30

@tofeka:
Itt lehet segítséget kérni:

CARABINIERI

Via Guaine 16.
30020-NOVENTA DI PIAVE(VENETO)
Tel:042165198

GUARDIA DI FINANZA

Via Aprile 1.
30027-SAN DONA DI PIAVE(VENETO)
Tel:042152770

FŐVÁROSI MUNKAÜGYI BÍRÓSÁG

1015-BUDAPEST MAKÓ ÚT 27.
1063-BUDAPEST PF.16.
Tel:1 331-3580

NAV KÖZÉRDEKŰ PANASZOK BEJELENTÉSE
GOOGLE

Az érintett hivataloknál minden segítséget megkaptok,az olasz hivataloknál tolmácsot biztosítanak,ha kell.Ha a dolgozók béréből a magyar fizetést levonják és utána itthon átutalják,mint bért,az törvényellenes.
Minden bérről,így az euró kifizetésekről is hivatalos bérpapírt kell a dolgozóknak kapniuk.Szép szemeknek,nagy szavaknak nem szabad hinni,azokból csinálják azokat a bizonyos..szegénylegényeket....

vitjaz 2012.09.18. 15:54:45

Utólag jutott eszembe!
A TB járulékot és az adót a munkáltató cég fizeti a dolgozója után!
Ezt nem vonhatja le a munkavállalójától!
A munkajogot javaslom tanulmányozni,mielőtt ilyen és hasonló cégekhez jelentkeztek!Az emberek elesettségét igyekeznek kihasználni minden módon,ne legyen hiszékeny a dolgozó,akkor kevesebb eséllyel szalad alá,az úgynevezett munkaadóknak!Ha magyar fizetést,tb járulékot,adót levonnak valakitől,esetleg nem úgy,vagy egyáltalán nem fizetik ki,bátran forduljon a hatóságokhoz!SEGÍTENEK!!!!!
Rengeteg takargatnivalójuk van az ügyeskedő,okosságos cégeknek!

topee.bear 2012.09.27. 14:00:35

GM Allestimenti....Na igen.Sok jót én se tudok mondani róla.Biztos azért mert én is ama bizonyos szerencsét próbálók közé tartozom...Pino vajda és kedves felesége na és persze hű alatvalóik,igazi görbe tűkör nekünk Magyaroknak.A vajdáné egy extra tananyag.Vele csak negatív tapasztalataim vannak,a tipikus példája annak a közhejnek,hogy a felkapaszkodott senki gyorsan elfelejti honnét jött és ő is csak halandó.Emberségből, becsületből nálam leszerepelt.

vitjaz 2012.09.28. 08:06:19

Kőkeményen átverik az embert,ez az igazság.Azt nem szeretik ha te is így lépsz fel velük szemben.A fentebb látható hivataloknál meg kell tenni a fel illetve bejelentést,ha nem úgy jártak el veled,ahogy kell.Az olasz rendőrök epekedve várják az információkat a cég vezetőjéről,hiszen nem most kerülne először a látókörükbe.Sokan nem vállalják,hogy kint feljelentsék őket,azoknak itt vannak a Magyar hatóságok.Több sebből vérzik az egész történet,amit persze ők jól tudnak,be is szarnak majd azonnal.....
Ne engedjétek,hogy kiba....anak veletek.
Fogjatok össze,ha kell és ne hagyjátok,hogy megosszanak benneteket.
4ember egy autóba és irány a San Dona di Piave-i Carabinieri!Tárt karokkal várnak benneteket!Az összes pénzeteket követeljétek tőlük,az elvett Magyar béreteket is!Amit ők elvettek,az a ti jövedelmetek.

vitjaz 2012.09.28. 15:38:24

@topee.bear:
A náluk töltött időre eső:
-magyar minimálbért
-társadalombiztosítási járulékot
-adót
kérd el tőlük nyugodtan!
Ez neked jár,ha nem akarják kifizetni,akkor csalást követnek el,ez mindkét ország törvényeibe ütközik.
Javaslom a hatóságok bevonását,előtte egyezkedj velük.
Ahány hónap,anyyiszor x forint,nem keveset nyúlhattak le tőled.
Ki fogják fizetni.....
Munkával kapcsolatos oldalakon meg kell jelentetni ezeket a dolgokat,mert nem tudják a dolgozók a jogaikat.
Ha többen voltatok,szólhatsz nekik is,csak az összetartást ne feledjétek.
Ragaszkodni kell az összeghez,akkor nem lesznek szegénylegények.........

peti72 2012.11.12. 11:03:44

Valaki tudna telefon számot adni ahol el lehet érni a GM alestimenti kft!

vitjaz 2012.11.12. 14:35:32

@peti72:
ne bolondulj meg.............

70gabo70 2013.03.05. 14:41:45

A GM.Allestimenti Kft nevű szuper cégre visszatérve.Én is több hónapot dolgoztam náluk,ígértek mindent,megegyeztünk mihez értek,mondom asztalos és kartonozó kimegyek erre teljesen mást várnak el az embertől,mondja a majom brazil kis köcsög,fessek!Mondom neki nem vagyok piktore!Öt nem érdekli itt mindenhez kell érteni,mint az ezermester aki mindenhez ért és nem ért semmihez!Jó!Dolgoztam mint az állat.Mindenféle indokkal lehúzták az órabéremet,hazajöttük 1 hónap után (nagy munka)kaptam kb.50,000 forintot.A kinti összetartás zéró,sok régi fosos melós van!Ha nem tudsz olaszul vesztes vagy!Ennyi de felejtős!!!

retrofun 2013.03.26. 22:13:58

@kíváncsi,,:

Szia!

Én 2 éve dolgozom nekik. Rendben vannak, de csak belföldi munkákkal foglalkoznak.
Még most is adnak munkát, pedig tél van...:)))

vitjaz 2013.03.28. 20:27:27

@Huszár Dávid5:
Na,szerintem ne kamuzz ecsém!
Annyira rendben vannak,hogy ott rántanak le,ahol tudnak!
Ott kell nyalni a seggüket,ahol érzik is,vagy megmutattad nekik a bejegyzésedet!

retrofun 2013.04.04. 21:02:51

@vitjaz:

Mekkora egy paraszt bunkó vagy!
Hogy lehet így válaszolni?
Miről írsz te szerencsétlen?

Nézd már meg kinek válaszoltam és mire, mielőtt ilyen ökörségeket írsz!!!

Jézusom...
ilyen majmok miatt tart ott az ország, mint te!

70gabo70 2013.04.11. 15:52:45

Milyen belföldi munkáról beszélsz ember!!
Eltévesztetted a blogot!!!

Sz Zoltán 2014.02.18. 13:58:17

Sziasztok!

Tud valaki pontos információt adni a Business Center Bau Cégcsoportról? S.O.S infó kéne nekem akár ide: zoltan75@gmail.hu akár 06 70 217 6573 as számomra. Köszi

retrofun 2014.03.26. 12:02:15

Már 3 éve dolgozok nekik festő szakmában.
A sok nem fizető szélhámos cég közűl ők az egyik Korrekt cég.
Csak ajánlani tudom.

tibi01 2015.03.08. 19:51:54

Sziasztok.
Én is a Biznisz Center Bau Kft-ről érdeklődnék.
Normálisan fizetnek?
A feltételeik milyenek?
Sok hír kering a neten.Mi az igazság

Bencze Noémi 2015.04.14. 20:07:27

@tibi01: szia!
Kiderült valami a Business Center Bau Cégcsoportról? Sikerült valamilyen információhoz jutnod előre is köszönöm a segítséget

Bencze Noémi 2015.04.14. 20:08:49

@watchingpornfun: szia!
Érdeklődni szeretnék a Business Center Bau Cégcsoport megbízhatóságáról, még mindig dolgozol velük? előre is köszönöm

Balla Bernadett 2015.05.26. 14:37:19

Sziasztok!

Engem is érdekelnének tapasztalatok a Business Center Bau Kft -vel kapcsolatban.

Előre is köszönöm!

retrofun 2015.06.11. 08:42:18

@Balla Bernadett: igen mostmár ez a negyedik éve, hogy kapcsolatban állok velük. Mostmár más szakmában is dolgozunk nekik és továbbra is korrekt, egyenes cég. Minőségi munkát vár el, de meg is fizeti. Már gépész alvállalkozó kollégám is dolgozik nekik és ő is szívesen dolgozik nekik. Ha van kapacitásotok és az embereid jól dolgoznak akkor jó kapcsolatot tudtok fenntartani a Business c.bau kft-val. Üdv, remélem segítettem.

appyke 2015.07.06. 16:27:23

@kíváncsi,,: Sziasztok valaki tudna nekem bővebben írni a Business Center Bau kft-ről? Fontos és sűrgős lenne.
Köszönöm

appyke 2015.07.06. 16:28:46

@tibi01: szióka meg tudtál valamit a Business Center Bau-ról?

appyke 2015.07.06. 16:31:32

@ildikoek: Szióka,kaptál valami infót a Business Center Bau-ról? Tudok róla,hogy be kell fizetni,esetleg ti dolgoztok nekik?

appyke 2015.07.06. 16:32:59

@Balla Bernadett: Szia Bernadett.Szeretnék érdeklődni,hogy kapcsolatban állsz e Business Center Bau-val.Dolgoztok nekik? Fizetnek rendesen?Ha bármi infót tudsz írsz nekem?Köszönöm

appyke 2015.07.06. 16:38:33

@watchingpornfun: Szióka.Tudnál nekem több infót adni a Business Center Bau-ról? Tudok egy pár dolgot én is,de szeretnék többet megtudni,esetleg egy telefonszámodat vagy email címedet tudnál adni nekem? Ha persze nem gond és beszélhetnénk Köszönöm szépen

Balla Bernadett 2015.07.06. 17:29:45

Sziasztok!

Mi nem szerettünk volna előre fizetni,igy nem jött létre a kapcsolat.

appyke 2015.07.06. 17:51:09

Szia értem.Nem is tudsz valakit esetleg aki ténylegesen kapcsolatban áll velük? hallottál esetleg valami rosszat? Ti mivel foglalkoztok?

appyke 2015.07.06. 17:52:03

@Balla Bernadett: Köszönöm,hogy ilyen gyorsan írtál

Balla Bernadett 2015.07.06. 18:17:23

@appyke: sokat nézelődtem én is itt a neten ,de nem találtam róluk semmit,irtunk egy egri csoportnak is,de tölük sem jött semmi infó,igy nem akartunk kockáztatni.Több ismerősünk szerint munkaközvetitő cég lehet.
Épitőiparral foglalkozunk,sajnos egyre több helyen nem fizetnek.Mi és több ismerősünk is járt már igy.
Ha lesz infód róluk,kérlek oszd meg velünk is.Köszönöm!

appyke 2015.07.06. 18:58:36

@Balla Bernadett: Szióka.Vacilálunk mi is,hogy mit csináljunk.Egyszerűen nem találok olyan embert aki nekik dolgozna valósan.de akkor ti is voltatok az irodájukba?

Balla Bernadett 2015.07.06. 20:05:48

Szia.Igen voltunk.Ti mivel foglalkoztok?

appyke 2015.07.06. 21:10:14

@Balla Bernadett: Szia.Épületgépészet.Csak ez szokatlan,hogy előre kell pénzt adni és ugye nem keveset.Azt értjük mire,de miért nem az első számlázáskor?Ti merre vagytok?

István Jekli 2015.08.28. 13:07:54

@appyke: Sziasztok! én is voltam az irodájukban, de fölajánlottam hogy inkább a keresett pénzből adnék jutalékot, akár 10-15%-ot is, erre zavaros magyarázatot adott. Nekem ez átverésnek tűnik.

retrofun 2015.10.30. 10:36:08

Tudtommal a bcbau 6-8 alvallalkozoval dolgozik. Neha boviteni szoktak a kapacitast. Sajnos el kellett fogadni nekunk is,hogy vagy palyazatokra dobaljuk ki a penzunket ketes kifizetesu allami projektekre vagy inkabb letaborozunk hosszutavra a business bauval es az ipari szektorban van folyamatosan munlank. Oket valasztottuk. Nekem megeri hogy nem rohangalok munkak utan es nem kell arajanlatokkal bibelodnom. Ok megmondjak melyik teruletukre kell menni dolgozni es ennyi. Remelem segiteni tudtam. Most is egesz telre kaptunk egy nagy melot:)))

Tamasi Sándor 2015.10.30. 11:58:26

@appyke: Én frissen kerültem kapcsolatba velük. 3 hete. Csomó munkáikra kiküldtek az emberükkel.
Végül is 2 területre kötöttünk munkaszerződést, már az első részszámlának a kifizetésén is túl vagyunk. Eddig nekem OK a Business Center Bau.
Vállalkozásom amúgy gipszkartonos munkákat vállalt.

appyke 2015.11.01. 16:59:04

@Tamasi Sándor: Szia mi is kötöttünk szerződést velük,mi is megkapjuk az anyagokat,de munkát nem vállaltunk senkinél,mert nem úgy vannak a dolgok,ahogy mondták.

Tamasi Sándor 2015.11.03. 08:37:13

@appyke: Én továbbra is csak pozítívan nyilatkozhatok a Business Bau-ról, de beszélj Csili Vilmos szintén alvállalkozó kollégájukkal, ő is 5 hete állapodott meg velük és Alsónémediben most fejeznek be egy munkát és elégedettek egymással ők is.
Azok mellett én mindíg is kiálltam, akik segítettek nekem bármikor is az életben...És nekem egy ilyen kapcsolat most nagyon jól jött!

appyke 2015.11.04. 12:30:18

@Tamasi Sándor: Szia! Igen nekünk is jól jött volna,de mi szerettük volna a két hetes fizetés,de olyannal még nem találkoztunk.Na de még nincs veszve semmi.Hátha jön majd egy olyan meló ami jó.Hogy tudnék beszélni a Csili Vilmossal?Ti most hol dolgoztok?

Tamasi Sándor 2015.11.11. 11:48:01

@appyke: Mi a III. kerületben dolgozunk egy luxus épületnél, meg leszerződtünk egy Vecsési munkára is. Nekünk is bejött ez a kapcsolat.

retrofun 2017.09.13. 20:08:49

@appyke: Már írtam egyszer, hogy Bcbau jó cég, mi azóta is dolgozunk velük és nem tudok rosszat mondani róluk. Korrekt árak, állandóan adnak munkát ( még télen is!!!) és ezért szívesen dolgozunk nekik.
Ha még keresnek egyáltalán kapacitást ( tudtommal nem), akkor tegyetek próbát velük ti is.