jan
16

 

 Megint jön a

kedvencünk Edo Fer Team kft, a fizzes semmiért állás, munka ajánlataival.

De végre egy kis pozitív változás,talán lecsap a vas szigor...

Tehát ha valaki Edo feres hírdetéssel találkozik, és miközben gondolkozik hogy belevág-e ebbe a munkába,itt egy kis tájékoztatás:

 



Betti22 kommentje:(köszönjük neked Betti22)

"Ez nagyon kemény! (Amúgy én is kifizettem 700Ft-ot...)

Sértetteket keres a rendőrség !

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya piramisjáték szervezése bűntette miatt folytat büntetőeljárást és kéri azon személyek jelentkezését, akik 2008. év folyamán otthon végezhető munkát ajánló hirdetésre jelentkeztek és a munkacsomagokat az Edo-Fer Tem Kft.-vel, az Euro-Market Kft.-vel vagy az Aranykatalógus Kft.-vel kapcsolatban kapták. Jelentkezésüket a  Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya 411-255 (35-37mellék) telefonszámára várjuk.


:)) Nem semmi csávók ezek.. Már legalább 4éve űzik..."

 

Talán most már lesz eredménye ennek az átverésnek. Mert felháborító, hogy már több éve folyamatosan mindenkit átvernek, és röhögnek a markukba.

Külföldi munka, külföldi állás ajánlatok itt. Külföldre való utazását előre mi megelőlegezzük. Több ezer külföldi állás, munka ajánlat Folyami és tengeri hajókon, valamint főleg angol nyelvterületen. Külföldi munka ajánlatok, részletek itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://allaspont.blog.hu/api/trackback/id/tr41881282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erzsebet 2009.05.07. 18:29:49

3 éve minket is átvert az EDO FER. Befizettük a regisztrációs díjat, megvettük a csomagot. Bélyegeket és borítékokat is vettünk. Kb 10 ezer Ft-unk eluszott. Még most is hirdetgetnek, le kellene őket állítani.

RKlara 2011.06.22. 10:35:40

2008-ban sajnos én is kifizettem az Edo Fer Kft-nek 700ft-t abból a kevés pénzemből, amiből munkanélküli napjaimban próbáltam kijönni, remélve a legjobbakat! Cserébe küldtek postai úton egy tájékoztatót, melyből otthoni munkaköröket tudtam volna kiválasztani kecsegtető fizetéssel – természetesen több ezer forint postai befizetés után. A brosúrát nem is olvastam tovább, hisz nyilvánvaló lett számomra, hogy ez egy szélhámos fantomcég. Azóta 3 év telt el. Kíváncsi lennék, hogy eddig mennyi embert sikerült megtéveszteniük, és milyen csinos bevételük származott ebből? És persze arra, hogy eddig miért nem sikerült érdembeli lépéseket tenni ezügyben..

attilasz 2011.06.28. 23:14:19

addig amíg nem jelentitek fel a csalókat röhögnek rajtatok csak és végzik a dolgukat. Ha véletlenül börtönbe kerülnek ott is csak a szakmájukban maradnak nehogy mire kikerülnek kiessenek a gyakorlatból. Szerintem akik pórul járnak mondják el minél több fórumon, hogy az emberek óvatosabbak legyenek, mást nem tehetünk a szálhámosok ellen.

ferkac 2012.05.14. 10:56:53

GM allestimenti KFT ről tudtok küldeni valami infót .

teflon2 2012.08.06. 07:00:29

Sziasztok
Ismeritek a Londonban székelő BestUKjobs
nevű ügynökséget?
Elég jó paramétereket közöl, de olvasva kommentjeiteket,kicsit megijedtem :)
süti beállítások módosítása