jan
9

Divat manapság külföldre menni dolgozni:

Ez a bejegyzés egy kicsit rendhagyó, mert kivételesen nem állás átverésről hanem egy korrekt cégre szeretném felhívni a figyekmeteket.

Rengeteg külföldi munka, külföldi állás ajánlatot lehet találni manapság az interneten.

De ha valaki dolgozni szeretne külföldön, akkor nem sok esélye van.

1. Felpakol és belevág a nagyvilágba egyedül és külföldi munkát keres.

2. Ismerőséhez megy ki valamilyen országba.

3. Külföldi munka közvetítőhöz fordul.

Erről az utóbbiról szeretnék inkább részletesen írni.

Szerintem milyen a jó külföldi munka közvetítő cég. Biztos háttere legyen, valós munkát közvetítsen. Tapasztalt szakemberek segítsenek a tájékozódásban. És a legfontosabb, ne kérjenek el előre pénzt. Szerintem aki munkát kerese annak úgy sincs túl sok pénze, általában. Ne akarja a külföldi munkaközvetítő cég, azonnal már hasznot húzni a szerencsétlen álláskeresőn.

 

Nos képzeljétek ilyen cégre bukkantam. Az egyik haverom rajtuk keresztül kapott munkát, és mindez nulla forintjába került. Az álaluk kiközvetített munka után járó fizetéséből apránként vonják le a külföldi munka közvetítési díjat. Részletek az alábbi linken:

Külföldi munka, külföldi állás ajánlatok itt. Külföldre való utazását előre mi megelőlegezzük. Több ezer külföldi állás, munka ajánlat Folyami és tengeri hajókon, valamint főleg angol nyelvterületen. Külföldi munka ajánlatok, részletek itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://allaspont.blog.hu/api/trackback/id/tr65867832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ágnes83 2010.10.05. 16:43:48

Szia!Szeretném megkérdezni,hogy hogyan tudok kapcsolatba lépni azzal a bizonyos haveroddal aki ezen cég segítségével el tudott helyezkedni külföldön.Ha a telefon számát,vagy e-mail címét meg tudnád adni nagyon megköszönném.Ígérem nem fogom zaklatni,nem azért akarok vele beszélni,csak én már 1-hete kint vagyok Skóciában,nyelvtudás nélkül és sürgetnek az anyagiak.Ez az utolsó reményem.Előre is köszönöm.

euro_állás · http://www.euro-allas.hu/ 2012.06.21. 20:32:41

Bár kevesebb a korrekt közvetítő cég, mint a nem korrekt, de azért vannak! De ha valami túl szépen hangzik érdemes kicsit utánajárni...
süti beállítások módosítása