ápr
16

Ez egy rendkívüli bejegyzés, hiszen itt nem állás átverésről van szó, hanem kifejezetten egy korrekt cégről!

Külföldi munka:

 

ETC Zrt. akik külföldre segítenek elhelyezkedni, ingyen! Rengetegen keresnek külföldi munkát, ezért, gondoltam segítek promotálni őket, mert az egyik nagyon jó barátom is általuk ment ki dolgozni. Teljesen ingyen, és most 5-ször annyit keres egy luxus hajón, mint én. Közben meg beutazza a világot, és persze keményen dolgozik.

 

Folyamatosan keresünk 18-38 éves munkavállalókat, diákokat, egyetemistákat folyami és luxus hajókra, valamint angol nyelvterületre. Nyelvi képzést, szakmai képzést biztosítunk.
Érdeklődni: H-P: 9-15, 30/8161-469 telefonszámon!
Nyilv. szám: 00468/2009,
http://kulfoldimunkak.blogspot.com
Nyelvi képzést, szakmai képzést biztosítunk.
Érdeklődni: H-P: 9-15, 30/8161-469 telefonszámon!

Vagy itt van a honlapjuk, ahol még több infó van a cégről!

Külföldi munka, külföldi állás ajánlatok itt. Külföldre való utazását előre mi megelőlegezzük. Több ezer külföldi állás, munka ajánlat Folyami és tengeri hajókon, valamint főleg angol nyelvterületen. Külföldi munka ajánlatok, részletek itt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allaspont.blog.hu/api/trackback/id/tr101068383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása