okt
5

Otthoni munka

| Szerző: allasblog admin | 8:21 pm

Itt van rögtön a speciális otthoni munkát kínáló hírdetések.

Néhány hírdetési forma:

Legális vállalkozásunk otthoni munkaajánlatai fő,mellékállásban kismamák,nagymamák,diákok,munkanélküliek részére folyamatosan.Szerelések,papírmunkák,pc-s feladatok stb.Napi bér 5 ezer ft-tól.Valamint KÜLFÖLDI munkák:Szálloda takarítás,bébiszitter stb.Havi kereset 2000 eurótól.Leinformálhatóságunk és korrekktségünk több éves garancia.Bővebb információ és jelentkezés weboldalunkon

Munkaajánlatok széles korosztály részére! Amit kínálunk; rugalmas munkaidő, korrekt jövedelem otthonában! Kötetlen időbeosztással, fő-és mellékállásban is végezhető OTTHONI MUNKÁK vállalhatók! Munkájától függően havi pár ezer forinttól több százezer forintot kereshet, ha kitartó és aktív. Valamint KÜLFÖLDI MUNKÁK az Unió 10 országában! Anglia, Spanyolország, Finnország, Svédország, Ausztria, Olaszország, Görögország, stb

 Kisbaba, iskola, munka és nyugdíj mellett is végezhető új tevékenységek! Otthoni munka, borítékolás, adminisztráció..stb.: Általában egy emailcím, vagy egy weboldalcím van megadva!

Megnéztem az egyik weboldalt. Többfajta valósnak tünő ajánlatok közül csemegézhet az ember!!Gyöngyfűzés, papírmunka, borítékolás, postázás, adminisztráció stb...!!

 Eléggé szakszerűen van leírva a kereseti lehtőséget ( általában havi 90-140 ezer Ft körüli fizetés). Napi 2-4 óra munkaidő igénnyel, ez már gyanúsabb!! Napi 4 óra munka, és 140 ezer Ft fizetés! Eddig teljesen tetszett a dolog csak ott volt egy kis kiegészítés: munkaközvetítési díj: 680 Ft munkánként! Puff neki!!

Aztán a legvégén a munka feltétele: A közvetítői díj befizetése, utána kapja az ember meg a jelentkezési lapot Postán

A továbbiakban szeretném esetleg a munka közvetítőt megszólaltatni a hozzászólásokban, magyarázza el a munkák lényegét! Illetve aki dolgozott hasonló munkában, ossza meg velünk a tapasztalatait! Ezzel sok más állás, munka keresőnek tud segíteni!!

A bejegyzés trackback címe:

https://allaspont.blog.hu/api/trackback/id/tr76187479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vargáné 2007.10.18. 12:40:22

loo %-ban igazad van.
hónapok óta próbálok munkát találni.
Körülményeim miatt, az otthon végezhető
internetes munka lenne az ideális.
EGYET SEM TALÁLTAM.
Ahogy írod órákon át tartó üres pofázás
mumka nélkül ölbe pottyanó milliók.
Felháborító! e.mailcím mögé bújó arcnélküli
emberek. Emberek?

Eracica 2007.10.18. 18:16:07

Én csak néhány napja keresek otthoni munkát, de elkeserítő a helyzet. Ugyanazok az emberek, ugyanazzal a módszerrel 1000 helyen hírdetik magukat, jól hangzó szövegekkel. Eddig 600 Ft-ot buktam, mert nem mentem bele egy olyan tevékenységbe, ahol a semmit kell eladni szerencsétlen pénzt keresni akaróknak: riportok másolásával kecsegtettek, de nekem is hírdetéseket kellett volna feladnom, másokat keresni, eladni nekik az infót, majd további 4 riportot, nekik úgyanígy ezt megismételni és így tovább...NE DŐLJETEK BE A TÚL JÓL KECSEGTETŐ MUNKÁKNAK, ELŐRE SENKI NE FIZESSEN CSAK 600-700 FT-OT SEM!!!!
Feladtam hírdetéseket, de erre is hálózatépítő munkaajánlatok jöttek....
Segítsetek, hol lehet tisztességes távmunkát, bedolgozást találni?

allasblog admin 2007.10.18. 23:40:07

Köszönöm szépen, Kedves Eracica!
Pont erről a rózsaszín csekkes piramisjátékról írom a következő blogbejegyzést. Ismerem én is, kidobtam 700 Ftot( mert tőlem ennyit kértek), a semmire.
Megpróbáljuk felkutatni a valós távmunka ajánlatokat, és erről tájékoztatást adni!

Huszár Erzsébet 2007.10.19. 14:33:24

Köszönet! Végre Valaki! Hasonlóan jártam volna, ha nem nézem meg a cégbírósági bejegyzés számát "véletlenül":123456stb. Igen, ezt is megtehetik büntetlenül! Ja, ez egy "küldjön sms-t, és egy héten belül...." kezdetű játék volt. Szerencsére még nem küldtem el az utolsó 1700ft-omat. Van még itt tisztességes munkáltató?

Molnárné Jutka · http://www.wpl.hu/users/sallaijudit 2007.10.25. 14:39:06

Mindenben teljesen igaza van a hozzászólóknak! Én épp a múlt héten dőltem be egy valós munkát ajánló cégnek: Working Home Magyarország Kft.-nek. Csak azért írom le hogy ne járjon így senki! Mindenben részletesen tájékoztattak a munkáról, először levélben majd amikor ez nekem nem volt elég akkor rákérdeztem emailben is. Úgy is kimerítő választ adtak. Ezért aztán meg mertem rendelni a csomagot természetesen postán utánvéttel küldték, potom 4000 Ft-ért. Mondvaán hogy ha mégsem felel meg a munka visszaküldhetem hiánytalanul a csomagot. Hát bizony a munka egyáltalán nem az volt amit levélben és e-mailben leírtak nekem. Cégeket kellett volna úgymond befűznöm, vagy vállalkozókat, reklámjaik megjelentetésére az interneten, igaz nem nagy összegért, de kérdem én miért reklámozná valaki így a cégét, mikor általában ezeknek a cégeknek már van saját honlapjuk onnét mindent megtudhat az érdeklődő. Tehát visszaküldtem a csomagot, azóta is várom vissza a pénzemet!!! ( egyébként reklámanyagok borítékba rakásáról, és ezeknek postára adásáról volt szó amikor rékérdeztem a munkára, még azt is megírték borítékonként mennyi lesz a fizetés) Hát ebből semmi nem lett. Viszon 5 hónapja találtam egy munkát ami tényleg valós és nekem már fizetett, de ehhez ki kell alakulni egy más szemléletnek, ami hazánkban még sajnos keveseknek van. Ez egy valós és főleg legális internetes cég melynél nem kell eladni befűzni senkit. Csak át kell programozni a családi kiadásokat és így még bevétel is lesz belőle. De itt dolgozni kell, nem ingyen van a pénz!! Akit érdekel nézze meg a honlapomat! Judit

taki · http://mahasz.hu 2007.10.25. 20:40:21

Internetes távmunka? Hahaha! A legtöbb esetben ócska piramisjáték, primitív átverés.
Magyarországon valós internetes távmunkát mintegy
60-70 ezer ember végez, de ezek többnyire speciális tudást igénylő állások (programozás, fordítás, stb) , nem pedig azok a csodalehetőségek, amiket sok szélhámos hirdet.
A távmunka elterjedése azért ilyen vérszegény tempóban történik, mert valós szaktudást (számítástechnikai, nyelvi, stb.) igényel, és persze azért is, mert a magyar munkaerőpiac elképesztően gyatra teljesítményt produkál ezen a téren. A távmunka elterjesztését szolgáló, államilag pénzelt szolgáltatások, társaságok többnyire sehova se jutottak, mert érdemi teljesítmény és változtatások helyett csak felzabálták és elverték a közpénzeket. A megoldás tehát nem államilag finanszírozott távmunka-teremtés, hanem a távmunka elterjedését ösztönző jogi, gazdasági és piaci szabályozás, ami egyelőre csak felemás és igencsak "félszívű".

Erika 2007.10.26. 08:48:53

Tud valaki olyan munkáról, amit valóban otthonról interneten keresztül lehet végezni?
Valami konkrét , kézzelfogható megoldást, amihez nemkell több nyelven beszélnem és programozáshoz értenem?
Van olyan cég, ami ezzel foglalkozik?
Ha tudtok ilyet légyszives írjatok. Köszönöm.

Tamás · http://allaspont.blog 2007.10.30. 13:21:38

Üdvözlök mindenkit!

!!!!!Senki, de Senki ne dőljön be az ilyen pilóta játékoknak, mert egy nagy átbaszás és lehúzás az egész! A kifejezés nem véletlenül lett így leírva! Persze 670 Ft-ot fizess be azután még a válaszborítékot, majd kézhez kapsz egy dodbozt, amiben a nyomtatványok vannak! Eredetileg 4500Ft-ról szól a dolog , de a csomag átvételénél 9000 Ft-tot kell adni.????Miért??? Ideáig 10000 Ft-nál tartunk és csak mi adtunk!!! Az adminisztrációs munka azt takarja, hogy kapsz 100 db szórólapot és innentől kezdve Neked kell 100 ártatlan \"áldozatot\" találnod, hogy koponyánként 1000 Ft.tot keressél! JAAAAA, így valóban lehet 100.000 Ft-tot keresni, mások átbaszásán!!!
De ehhez Neked kell itt-ott hírdetéseket feladni!
Rohadt egy világ......
Ha valaki tud igazi boritékolási munkát ajánlani szívesen veszem!
Minden jót! Ernő

H.Krisztina 2007.10.31. 12:17:29

Hello mindenkinek!

Én is otthon végezhető, bedolgozási munkát keresek már jóideje.Sokszor bedőltem én is az ilyen fizess be ennyit meg annyit című nótának,sajnos.Volt úgy, hogy ki is küldték az anyagot a munkához(goblein-varrás),én pedig szinte éjt nappallá téve varrtam, hogy végre némi pénzhez jussak, de sajnos visszaküldtem nekik a kész munkadarabot, és még csak válaszra sem méltattak, nemhogy kifizették volna.Aztán jöttek az internetes munkák,ahol virtuálisan gyűlt ugyan a pénzem, de még 2-3 hónap alatt sem érte el a minimális kifizetést.Vagy közben kiderült a cégről, hogy kamu az egész és nem fog fizetni.Persze azt hírdeti mindenki, hogy itt nem kell befizetni semmit,de ha logikusan gondolkodik az ember,ésszerű csináltatni egy külön bankszámlaszámot, nehogy megrövidítsenek, ez viszont már egy dombornyomott kártyával persze nem tíz fillérbe kerül.Úgyhogy én is megjártam a hadak útját, de sajnos normális munkát még nem találtam!
Engem az háborít fel, hogy ilyen lehetőségeket nem az keres, ahol amúgy is milliók, vagy százezrek folynak be a családi kasszába havi szinten, hanem a "szegényebb" réteg(bocsánat, ha tévednék, és nem áll szándékomban megsérteni senkit sem!!!).Tőlük viszont az utolsó fillért is kicsikarnák, és az ember jóhiszeműségét és rászorultságát használják ki!Holott az ember csak ki szeretné egészíteni legálisan, munkával a havi jövedelmét, erre válaszul elveszik még azt a keveset is, ami van.
Szeretnék megkérni mindenkit,egyrészt,hogy okuljon a mi kárunkból,példánkból.
Másrészt viszont ha valaki tényleg tud valami olyan legális és valós munkaajánlatról(pl:ajándék ill. dísztárgyak összeszerelése,vagy vmi hasonló kézzel fogható dolog)kérem, értesítsen!
Előre is köszönöm!
Üdv:
H. Krisztina

I 2007.11.11. 19:09:37

Köszönöm a sok infot, éppen most kezdtem el távmunka iránt érdeklődni.
De úgy látom, kézzel fogható munka után kell néztem.

Zsuzsa 2007.11.13. 12:57:10

Szia mindenkinek!!!!!!!!!!
Én is hónapok óta munkát keresek,sikerült egyes embereknek átverni,mert nem feltételeztem hogy becsapnak.Volt olyan amikor megkérdeztem emailen keresztül.Miért fizzesek én!Én dolgozni szeretnék.Válaszra sem méltattak.Igy nemlehet azon csodálkozni,hogy az ember ha valóban valós állást találna,már abba se mer belekezdeni,mert a sok átverés elveszi a kedvét.Én aki munkát keres azért teszem mert a megélhetésre kevés ami van.Ha minden ilyen pénzkereseti lehetőséget kipróbálnánk,amihez rózsaszín csekken fizetni kell pár száz forintot a hónap közepére elfogyna a pénzünk.és csak igéreteket kaptunk cserébe.Jó lenne,ha az ilyen emberek akik abból élnek hogy másokat becsapnak,magukba néznének egy picit.Ne vegyék el a koldustól a botot.Mert ez csúnya dolog.Én is várom,ha valaki tényleg valós munkát kínál.Üdv Zsuzsa

Vidáné Hegyi Andrea 2007.11.14. 13:06:37

Sziasztok! Én is otthon végezhető legális munkát keresek!Melyek azok a hazai cégek ahol bedoglozást lehet vállalni és nem vernek át? Köszönöm előre is segítségeteket!

Nebuló 2007.11.14. 18:20:51

kérek mindenkit, aki tud bedolgozós valós munkát kérem segítsen! Egyedül nevel az édesanyám(apám meghalt) és mint diák nem tudok diákmunkához utni. Kérek tehát mindenkit, aki VALÓDI munkáról tud értesítsen! Köszi: Nebuló

... 2007.11.19. 10:54:53

NE HIGYJENEK ENNEK AZ E. FERENCNÉNEK , AKI MUNKÁT KÖZVETÍT (LEGÁLISAN) ! SE MUNKA , SE PÉNZ ! FIZESS 680-700-900 FT-OT , AZTÁN UTÁNA TÖBB EZRET ÉS TE IS CSAPJAD BE AZ ÁRTATLAN EMBEREKET ! LE KELLENE MÁR ÜLTETNI !!!

Csereháti Ilona 2007.11.19. 13:26:58

Én Rné Sz. Barbarának fizettem, munkát közvetítetett. Még 650 Ft volt az ár, de látom már 700 Ft -ot kér, majd a cég több ezer forintot, hogy te is csapj be ártatlan embereket! Ne higyjenek neki!

kincsem 2007.11.19. 19:56:41

Friss nyugdijasként szerettem volna itthon dolgozni,de nem olyat amit adtak,hanem mást igazi otthoni munkát.Szerintem az igazi otthoni munka kézzel fogható,himzés, kalocsai vagy ilyesmi.ehhez képest csak fizetnem és fizetnem kellett és semmit sem kaptam.Még próbálkozom,de félek.Nincs fölös pénzem csalásra.

papp 2007.11.20. 09:59:18

Sziasztok!Elmesélem nektek azt hogy mennnyire ráfizettem.Azt hitem csalónak fizettem a 700 ft.ot ezért fel is jelentettem!A rendőrségen fel is vették,majd később kitűzték a tárgyalást,és a bírőság kihozta a csalót büntetlennek. Most kaptam egy idézőt ez ügyben,nagyon ideges vagyok,mert mehetek rágalmazás miatt a bíróságra.Most mit tegyek?Még a végén engem büntetnek meg?

Pocok 2007.11.28. 07:06:20

Sziasztok!
Anyuval mi is rengeteg otthonvégezhető munkának beugrottunk!Kb.40-50ezret buktunk.Az ilyen hirdetőket fel kéne rugni!Átvágják az embert ott ahol tudják.Lekaszálják a nagy lóvét utána meg pofára ejtenek!Körübelü 1éve keresek otthon végezhető munkát!A bukás óta!
Nagyon nagy szükségem lenne valami melora,mivel 2hónapos kisfiamat egyedül nevelem.A Gyes és a családi wc papírra sem elég.Akik benne vannak tudják miről beszélek!
Kérek mindenkit aki tud valami melót,hogy írjon nekem!(pocok585@vipmail.hu)
Előre is köszi!
Üdv:Pocok

Rónyai Ágnes 2007.12.03. 10:17:50

Sziasztok!
Én is hónapokig kerestem "valós"munkát, csak az a kérdés, hogy mit nevezünk valósnak, mert a borítékolás és társai sajnos többségében, csak csapda. Sok rossz van a neten, és nehéz belőle kiválasztani a tiszta munkát. Én belevágtam egy olyan munkába, amely teljesen legális, nem dobtam el azonnal a levelüket, kb. egy hónapig leveleztem velük, igyekeztem mindent meg tudni róluk.Örülök, hogy ezt megtettem, mert a leszázalékolásom januárban letelik, és a mai helyzetben nem valószínű, hogy meghosszabbítják, nehéz, "eljárós" munkát vállalni már nem tudok. Az nagy baj, ha nem győződünk meg arról,és nem ellenőrizzük le a cég valódiságát, abból a meggyőződésből, hogy az ilyen jellegű munkáknak rossz hírük van. Sajnos a többségére ez igaz is.Nagyon sok a külföldi munkaajánlat, kitudja milyen háttérrel. De ha elmegyünk egy normálnak mondott munkahelyre, és felmondanak egy idő után, eszünkbe sem jut, hogy ne keressünk másikat. Aki az interneten keres munkát, azért teszi, mert más megoldása nincs. Azért választottam ezt a céget, mert magyar, leinformálható és törvényes. Ez mlm rendszerű, de nincs azzal semmi baj, ha tiszta a háttere, és fizet. Dolgoznom pedig sokat kell benne. Ezt a levelet csak azért írtam, mert ahogy máshol is van rossz, ha nagyon kevés is, de azért akad jó! Remélem Nektek is akad majd megfelelő munka.

Edo-Fer Team Kft · http://www.aranykatalogus.hu/edo-fer 2007.12.05. 15:51:10

Sziasztok!

Nekem is volt tapasztalatom ilyen céggel, és hirdetéssel.
Ha érdekel, hogy tudsz igazán keresetet termelni és hogy lehet egy jól jövedelmező állásod, akkor kérlek keress meg, és megbeszélünk egy időpontot , helyszínt, ahol tájékoztatlak és megmutatom, hogy indulj el! Ez nem kamu, én komolyan ezzel foglalkozom és hidd el, hogy ténylegesen munkát ajánlok, de ehhez neked is teljesítened kell.

Az emberek nem dolgoznak ingyen, szóval a tájékoztatómnak ára van, én nem regisztrációs díjat szedek, hanem a tájékoztatómban lévő tapasztalatok és információk arányában kérek pénzt.
Nem üzleteket kötök, hanem előadásokat tartok, és ebből származik a bevételem.
Sokan nem hiszik, hogy ez legális, pedig az. Az információ pénzt ér, akit érdekel az információm, az fizesse meg az árát. Nem kevés pénzembe került és nem kevés időmbe, hogy kitapasztaljam, hogy lehetek sikeres és ezt én hajlandó vagyok megosztani másokkal, sőt még tanácsokat is adok, hogy mikkel ne próbálkozzon az ember, és elmondom, hogy mely cégeknél, mit nem szabad csinálni, sőt még azt is megtudhatod, hogy melycégeknél, hogy is kell bizonyos munkákat végezni, hogy sikeres legyél.
Ahhoz, hogy bármelyik ilyen munkában az ember sikeres legyen, elsősorban rengeteg önbizalom, és kitartásra, valamint rengeteg gátlástalanságra, kiméletlen ambícióra van szükség.

iren 2008.01.14. 16:48:04

sziasztok nekem 3gyerekemvan sajnos állást nem kapok 8-tól 4-ig varrást keresek de nemtalálok segicsetek sziasztok tel 06209909425

Koltai Richárd 2008.01.28. 17:17:57

SZIASZTOK!
ÉPPEN UTÁN KAJTATOK!
ÉN IS ILYEN OTTHONVÉGEZHETŐ MUNKA IRÁNT HAJLADOZT5AM,DE MOST ,HOGY LÁTOM MENNYI ÁTVERÉS VAN ,INKÁBB KIHAGYNÁM!

sediteufrozina 2008.02.17. 17:49:11

szeretnek gyongyot fuzni otthon Ha tud valaki ilyen jellegu munkat kerem irjon. koszonom

sediteufrozina 2008.02.17. 17:55:09

gyongyfuzessel szeretnek foglalkozni es penzt kereni otthoni munkaval. Ha tud valaki segiteni nekem ebben,akkor kerem irjon sediteufrozina@yahoo.com cimre

VBéla 2008.02.18. 13:31:41

Bármilyen otthoni munka érdekelne!Fontos!
Tel:0620/473-0864

TTímea 2008.03.10. 12:16:39

Nagyon nehéz!!! nem csak ebben a munkában van átverés, hanem a telefon marketingbe is...............én is így jártam nyáron . Rengeteg a jelentkező. minden napra bevannak osztva a próba idősök! aztán nem is fizetnek a próbaidőért! tehát ingyen dolgoztatanak amíg van jelentkező.

cyntia 2008.03.16. 00:14:16

Szeretnék már végre itthon dolgozni,ami nem kamu,szerelni,v hasonló,már tök mindegy,aki tud segítsen.csippababa@gmail.com köszönöm

makács viktória 2008.03.18. 14:01:39

Párommal mindketten munkanélküliek vagyunk. Első babánk most májusban születik és nagy szükségem lenne itthon végezhető munkára! Aki tud segíteni kérem jelezze a aaronbster@gmail.com e-mail címen, előre is köszönöm a segítséget!

Sára 2008.03.18. 17:55:02

3 gyerekes anyukaként mindenféle internetes és egyéb otthoni munkát kipróbáltam már és eddig ez volt a legjobb amit találtam. Napi pár percemet veszi csak igénybe, igaz nem is fogok belőle soha meggazdagodni, de jövedelemkiegészítésnek megfelelő!
Az alábbi linken regisztrálhat:
bux.to/?r=ksari
Ha sikerült a regisztrálás, kezdődhet a nézegetés!
A Surf ads menüben láthatóak a reklámok amikre rá kell klikkelni és a megnyíló ablakot hagyni 30 mp-ig. Van egy számláló, ahol visszaszámol és akkor ha megjelenik a pipa és a done felirat, akkor be lehet zárni. A My stats menüben látható, hogy jelenleg mennyi pénze van. Ha összegyűlt 10 $ , akkor lehet átutaltatni. A 10 $ elég hamar összejön, érdemes csinálni és persze beszervezni másokat, mert minden beszervezett után 100%jár!

Nita071 2008.03.28. 08:20:12

Sárának üzenem:
Azt kérdezném, hogy mi az értelme ennek a munkának?Megnéztem az oldalt,de angolul van és nem értek mindent belőle.Te kaptál már pénzt?

Nita071 2008.03.28. 08:23:58

Sárának üzenem:
Azt kérdezném, hogy mi az értelme enneka munkának? Megnéztem az oldalt, de angolul van és nem mindent értek belőle.Te kaptál már tőlük pénzt?

Sára 2008.04.02. 13:36:03

Nita071- nek üzenem:
Tulajdonképpen ez egy egylépcsős piramis játék! Gazdag nem leszel tőle, de jövedelemkiegészítésnek megfelelő! Csak meg kell nyitni naponta a hirdetéseket! Én már vettem ki pénzt belőle és működik!
De mindenki maga döntse el miben hisz! Én úgy gondoltam egy próbát megér és bejött, így folyattam!
Üdv:
Sára

Csáky Alexandra 2008.04.04. 10:24:30

Sárának űzenem: Sára! Sajnos mivel nem tudok angolul,ezért +szeretném kérdezni,hogy 1általán hol kell regisztrálni?? Minden nap +kell nyitni az összes hirdetést? Elöre is köszönöm!!

mndorka 2008.04.07. 19:06:40

Ezek a PTC oldalak valóban igéretesek,én is pattogatok párat,jó ha tudsz angolul,de anélkül is megy.
Ha akarod segítek,de azt nem merem megígérni,hogy ez a munka valóban bejön,én is már sok mindennel próbálkoztam,és eléggé pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban is.
Holnap újra jövök.

juditka91 2008.04.10. 23:16:42

sziasztok én diák vok még és borítékolás vagy ilyen könnyen végezhető itthoni munkát vállalnék

Király Jánosné 2008.04.24. 14:32:25

Sziasztok! Ahogy látom mind hasonló problémával küzdünk. Jövedelem kiegészítésre lenne szükségem. 4 gyereket nevelek, a legkissebb most 18 hónapos a nagyobbak középsuliba járnak s az élet nagyon nehéz.Valami kézzel fogható munkára gondoltam aminek látom a gyümölcsét.Nem tudom hogy létezik-e manapság efféle munka pl.(csomagolás, válogatás)... Vagy már csak az internet világában gondolkodhatunk?Kérem ha valaki tud valamit segítsen! E-mail:kiraly.janosne@freemail.hu Tel:0670-273-5973

manó 2008.04.25. 15:43:58

sziasztok. mit lehet otthon kisgyermek mellett végezni én oriflamezek és összejön egy kis pénzt de az nem elég. nem tudjátok hogy az ilyen webáruház munkákkal mennyit lehet keresni? pl yess plus.

Németh mária Edit · http://dorka1981.mlap.hu 2008.04.25. 21:52:40

Sziasztok!
Manonak üzenem,hogy a yessplus-ba én is benne vagyok,de csak azért,mert még most is zaklatnak a leveleikkel.
Nem mondom,hogy nem műkődik tisztességesen,de minden hónapban vásárolnod kell,hogy megkapd a jutalékod,ha egyáltalán van.A jutalék azoknak az embereknek a vásárlásai után jár,akiket beszervezel,ez az,ami nagyon nehéz,nincs pénze az embereknek,nekem sem,és olyan dolgokat lehet vásárolni,amit tudok nélkölözni,meg nincs is rá pénzem.

Vidáné Hegyi Andrea 2008.05.07. 15:00:22

Sziasztok! Én is otthon végezhető munkát keresek, de nem találtam még. Aki tud segíteni, írjon e-mail címemre! Köszönöm előre is a segítséget!

S.Nikoletta 2008.05.13. 11:46:42

Sziasztok.Én szintén otthon végezhető munkát keresek ami tényleg müködőképes.Ha valaki tud segíteni,írjon a nikolettasc@gmail.com-ra.Előre is köszönöm.

Lákovics judit 2008.05.13. 12:14:46

Sziasztok!Én rokkantnyugdíjas vagyok,mert szívbillentyű műtéten estem át 2 éve. Emellett még Tüdőaszthmám,hasi sérvem is van,és visszeres mindkét lábam./A sérv,-és visszérműtéteket a kardiológusom csak végszükség esetén javasolja!/36 éves vagyok,2 gyerekkel.Ugyan milyen cégnél kaphatnék így munkát?Viszont a megélhetés egyre nehezebb!Ezért gondoltam vmi itthon végezhető konkrét munkára,amikor a munkavégzésre fizetnek.Nem akarok én százezreket keresni,de egy kis nyugdíjkiegészítés nagyon kellene!Néhány éve már próbálkoztam ilyesmivel.Akkor első lépésben nekem is ,rózsaszínű postautalványon kellett küldenem 500ft.-ot,majd utánvéttel küldték a munkacsomagot,ami 6000ft.-omba került.Emlékszem:ki kellett töltenem egy nyomtatványt,amiben meg kellett jelölni,hogy melyik munkát választom,és vissza kellett nekik küldeni./Szintén újsághírdetést kellett feladni,szórólapot terjeszteni,plakátolnistb./Megtettem.Nem jött tőlük semmi válasz!Buktam a pénzt.Néhány napja ismét próbálkozom itthoni munka kereséssel,bár a családom már előre félt,hogy ismét megjárom.Viszont muszály próbálkozni ,mert veszélybe került a megélhetésünk!Tegnap ráleltem a NET-en egy Webáruházra,mely azt hírdeti:ingyenes a belépés.Aztán ahogy tovább olvassa az ember,kiderül,hogy azért mégsem teljesen ingyenes,hiszen "néhány ezer"ft.-ért vásárolni kell tőlük!Aztán arra is fény derült,hogy havonta kell vásárolni,nemcsak belépéskor.Gondoltam:nincs konkrét összeg írva,hogy mennyiért kötelező vásárolni,majd legfeljebb a mosóport,vízlágyítót,ill.egyéb háztartásban szükséges dolgot tőlük veszem,nem az üzletből.Regisztráltam.Csak azután derült ki,hogy igenis van kötelező összeg,amannyiért HAVONTA vásárolni kell,ez pedig kb.10.000ft.körüli összeg!Ez szerintem nagyon inkorrekt tájékoztatás!Hiszen mi pénzt keresni szeretnénk,nem költeni!Ráadásul azt írták,hogy jóval a munkavégzés után várható a díjazás!Kérlek,segítsetek nekem valós keresetet biztosító,konkrét,rendes munkát találni!Előre is nagyon köszi!Üdv. mindenkinek:Judit.

senki 2008.05.16. 16:54:54

Hali, itt lehet jó magyar szokás szerint 55ezerszer elnyafogni ugyanazt a problémát? Véletlen bukkantam rá az oldalra, hátha van valami értelmes hozzászólás, de úgy látom, jó magyar szokás szerint itt is mindenki elsírja a bánatát, de úgy, mintha egy reklámhirdetés volna: puff, kicsapom magamból, aztán léc, hogy párbeszéd alakuljon ki, az már ennek a népnek magas. Akkor elmondok egy nagy titkot: melót úgy találunk, ha beadunk 2-300 önéletrajzot, kb ugyanennyi céghez, aztán kapunk 10 visszajelzést, és jó esetben egynél felelünk meg (persze annál, aminél utolsónak akartunk megfelelni). Interneten nem található munka, mert ahogyan azt fentebb valaki (talán az egyetlen értelmes hozzászóló) írta, speciális szakértelem kell hozzá. Marad tehát a cv küldözgetés. Persze a magyar messze földön híres a kesergésről, meg a "csak dógozni ne kejjen, csak gyűjjön a péz" hozzáállásról. Távmunka?? Kb 50 év múlva növünk fel arra a szintre, hogy neten lehessen nyomni. Addig becsöngetünk szépen egy céghez, elsírjuk, hogy péz kell, és ha megsajnálnak, löknek egy kis borítékolást, vagy adatrögzítést - persze ha van ismerősünk a cégnél, csak akkor. Sok szerencsét mindenkinek a FÖLDÖN történő álláskereséshez (lehet ideákat is kergetni, bár erre csak a naplopóknak van ideje).

bárki 2008.05.16. 20:17:47

No, most aztán igazi segítséget adtál itt sok "naplopó" beteg embernek. VALAKI lettél!

anita 75 2008.05.16. 20:24:02

Valaki hallott -e már az Edo-Fer Team Kft -ről.Lehet ennél a cégnél egyáltalán pénzt keresni?

Gergő bá' 2008.05.17. 12:51:23

A legjobb otthoni munka, ha azt csinálod amihez értesz. Ha pl teszem azt varrónő vagy, akkor készíts egy weboldalt, ahol varrási tanácsokat, tippeket, ötleteket adsz. Persze pénzért. Szerintem nem érdemes bedolgozni másnak, mert a vége úgyis az lesz, hogy nem fizetnek, mire meg reklamálsz, már megszünt a cég :)

Szalai Béláné 2008.05.26. 11:04:37

Szia!összeszerelési munkát keresek,jelenleg is egy hasonlo cégnél dolgozom csak kevés a fizetés ki kell egésziteni.Ha tud valaki ilyet irjon.Üdv Zsuzsa

Lakner Krisztina 2008.06.06. 20:19:00

Sziasztok!Én is itthoni munkát kerestem és beregeltem ilyen PTC oldalakra.Igen kattingatni kell de ha kitartó vagy és okos igenis lehet belőle egy kis plusz pénzed!Angolul van de én se tudok Angolul.Viszont ezt is megoldottam.Kb 10 helyen regiztem magam és mindennap kattingatok.Gyűlik szépen a pénzem (igaz csak apránként de tudjátok aki a kicsit nem becsüli...::)Ha valakit érdekelne akkor nagyon szívesen segitek neki mert nekem bejött és tetszik is.Egyedül nevelem a 4 éves kislányom így higyjétek el nem kamuzok!!!anyuci77@citromail.hu-n elértek csak kérdezzetek.Minden infót elküldök és meglátjátok könnyebb lesz.Lehet nem egyből tízezrek jönnek de érdemes megpróbálni!


Kriszta

MIhályfi Szilvia 2008.06.12. 14:55:43

Szia!

Érdekelne hogy melyik az a cég amelyiknél összeszerelői munkát lehet kapni.elküldenéd nekem is mert érdekelne.

Köszönöm!


Szilvi

Erika · http://sziszikecs.blogol.hu 2008.06.12. 15:23:50

Dolgozott márvalaki a EDOFERTEAMKFT-nek?
Fizettek is érte?Választ várok!

MIhályfi Szilvia 2008.06.12. 15:31:35

Szalai Béláné Zsuzsa!

Érdekelne hogy melyik az a cég ahol összeszerelői munkát lehet kapni.Elküldenéd nekem is mert érdekelne.
Valós otthoni munkákat keresek!
mihályfi.szilvia@gmail.com

Köszönöm!
Szilvi

Sziszy 2008.06.12. 17:21:41

Tisztelt Szalai Béláná!
Érdekelne,hogy melyik az a cég ahol összeszerelői munkát lehet kapni.Már régóta keresek valami kézzel fogható munkát!Elküldené nekem is a sziszy6@freemail.hu - ra? Előre is KÖSZÖNÖM!
Szilvi

sziszy6 2008.06.12. 17:41:18

Tisztelt Szalai Béláné!

Érdekelne, hogy melyik az a cég ahol összeszerelői munkát lehet kapni. Már rég keresek ilyen munkát! Elküldené nekem is a sziszy6@freemail.hu címre. Előre is KÖSZÖNÖM!
Szilvi

Mari 2008.06.18. 10:28:16

En mar lassan egy éve keresgélek,sajnos nagyon sok át veréssel találkoztam,pénzt nem buktam,csak nagyon sok idômet vették el,jobb lett volna valami kétkezi munkát keresnem inkább.Hálózat épitésen kivul más pénz keresetet nem lehet találni, klikkelések pedig bizonytalanabbak, habár vannak akik azt állitják be jött nekik,kérdem én hány órát töltöttek a gép elôtt egyezresért.Nekem mire fizettek volna a cégek meg szuntek.Ha ,valaki biztosan jó hálózat épitérôl tud irjon,már csak ebben látok pénzt . szmari65@enternet.hu

Lakner Krisztina 2008.06.20. 22:33:18

Kedves Mari!

Én ebben a hónapban kezdtem a klikkelgetést és kértem már ki pénzt.Lehet hogy nem tízezreket keresek vele de nekem hetente jól jön a 2-5 ezer forint is.Nem ülök egésznap a gép előtt.10 oldalam van ami fut és naponta másfél órát töltök klikkelgetéssel.1 hétig nézegettem és méregettem ,hogy melyik oldal éri meg a fáradtságot.Viszont.Úgy éri meg csak ha vannak emberek alattad mert amiket ők klikkelnek azt te is megkapod 100 %-ban.Ha 10-20 embert össze gyüjtöttél akkor már több pénzed lehet.Dolgozni kell érte de szerintem bármit dolgozol 1 hét után nem kapsz pénzt max 1 hónap után.Remélem nem bántottalak meg én csak a tapasztalatom írtam le.Sok sikert mindenkinek!

Yvett33 2008.06.21. 01:54:10

itthoni munkát keresnék nem tudok elmenni sehova mert 5 pici gyerkőcöm van!!Csomagolás vagy dobozolás stb... ilyesmivel kapcsolatos munkát szeretnék!

Berlike 2008.06.23. 08:33:16

Sziasztok!
Az Edo-Fer Team Kft-ről tud nekem valaki információt adni, van esetleg valaki akinek tapasztalata van ezzel a céggel? Szintén borítékolási munkát ajánlanak, és szeretném leinformálni őket mielőtt befektetek.
Segítségeteket előre is köszönöm!

bárki 2008.06.23. 08:48:56

Berlike!
Gondolom, már belenéztél "Gorog Agnes" beírásába. 06.21. Ha nem tedd meg!

Gorog Agnes · http://blog.hu 2008.06.25. 12:47:47

Mint lathato eltunt a 06. 21.-en irt hozzaszolasom az EDO-FER TEAM KFT aranykatalogus CEG helye Debrecen? Sokan panaszkodnak rajuk de senki nem tesz ellene pl. rendorseg. Ha ott bejelentem ott nekik 4070 Ft semmi. De egy kis nyugdijasnak egyheti kaja penz. Vegen engem hurcolnak meg .
Hat ennyit a demokraciarol, mar tobben kerdeztek w-mailon ki is ez a ceg, mert Oket is atvertek. Most megprobalom a rendorseg honlapjat megkeresni, de mar tudom a valaszuka. Voltan nar tanu egy lopasi ugyben minr tanu es engem" piszkal" a biro, nem a tolvajt. Remelem egy olyan hivatalos szemely is elolvassa a levelet aki jol el es tudd az ilyen csalok ellen valamit tenni. Udvozlettel:Gorog Agnes

Attila 2008.06.26. 12:13:34

Sziasztok! Én is rengeteget csalódtam. Ha valaki tud korrekt otthon végezhető munkát, lehet összeszerelői vagy bármilyen, kérem irjon. ati.75@citromail.hu Igérem nem leszek hálátlan. Előre is köszönöm!

v.miki · http://www.netbolt.blogspot.com/ 2008.06.27. 02:42:10

Kedves „Manó” (2008.04.25.) és „Németh Mária Edit” (2008.04.25.) és mindenkinek!
Szerencsére nincs nagy tapasztalatom az átverésekről!
Egyetértek azzal, hogy nehéz megbízható internetes munkát találni, hiszen elég jól kidolgozzák módszereiket, azok, akik csalni szeretnének és hitelesnek tűnik minden!
Az internetes munkánál pedig nehézkes a személyes utána járás, a távolságok miatt!
És nem biztos, hogy csak "szakértők" kiváltsága a távmunka!
Egy dolgot szerintem nem szabad figyelmen kívül hagyni sohasem: munka nélkül semmiért nem fizetnek sehol, kifizethető pénz pedig csak akkor keletkezik, ha van bevétel!
Pl. a reklámolvasós munka is munkát igényel, a pénzt pedig a reklámot megrendelő fizeti be.
Más kérdés, hogy az olyan reklámot meddig rendelik meg, ami után nem lesz eladás, de ez a feladó gondja!
Szerintem azonnal el kell utasítani a „roppant kedvező” ajánlatot, amikor „csekély” összegért hajlandó csak felkínálója elárulni, miről is van szó és csak újabb befizetés után „csepeg” az infó!
Ellenben nem szabad feltétlen rosszra gondolni, ha a teljes ajánlatot megismerhetjük, meggyőződhetünk valóságáról, és kiderül, hogy fizetni való is van a dologban! Hiszen „ingyen” semmi nincs, de ha megismerünk egy dolgot, már ki tudjuk számolni, megéri-e ez nekünk!
Nem szabad „bedőlni” annak sem ha, azért sürgetnek bennünket lépésre, nehogy mások hamarabb „lenyúlják” a munkát! Ez intő jel lehet!
Az mlm módszerrel működő üzletek sajnos valóban le vannak járatva, de ez nem feltétlen a módszer hibája, talán inkább az adott rendszer felépítése okolható!
Piramisnak is nevezik, azonban gondoljunk csak bele, van-e olyan cég vagy vállalkozási forma, amely nem piramis elméleten alapul? Mindenütt vannak a melósok, kevesebb kis vezető, még kevesebb középvezető, majd igazgatók és általában 1 személy ül a csúcson!
Az említett mlm cég valódi, hiteles, leinformálható céget takar! Rendszere az eddigiektől eltérő és hatékonysága felülmúlja az eddigieket!
Életképességét és legális működését éppen az biztosítja, hogy csak valós vásárlás után fizethető ki a jutalék, nincs un. fejpénz!
De ez mindenféle kereskedelemben így működik!
És mindenhol egyre nehezebb is eladni! De nem biztos, hogy nélkülözhetőek a termékei, hiszen olyasmik vannak, amiket máshol megveszünk, csak lehet más formában!
Más üzletben is veszünk olyan dolgokat, amit addig soha, és megismerve szükségünk lesz rá!
Igaz, nem ígér azonnali gazdagságot, de kis számolással kiderül, hogy később egy stabil szintet biztosít a munka végzőjének!

roll 2008.06.28. 00:07:04

Otthon végezhető, megbizható munkát keresek. Ha bárki tud nekem ebben segíteni, kérem jelezze a reiszrizsa@citromail.hu címen. Előre is köszönöm mindenki segítséget

kiváncsi2 (törölt) 2008.06.28. 21:17:04

Üdvözlöm az oldal látogatóit! Én most találtam rá erre az oldalra,és Én is otthon végezhető munkát keresek.Eddig mindíg csak átveréssel találkoztam.De miért is gondoljuk mi, hogy valakit is érdekel a mi nehéz sorsunk.Szerintetek sikerült már valakinek ezen az oldalon keresztül munkához jutnia?A számítógépen el pötyögök,de nem nagyon értek hozzá.Ezért valami szerelési munkát keresek.Ha valaki tud ilyen melót írja meg.Köszönöm

Széllné Judit 2008.07.02. 14:03:13

Mindenkit Üdvözlök ! Háromgyermekes családanya vagyok így munkát találni lehetetlen. Egyedül nevelem őket,segítségem csak édesanyám de de ő sem fiatal már.Minden az én nyakamban van. Nagyon régóta keresek én is otthoni munkát,de eddig még nem találtam.Néhány hete azonban ráakadtam egy munkára. Nem leszek tőle milliomos de elég jól keresek vele. Ha bárkit érdekel a munka akkor várom az e-mail-t és küldöm a lehetőséget a pénzkeresetre. Az címem szellnejudit@citromail.hu Szép napot mindenkinek JUDIT

Norbi Zalából 2008.07.02. 18:56:41

Én is végig olvastam a blogot de senki nem ír konkrétan erről az edo-fer kft-ről semmit.Lehet-e velük foglalkozni,vagy nem.Én is megélhetés szempontjából vállalnám be,de ha kamu azt valaki jó lenne ha megírná.

lári 2008.07.05. 12:00:27

helló mindenkinek!

ezen az oldalon még valóban senki nem írt semmi konkrétat az edo fer kft-ről, de más oldalakon csak rosszat olvastam róluk, állítólag nem is létezik ilyen cég. úgy tűnik ez is piramisjáték, amit őszintén sajnálok, mert ma reggel én is bizakodva küldtem nekik egy e-mailt, de ha a válaszlevélben azt kérik, küldjek pénzt, biztos, h hagyom a farncba az egészet. sok sikert kívánok mindenkinek a munkakereséshez!

hehe 2008.07.09. 12:59:50

Sziasztok!
Én nem értem eeket az embereket, akik bepróbálkoznak ilyen hülyeségekkel, hogy gyere alám és akkor az nekem is jó, meg neked is jó. Én is kapok pénzt meg te is. Ha valaki állást keres, és dolgozni akar, az ne fizessen azért, hogy dolgozhasson. Emberek! Értsétek meg azt, hogy ha fizetni kell azért, hogy dolgozhass, az nem igazi munka. Az kamu. Gondoljatok csak az IL-Ferro cégre. Ez volt az a cég, aki azt mondta, hogy ha felragasztatod a kocsidra a cégek nevét és reklámozod őket, kapsz havi 50-60 ezer Ft-ot. És ezért szinte semmit nem kell tenned. Ez is bebukott!!! Kiderült, hogy a cég nem is létezik, vagyis létezik, de nincs senki, aki létrehozta és aki az igazgatója. Nincs senki, akihez fordulni lehetne, ha baj van. JJJJJaaaaa!!!!!!! És nem kaptak egy Ft-ot sem több hónapon keresztül.
Vannak olyan emeberek, akik belekerültek a hülyeségbe (pl:Edo-ferr, vagy Well Bizz) és most ezen az oldalon is azt mondják, hpogy milyen jó, és segítenek neked is bekerülni, meg hogy az csak pletyka, hogy az olyan rossz. Hehe! Csórikáim vissza akarják szerezni a pénzüket!
NE DŐLJETEK BE SEMMI ILYESMINEK!!!!!!!!!!

Nerika 2008.07.15. 10:52:11

Sziasztok!
Végig olvastam az oldalt és nagyon érdekes! Sajnos valóban vannak ,akik rászorulnak az otthoni pénzkeresetre.Én diplomás létemre válaszoltam becsapos hirdetésekre, mert jelenleg nekem is szükségem lenne plusz jövedelemre.jelenleg kaptam vissza valami tájékoztatót az Edo_Team stbtől, valóban bukkom a pénz de kiváncsi voltam mit küldenek, de valószinűleg csomagot nem fogok rendelni. és is azt kérdem, miért engedik h ilyen cégek becsapják a kispénzű embereket.
Én olyan munkát keresnék amiben a kreativitásomat, kézügyességemet tudnám alkalmazni. Papírvirágok, fülbevalók , dekorációk készítése, de nem találok semmi ilyesmit!
Azoknak válaszolnám, akik megkérdőjelezik a hozzászólók közül, h aki otthonra keres munkát, nem biztos h mindenki kevés munkával akar pénzhez jutni. valószínűleg mindegyikünk tudja, h ehhez dolgozni is kell.
Engem is megtaláltak a web-áruházzal, már régen is és most is, viszont most először van talán az az érzésem, hogy nem házalnunk kell vele, van benne ráció. Csak nagyon nehéz hozzá fogni, de meg kell próbálni. Természetesen még én is viaskodom magammal, de lehet h belefogok.
Mindenesetre én is tovább kereshélk otthoni munka után ! Sziaztok!

Era 2008.07.15. 11:32:18

Kedves Lakner Kriszti !
Szívesen édreklődtem volna, írtam is neked levelet. De nem jó a címed, vagy megváltozott, mert amit itt írtál, oda nem megy el a levél Üdvözlettel: Era

Nagyné Betti 2008.07.18. 14:36:08

2 gyerekes anyukaként mindenféle internetes és egyéb otthoni munkát kipróbáltam már és eddig ez volt a legjobb amit találtam. Napi pár percemet veszi csak igénybe, igaz nem is fogok belőle soha meggazdagodni, de jövedelemkiegészítésnek megfelelő!
Itt tudsz regisztrálnibux.to/?r=lucbar
Ha sikerült a regisztrálás, kezdődhet a nézegetés!
A Surf ads menüben láthatóak a reklámok amikre rá kell klikkelni és a megnyíló ablakot hagyni 30 mp-ig. Van egy számláló, ahol visszaszámol és akkor ha megjelenik a pipa és a done felirat, akkor be lehet zárni. A My stats menüben látható, hogy jelenleg mennyi pénze van. Ha összegyűlt 10 $ , akkor lehet átutaltatni. A 10 $ elég hamar összejön, érdemes csinálni és persze beszervezni másokat, mert minden beszervezett után 100%jár!
Higgyétek el nem átverés, ha bármi segítségre szükségetek van, csak írjatok, nagyon szívesen segítek. Két kicsigy gyermekemért teszem mindezt, hogy nekik jobb lehessen. Nagyon szép napot mindenkinek

Németh Norbertné 2008.07.26. 07:57:07

Több évvel ezelőtt én is beleszaladtam egy itthon végezhető munka ajánlatba. Lényege fésűt kellett összerakni és visszaküldeni, ez állt a leírásban, nem kevés pénzben volt már az alapanyag sem, főleg olyan családnál ahol az anyagiak minimálisak. Mikor visszaküldtem vártam a béremet és az újabb csomagot, amiért már elvileg nem kellett volna fizetni. Hiába, mert nem jött, és mikor reklamáltam a pénzért az volt a válasz: nekem kellett volna a fésűket eladnom, jutalékot fizteni a cégnek, valamint megrendelni pénzért az újabb csomagot. Dolgoztam azért, hogy fizethessek 4 csemete mellett. Ráadásul olyan helyen lakunk, ahol nincs munkalehetőség. Férjem nem rég külföldi munkalehetőség miatt járt porul. Siófoki cég hirdetett mezőgazdasági munkát Ausztriába. Elment megérdeklődni és rendben találta, közölte a cégcezetővel nincs nyelvtudása olyan helyre szeretne menni, ahol nem feltétele. Válasz az volt egyik helyre sem szükséges. Ezután 15e Ft-ot kért ügyintézési díjat, hogy életrajzát lefordítsák és 2 hetente telefonon értesítse a férjemet, vagy ha esetleg rögtön talál munkát. 3 hét után mi telefonáltunk rá, mert sem postán sem telefonon nem jelentkezett, utána küldött postán egy netről leszedett cégek adatait amiknek semmi köze nem volt a mezőgazdasághoz és ráadásul német nyelven volt. Kérdem hol a fordítási díj?! Eltelt a 10 hét azalatt összesen 2 levelet kaptunk és mind a kettő netről leszedett német nyelvű cégajánlatok voltak. Átverés volt az egész, mert utólag mikor reklamáltunk neki, hogy nem erről volt szó, hogy nyelv tudás kell azt mondta csak ilyenek vannak. De ez miért nem árulta el mikor ők még a szerződés meg kötése előtt közölték nem tudnak németül. Cégbírósági bejegyzés alatt végzi munkáját. Referenciái külfödről küldött képeslapok, amit akár családtag is küldhetett. Csak annyit tudok neki üzenni költse patikára, szegény gyerekek elől elvett pénzeket!

Nyika Magdaléna 2008.07.26. 09:53:41

Igazatok van , ugyanezen megyek át én is , azzal a különbséggel, hogy pánikbeteg vagyok és sajnos nekem ez az egy lehetőségem lenne , ha itthonról meg tudnám keresni azt a havi fizetést , mivelhogy nem tudok kijárni . Jó tudni , hogy ilyen oldalak is vannak , hátha történik már valami.Mi csak becsületes munkáért becsuletes munkabért szeretnénk ,és tudjuk , hogy nem igy lehet meggazdagodni ,nem is azért keressük a munkát.Hanem ,azért , hogy megéljünk , miért olyan furcsa ,hogy munkából szeretnénk pénzt szerezni ?

mndorka · http://dorka1981.mlap.hu 2008.07.28. 20:29:33

Sziasztok!
Bár megfogadtam, hogy ezen az oldalon többet nem szólalok meg.
Viszont mélységesen felháborít ez a sok nyavalygás, sírunk, de nem csinálunk semmit annak érdekében, hogy egy kicsit is jobban éljünk.
Hol éltek? - ilyen kétkezi munkákat kerestek, hát azt nem fogtok találni.
Sokat változott a világ, talán ezt kellene észre venni.
Most a a reklám a nagy üzlet, vele együtt a hálózatépítés, és hemzseg az internet a sok pénzkereseti lehetőségtől, ezek nem hazugságok, csak nincs rá semmi garancia, hogy mindenkinek sikerül.
Ez az MLM már nem a 15 évvel ezelőtti, fel kellene ébredni végre.
Nem mondom, hogy nekem nem volt nehéz az elején, mivel én sem vagyok egy számítógépes zseni, de amit kellett megtanultam.
Tudjátok, itt legalább nincs főnők, aki alá regisztráltok, igaz jó neki, de viszont segíteni kell az alatta lévőnek, hogy ő is sikeres lehessen, ez így műkődik.
Ahol vásárolni kellett minden hónapban, onnét én is kiléptem, mert nem bírtam anyagilag, és nem azért mert nem mükődőtt tisztességesen.
Ahogy viszont itt olvasgatok, még olyat sem próbáltok meg, ahol nem kell semmit megrendelni, egyáltalán nem kell fizetni semmiért.
Ha meg ilyennek bedőltók, hogy fizessél be pénzt és megkapod a munkát, akkor meg is illetitek.
Nem, egyáltalán nem a rossz indulat beszél belőlem, de ki hallott már olyat pl, hogy én azért fizessek, hogy szórólapokat hordhassak.
Nem jó helyen jártok.
Ha valakit még is érdekel, én hogyan keresem a pénzt, írjon a következő címre: n.mariaedit@gmail.com

nameless 2008.08.09. 03:36:28

most, hogy végigolvastam ezt az oldalt,már biztos vagyok benne : szégyellem, hogy az emberi fajhoz tartozom... mert szánalmasak vagyunk...mind...1-1ig
és csak remélni tudom, hogy ez egyszer megváltozik...
tsok

Fulopke · http://fulopke1111 2008.08.09. 22:56:54

Manapság temérdek zsivány-állásajánlat létezik. Egy valamiben mégis közösek: NINCS BENNÜK LOGIKA!!
Ezúttal szeretném felhívni a figyelmet arra az "álláshirdetésre", ami nem is olyan rég, a HAON-on jelent meg. Különben maga a cikk írója is óva intett ettől az ajánlattól... Lássuk tehát!

A szóban forgó hirdetés feladója egy bizonyos "Anna" volt, aki otthon végezhető tevékenység gyanánt, másolási "munkát" ajánlott.
Ezen elgondolkodtam.
Amiket furcsállottam: 1. Az a nyáladzó ömlengés a bizalomról...! szinte könyörgött az illető!
2. Nagyon szépen ecsetelte az otthoni munka előnyeit... > fő a kommunikáció; be kell hálózni az illetőt...
.
3. Nem sok pénzt kért ugyan, de előre kérte
3. A csodás hozamot igénylő munka MÁSOLÁS volt.
Ennek a lényege a következő: interneten kapod a másolni való anyagot, amit - miután megcsináltál - postai utánvétellel kell elküldened valakinek.
Hmmm.
Nézzük visszafelé a dolgot!
Legyek én a vevő. Adnék én pénzt egy olyan anyagért, amit nem tudom, hogy ki csinálta, milyen terjedelmű, mennyire szakszerű... ja, és nem is személyesen fizessek, hanem postai utánvétellel? Nem! Mert ha nekem kell valami, bemegyek a könyvtárba, és megcsinálom úgy, ahogy nekem kell. Vagy felmegyek internetre, és letöltöm onnan.
Akkor? Miféle munkáról beszélünk itt?

Szóval, amit ki akarok hámozni ebből, a következő: 1. Az otthoni munkák túlnyomó többsége - főleg, amik nem igényelnek semmilyen képzettséget - átverés.
2. Az üzlet legfontosabb eszköze a kommunikáció. A szívhez szóló szövegelés még nem minden! Próbáljátok visszafelé nézni a dolgot. Van benne logika? Ha nincs - és ilyen pl. a szóban fergó másolási munka -, akkor átverés.
3. Ahol előre kérnek pénzt - mindegy, hogy milyen indokkal -, az mindig átverés.

Tné Petra 2008.08.12. 23:24:02

Nagyné Bettitöl kérdezném,hogy még mindig csinálja azt a munkát,amit ajánlott?Valoban müködik?Válaszod elöre is köszönöm.

Báthory Lászlóné 2008.08.13. 08:19:44

Üdvözletem Mindenkinek!!
Én még csak 2 hónapja kutatok otthoni munka után,de befizetés nélkül semmi nincs!befizettem 5400 forintot és se híre se hamva nem volt még a hirdetőnek sem!!Sajnos csak itthoni munkát tudnák vállalni,mert a négy kisgyermekem elhelyezéséről nem tudok gondoskodni! Ha valaki tud valós otthonról végezhető munkát kérem szóljon!!!
FONTOS LENNE!!!!!

Ditti 2008.08.15. 10:07:35

Sziasztok!Ha tudja valaki,kérem,mondja meg nekem,hogy a ProsperGo Kft. utalványait mely üzletekben,töltőállomásokon stb. lehet beváltani?Előre is köszi!
E-mail:lakovicsjudit@citromail.hu

Lujzi 2008.08.18. 23:40:32

Mindenkit arra tudok ösztönözni, inkább keressen 4 -6-8 órás munkát. Az biztos pénz. Igaz, sokat el kell viselni a pénz tulajdonosától, de vásárolni, csekket fizetni csak pénzből lehet. Ha van szakmája, akár a családi házban is lehet körömépítő, varró, hajmosó,- fodrásszal-újságot is árusító, esetleg a kert által megtermelt zöldség-gyümölcs értékesítő, 100 forintos boltot üzemeltető, akár mobilkártyát értékesítő. A lényeg ne könyörögjön, görcsöljön pár ezer forintért.

GyDávid 2008.08.27. 14:33:19

Nem tom miért nem probáljtok ki! Lehet, hogy van benne valami, de szerintem egy próbát megér. Nem? Ha mégis belebuktok akkor nem tudok mit mondani:

Jera 2008.09.04. 12:24:17

Én csak azt nem értem, hogy egyáltalán miért hagyják, hogy ezek a kamu hirdetések felkerüljenek bárhova a NET-en.
Én is másodállás keresek, de konkrét, "kézzel fogható" munkára gondolok. Azonban belefárad az ember, hogy 100 hirdetésből, 99,9% internetes "távmunka", borítékolás stb.
Korábban én is próbálkoztam és mind tuti bukás volt. Mára már benőtt a fejem lágya, de attól még szeretnék tisztességes pénzkereseti lehetőséget. Sajnos azonban ha van is ilyen, mire több száz kamu munkát elolvasol, az "igazakhoz" már el sem jutsz. Ez a valódi munkát ajánlókat nem zavarja?
Üdv mindenkinek...

mnmarcsi · http://dorka1981.mlap.hu 2008.09.07. 18:43:59

Kedves Jera!
Nem kamu munkát ajánlgat itt senki, csak lehetőséget, hogyan kereshetsz pénzt az interneten.
Kétkezi munkát nem fogsz találni, Magyarországon vagyunk.
Csak tudod, ezek olyan pénzkereseti lehetőségek, ahol bizony keményen ki kell tartani, és nem feladni a küzdelmet.
Persze, itt nincs minden hónap 10. -én fizetés, saját magadnak kell felépíteni az üzletet.
Azért Írok ide sokszor, mert én is sirdogálással kezdtem, sokat gondolkodtam azon, hogy lehet az, hogy olyan emberek, akik esetleg szellemileg alacsonyabb szinten vannak, mint én, és mégis mindenben tök sikeresek, aztán rájöttem.
Tudod miért?- mert soha nem adják fel.
S most már én sem, soha nem adom fel, ilyen egyszerű az interneten pénzt keresni.

Atira73 2008.09.09. 14:42:19

Kedves munkanélküli "kollegák" ! Én rokkantnyugdíjas vagyok, s hozzátok hasonlóan valós bedolgozói munkát, internetes gépelést, adatrögzítést stb. kerestem. Nahát ez nem sikerült. Találtam egy korrektnek tűnő céget, ahol persze szerverhasználati díjat kell előre befizetni, a meló meg úgy látom nem biztos. Az iroda központja egy Net-kávéház.....na hagyjuk.Nem írom ki a nevét, mert rögtön törölnek innen, mással is megtették a Nők Lapja Cafe oldalán-és máshol is.Ha azonban valaki ráismer a leírtak alapján, s dolgozik benne, akkor érdekelne a tapasztalata! Más normális meló is érdekel, bár úgy látom azt senki nem tud.További jó keresést, ha tudok valami frankót szólók, tegyétek ti is ezt! Szép napot mindenkinek!

juhász judit 2008.09.18. 11:11:50

Szeretnék itthon végezhető munkát. Ha tud valaki, írjon!

NAGY IBOLYA 2008.09.24. 17:42:37

SZERETNÉK ITTHON DOLGOZNI MERT A KISFIAMTÓL SEHOVA SEM TUDOK KIMOZDULNI.

dori84 2008.10.03. 12:05:22

Sziasztok!!!

Szeretnék komoly itthon végezhető munkát végezni, gyesen vagyok. Nem akarok átveréseknek bedölni. Kérem írjon az aki már dolgozik ilyen valos munkát: dori84@citromail.hu

Írjon aki tud!!!
Sziasztok

Timi25 · http://www.buxoldalak.sokoldal.hu 2008.10.11. 18:13:14

Sziasztok!
Sajnos nekem is sok pénzem bánja már a próbálkozásaimat,de a pénzt mindig csak kifizettem,vissza sosem jött semmi.És így belegondolva,már régen rossz,ha az embernek azért kell fizetnie,hogy dolgozhasson.Én ezért ezekkel a lehetőségekkel felhagytam,és ezért keztem el a fent említett munkát.Nem kell előre fizetni,és lehet, hogy vannak itt is szélhámos oldalak,ez benne van a pakliban,de itt legalább max. az időmet rabolják el és nem a pénzemet.Aki tényleg dolgozni akar,és nem két hét alatt meggazdagodni,szerintem egy próbát mindenképp megér!
Érd.: A fenti weblapon vagy a nyitribuszne@vipmail.hu címen.

Marcsi · http://dorka1981.mlap.hu 2008.10.12. 10:22:05

Sziasztok!
Nem is rossz ötlet, munkát ajánlani 10 ezer Ft- ért, vagy akár 700 Ft- ért, meg ezt el is hiszitek, befizettek, ebből a hirdető egészen jól megél.
Megint csak üzenem Nektek, nincs ilyen lehetőség ebben az országban, ha valóban dolgozni akartok, mert már azt sem hiszem el, miért nem nőttők fel az intenet világához?
Az üzletépítés, reklámozás ez a jövő, minél később kezditek el, annál később fogtok pénzt keresni. Ha meg semmit nem próbáltok meg, mert leragadtatok a gyöngyfűzésnél, stb, soha nem is fogtok keresni.

Mariann 2008.10.14. 07:36:48

Szalai Bélánénak!
Érdekelne hogy melyik cégnél lehet összeszerelői munkát kapni.Én is próbálkoztam mindennel,mert gyesen vagyok,és jól jönne egy kis plusz pénz.Próbáltam mlm-rendszert ,de nem jött be,próbáltam a Working Home-ot,és most éppen az Edo-fer -el próbálkozom.Ha valaki tud segíteni VALÓDI otthoni munkában,kérem segítsen.
23tv@citromail.hu

Ancsa 2008.10.16. 18:50:05

Mariannak!
Érdeklődnék,hogy mióta probálkozol az Edo-fer-rel?
Én most regisztráltattam magam náluk.

Timi25 · http://www.buxoldalak.sokoldal.hu 2008.10.23. 11:19:08

Sziasztok!
Én azt nem értem, hogy az ingyenes munkában sem bíznak már az emberek? Miért? Nem kell tájékoztatóért fizetni, nem kell regisztrációért fizetni!! És ez sem jó? Semmi más dolgunk nincsen, mint kipróbálni, hiszen nem veszíthetünk több száz, vagy több ezer forintot!! Csak kereshetünk vele pénzt, és itt nem ígérnek több száz ezreket, csak plusz pénzt, ami tőled függ, hogy mennyire növeled és mennyi idő alatt! De mindenki maga tudja!

Kata 2008.10.24. 05:27:45

Sziasztok.
Én is végig olvastam a leveleiteket,és mondhatom,hogy örülök neki,mert most megspóroltatok nekem pár ezer ft-ot,ugyanis én is bedőltem ennek az Edo-fer-nek.Én is elutaltam 800.ft-ot egy bizonyos Nyirkos Tamás "urnak" Debrecenbe persze pf van megadva,mindezért kaptam egy szóró lapot,amin közölte velem,hogy melyik munkáért mennyit kell fizetnem,boritékolás szórólapozás, stb.Köszönöm nektek,hogy leirtátok ezeket a dolgokat,mert nekem sincs kidobnivaló pénzem,ugyanis én is rokkant nyugdijas vagyok,kemény 26400.ft-ot kapok.Üdv mindenkinek Kocsis Katalin

Maya 2008.11.03. 14:09:21

Sziasztok!
Pillanatnyilag 700.- Ft veszteségnél
tartok. Az előző írásokat elolvasva itt is maradok.
Ici-pici nyugdíjas vagyok,és nem akarok semmi mást, csak "élni".
Ezért keresek otthon végezhető munkát. Ha tud valaki valamit, kérem, írja le!

Ódorné Zsuzsa 2008.11.03. 15:00:30

Sziasztok!
Valóban elkeserítő hogy másról se szól az internetes munka hogy "CSAK" 3 embernek kell e-mailt küldeni és hullik amillió!Ráadásul telefonon felhívtak hogy figyelmeztessen 3 napig tudom elolvasni az ajánlatot,ennyit az adatvédelemről,vajon honnan tudta a számot?Ijesztő!Aztán 1hét múlva le kellett tiltanom,mert még éjszaka is érkeztek a levek.Ha tudtok valós,nem pénzbefektetéssel járó otthoni munkát írjátok le,köszi!Három gyremekem van,tavaly óta hitelt fizetünk lakáshitelre,kell a 2.kereset!

Livia22 2008.11.07. 09:33:28

Hali!

Olvastam egy hozzászólást a bux.to-ról...(bux.to/?=ksari)
Sikerült regisztrálnom, jön is belőle a pénz!
Viszont nincs visszaszámláló, amikor nézek egy hirdetést, sem done felirat...
Valaki tudja, hogyan juthatok majd az összegyűlt pénzhez?
Köszönöm

lifike 2008.11.07. 09:43:35

Hahó!
Olvastam egy hozzászólást, egy biztonyos bux.to/?r=ksari...
Regisztráltam, gyűlik a pénzem!
Kérdésem, hogyan fogom kivenni ezt az összegyűlt pénzt?
Mivel a többi otthoni munka nekem is csalódás volt...
Segítségeteket köszönöm!

lifike 2008.11.07. 10:39:02

Mindenkinek a figyelmébe ajánlom!
Én is egy jónak tűnő munkalehetőséget találtam!
(Horváth Jutka/Horváth Istvánné személyében)
Olyan munkát kellene reklámoznom, ami nem munka!
Csak az emberek átverése... SZÖRNYŰ
Én is befizettem a 600.- Ft-ot, de a következőnél már rájöttem, hogy kamu az egész!

Mindenki nagyon vigyázzon!

Bodogán gáborné 2008.11.11. 18:17:32

3 gyermekes családanya vagyok, rokkantnyugdíjas.
Itthon végezhető munkát keresek.
segítséget kérek.

gabos 2008.11.18. 12:40:17

Sziasztok! Én is bepróbálkoztam az edo-fer Kft.-vel. Addig jutottam el, hogy megrendeltem 800.-Ft.-ért Ny. Tamás úrtól a munka megrendelő lapot, melyen fel volt sorolva 12 munka és a megrendeléshez szükséges pénz összeg, melyet a csomag átvétele után kellett volna kifizetni a postásnak. A papíron volt egy mondat "Az Edo-Fer Team Kft.(www.aranykatalogus.hu/edo-fer) weboldalán a csomag tartalmát megismertem, a szerződési feltételeket elolvastam és tudomásul vettem."
Ezek után felmentem a weboldalra, de a jelzett tartalmat nem találtam. Regisztráltam is, mondván, hátha akkor..., az e-mail címemre megérkezett a visszaigazolás a regisztrálásról és kaptam egy 6 jegyű bejelentkező kódot. Ezzel együtt sem sikerült belépnem az oldalra, mert kiírta, hogy vagy a bejelentkezési név - amit én adtam meg és ők azt visszaigazolták - vagy a bejelentkezési kód - amit ők adtak meg - nem megfelelő. Az oldalon található egy telefonszám is, de azt hívhatja bárki, nem veszik fel!!! Vajon miért???
Ezek után a megadott e-mail címre küldtem egy levelet, hogy szeretném elolvasni s szerződési feltételeket, mielőtt aláírom. Az e-mail címre nem lehetett levelet küldeni jelezte a rendszer. Ezt követően - mivel nem hagyott nyugodni a dolog - levelet küldtem Ny. Tamás e-mail címére a szerződési feltételek miatt és egyébb kérdésemel, de a mai napig - több mind egy hete ment el a levél - válaszra sem méltatott. Vajon miért???
Lehetőség van ezen oldalon megcáfolni amit írtam!!! Tessék Edo-Fer Kft cáfolni!!!!
Hát ennyi és borítékolom, hogy a többi cég sem jobb. Bocs, hogy hosszúra sikeredtem. otthonmunka, edofer, biztos átverés!!!
Egyébként az Edo-Fer egy bejegyzett cég, fő profilja a reklám tevékenység.
Mindenkinek szép napot!

szedina 2008.11.23. 17:05:53

Sziasztok én is kattingatós oldalra regiztem,és valóban nem kamu

szedina 2008.11.23. 17:09:25

nagyon sokat csalódtam az otthoni munkákba,így hogy itthon vagyok 3 gyerekemmel több ilyen reklámoldalon is fent vagyok és kattingatok.Nagyon egyszerű.Bár milliomos valóban nem lesz az ember tőle,de legalább egy számlámra futja belőle.Futná többre is ha minél több időt tudnék gép előtt tölteni.Ha valakinek segíthetek ebben akkor msn-en szívesen megosztom tapasztalataimat. vogelcica@hotmail.com

Sok sikert mindenkinek és kitartás(bár könnyü ezt mondani) Sajnos ez magyarország

dokiwatson 2008.12.13. 13:03:35

Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni hogy a kattingatós
munkánál a regisztrációban mit kell beirni
a " AlterPay Email Address For Payments " ???
És hogyan müködik? Segítségeteket előre is
Köszönöm!!!
dokiwatson@citromail.hu
dokiwatson@hotmail.com

sativa 2008.12.17. 16:45:44

edo-fer Kft.-röl:
Amit gabos irt,szórol szóra ugyanez történt velem is.
Tuti átbaszás!!

ildiko651125 2009.03.02. 14:28:26

sziasztok én is bedöltem az ijeneknek sajnos nekem ugyan két kislányom van 10 11 évesek de ruhát sem tudok már venni ezért kerstem bedolgozást mert állás nincs csak fiatalnak ha van

J.Meli 2009.04.27. 17:22:17

Sziasztok!Én most küldtem 400 F-t egy Baranyai Szabolcs Edo-Fer Team KFT-nek.Ezek szerint nagy átverés ez az egész,nem folytatom tovább. Nem értem mire jó embereket átverni.De az lenne a legjobb ha összefognának az emberek akiket átvágtak,és a rendőrségen érdeklődnének.Biztos nem hagynának több száz embert szó nélkül.Muszály lenne tenniük valamit ezekkel a csalókkal!!Ez eszméletlen h még az interneten is hirdetik magukat!És nem a magyarokat kéne fikázni a Senki nevű illetőnek!Sajnos eljutottunk odáig h mindenbe belemegyünk csak megélhessünk valamiből!Tavaly 250 Ft/órában a belemet is kidolgoztam,és 18 vagyok.Miért?Mert muszály!

andiano 2009.06.10. 11:49:30

Sziasztok! Én is otthon végezhető munkát keresek már 3 éve! A tapasztalatom az, hogy csak MLM és reklámszövegekre kattintgatás van amiből akkor lesz pénzem mire öregasszony leszek! Adtam fel hirdetéseket is, de nem kaptam normális ajánlatokat, csak MLM munkákat ajánlottak. Szomorú és elkeserítő a helyzet.. Ha tudtok valami internetes munkát jelezzétek felém. E- mail címem:andiano@gmail.com

niki1986 2009.07.19. 09:59:47

@Nagyné Betti:
Kedves Nagyné Betti!
Regeltem az oldalra csak azt szeretném kérdezni, hogy a rendszer honnan tudja, hogy akik utánam regisztráltak alám jöttek be?
Hogy kapom meg utánuk a pénzt?
És amikor utaltatsz akkor kell megadni a számlaszámodat?
Köszi az infot, de ha kérhetlek inkább a mail címemre válaszolj : nikolettme@gmail.com
Köszönöm

bubika25 2009.07.25. 00:33:45

Sziasztok!
Tud valaki valamit a Yess pluszról?! Vajon kamu vagy működhet???!!Valaki segítsen mert elég komoly a regisztrációs díj!!Lécike!!!!!

Kicsilány82 2009.08.05. 11:41:14

@Nagyné Betti:
Szia Nagyné Betti!

Nekem is hasonló kérdésem lenne, mint az előttem szóló Niki1986- nak.
Amikor összegyűlik egy bizonyos összeg, akkor azt hogyan kell utalni?
E- mail címem: eva.szelpal@gmail.com

Válaszodat előre is köszönöm, vagy ha esetleg Niki1986 választ kapsz, tőled is szívesen veszem a segítséget!

Köszönöm

gyerhaju 2009.08.06. 23:54:46

@bubika25: Mennyi az a komoly regisztrációs dij? A regisztráció ingyenes! Csak nem arra a 15 ezerre gondolsz? Akkor neked hiába is mondanék bármit!
Egyébként ha felmész a kezdőlapra, ott sokmindent elolvashatsz. www.yessplus.hu
Egyébként Magyar cég, Magyar termékekkel. A nagy regisztrációs dij, a külföldi,lekövethetetlen központu cégeknek van. Nem kell fejest ugrani semmibe, az ingyenes regisztráció után, elkezded megismerni a termékeket. Egyébként, ha eléred a kb 15 ezres vásárlási összeget (nem egyszerre, hanem összesen, akárhány hónap alatt!), azután egy évig 20-30-40%-os áron, ugynevezett VIP áron vásárolhatsz! Amikor ugy érzed, hogy ez tetszik, esetleg másoknak is tudnád ajánlani, akkor lehetsz hálózatépitő, aki már jutalékot is kaphat. Ha adsz elérhetőséget, további részletekről is tudlak tájékoztatni! További kellemes időtöltést!

mollinéni 2009.12.02. 11:54:35

Nagyot csalódtam!!! Az otthon végezhető ajándéktasak csomagolást hirdető ,mely megad egy 20-as mobilszámot, egy emeltdijas MÉDIAFON számot, vmint egy bp-i tel.számot, a 20-as számon rideg ,elutasitó szöveg a következő volt:hivja az emeldijas 90-es MÉDIAFON tel.számot. A bp-i szám elérhetetlen. Szórakozásnak grt-la ,sikerül a sok szegény embert ,ilyen pofátlan ,kegyetlen módon becsapni,átverni, a szükséges lépéseket amennyiben nem törlik a hirdetést rövid határidőn belül megtesszük. Jelentkezzetek akik még igy jártatok. imetek@freemail.cimen.!!!! Ez egy piramis játék ,ajánlom,ha untkoztok álljatok ki az utcára és keressetek ott pénz, ehhez a stilusos viselkedéshez ez illik leginkább!!!

mollinéni 2009.12.02. 12:01:22

Sára mevü kommentezőnek üzenem ,hogy soha ne legyen több pénze ,mint amit hiszékeny emberektől aljas módon megszerez. Egylépcsősen elmehetsz te is az utcasarokra, de nyilván olyan ronda vagy ,hogy ott még ennyit sem keresnél.... liba.

wandancsa 2010.01.25. 13:17:25

Sziasztok!
Most regisztráltam, nem tudom, olvassa-e még valaki az oldalt, mert elég régi dátumokat látok csak. Én is befürödtem már egy csomó otthoni munkával, volt, ahova pénzt is küldtem, de semmit nem kaptam, esetleg egy listát, hogy ide meg oda kell írnom, hogy munkát kérjek. Persze ezért külröm kellett volna fizetni, pl a kezdőcsomagot megvehetem 8.000-ért, vagy ha többet szeretnék keresni, akkor 15.000-ért. Jobb esetben visszaküldték a befizetett összeget, de ebből meg a posta vette le a saját díát, úgyhogy kevesebbet kaptam vissza. Évek óta keresek bedolgozást, vagy bármilyen itthoni munkát, de eddig az össze csak átverésnek bizonyult. Kb. egy évvel ezelőtt az interneten akadtam rá két lehetőségre, de ez a ketőő be is jött. Igaz, milliókat vagy százezreket nem keresek vele, de kiegészítésnek jó mindkettő. Az egyik: Magyar tisztítószerek, katalógusból. A másik: Cseh ékszerek, szintén katalógusból. Igaz, erre az utóbbira be kell fizetni egy kicsit, de már az első rendeléssel vissza lehet keresni könnyen. Ha valakit esetleg érdekel ilyen lehetőség, akkor várom az érdeklődést. Címem: annaw7509@gmail.com
Ezek tényleg működnek, és tényleg valósak, ha valakit érdekel ilyen jellegű munka. Ja, és ha van hozzá kedve, esetleg hálózatot is lehet építeni.

enci911 2010.03.05. 15:59:27

Nekem is bejött,csak pár kattintás,és mehet is.

Az alábbi linken regisztrálhat:

bux.to/?r=enci911

Ha sikerült a regisztrálás, kezdődhet a nézegetés!
A Surf ads menüben láthatóak a reklámok amikre rá kell klikkelni és a megnyíló ablakot hagyni 30 mp-ig. Van egy számláló, ahol visszaszámol és akkor ha megjelenik a pipa és a done felirat, akkor be lehet zárni. A My stats menüben látható, hogy jelenleg mennyi pénze van. Ha összegyűlt 10 $ , akkor lehet átutaltatni. A 10 $ elég hamar összejön, érdemes csinálni és persze beszervezni másokat, mert minden beszervezett után 100%jár!

Zuzi71 2010.04.01. 20:15:53

@enci911:
Hali,

Nekem még rgiznem sem sikerült, mit kell tennem a *AlertPay or YourBuxCard Email Address for Payments menüpont ban??
Légyszi segíts mit hogy kell csinálni itt írj vagy a vera71@freemail.hu címre

Köszi előre is

othon végezhető munka 2010.04.14. 10:20:14

@Csereháti Ilona: én is igy jártam olyan munka érdekel amiért nem kell fizetni én is fizettem be csekre és külte a levelet hogy enyit meg annyit fizessek de munka nem volt ha tudtok bedolgozást amiért nem kell fizetni de ők igen engem is érdekel itt a cimem irj kőszi előre is.
csibexy8gmail.com

Rozsdi07 2010.04.15. 11:39:25

Sziasztok!
Megjártam már én is sokszor,most már tudom,hogy amiért fizetni kell az nem valós munka.Régóta keresek otthon végzhető munkát,ha valaki tud ilyet megköszönöm ha elküldi a következő címre:rozsda07@citromail.hu

M.né 2010.04.27. 11:21:42

Sárától kérdezném és bárkitől aki tudna válaszolni, én is regisztráltam arra az oldalra ahol reklám oldalakat kell megnyitni, de nem tudom hogyan kell átutalni a pénzt ha már van 10 dolcsim?? Kérlek válaszoljatok!! köszi

M.né 2010.04.27. 11:22:44

@enci911: De hogy utalod át a pénzt??

namni 2010.05.16. 14:42:11

Sziasztok!
Valaki nekem is le tudná írni részletesen, hogyan tudok regisztrálni arra a bux oldalra, ahol kattingatós munka van és mit kell tennem hogy nálam legyen a megkeresett pénz. Valamint, hogy hol kell kattingatni.
Köszönöm! melcsy26@citromail.hu-ra várom a felvilágosítást.

sulesz 2010.05.19. 13:08:26

Sziasztok én tudok több ojan internetes munkákat amik fizetnek igaz egy kicsit bonyolultak még rá nem jössz hogy működik a dolog.Akit érdekelnek ezek a munkák az itt megtalálja a leírást vagy keresetek fel emailben vagy akár msn-en az email Címem sulesz75@freemail.hu az msn címem sledercsaba.sulesz@windowslive.com és itt az oldalam ahol részletesen leírtam mindent:myvip.com/main.php?ib=1&redir=profile.php%3F%26uid%3D3602551

barnabarbee · http://munkasiker.blog.hu 2010.06.02. 11:11:17

Normál időszakokban a munkaerőpiac 80-át akármennyire keresed meg sem látod.

A menedzser először azzal tölti be az új helyet, akit ismer, előléptet, vagy áthelyez. A jobb állások így elmennek.

Aztán, ha így nem találnak, akkor a menedzserek ismerősökön keresztül - bizalmi híd - keresnek új kollégákat.
Megkérdik a kollégákat, barátaikat, családtagjaikat, a konkurenciát, a beszállítókat és a vevőket. (a feleségeket és a szeretőket!!!)

Minden 5 új munkahelyből 4-et úgy töltenek be, hogy sosem tudod meg, ott lett volna esélyed.

Ha így nem találnak, akkor hirdetnek.

20%-ot láthatnál a munkahelyek közül, ha állandóan a lehetőségeket keresed, de a legtöbb ember nem is tudja hogyan kell keresni, a másik elfárad bele, a harmadik meg jól érzi magát a saját nyomorában. A panaszkodás a lappangó mazohizmus első megjelenése.

Amit látsz - hirdetésekre gondolok - annak egy jelentős része nem valós.
A minap egy dunaújvárosi fiúnak próbáltam segíteni. Leszedtem a netről elérhető álláshirdetéseket. A fele olyan állás volt, amire láthatóan meg volt a jelölt, de egy szabály szerint meg kell hirdetni.

Vannak cégek, akik hirdetnek, akkor is ha nincs éppen üresedés. Emberekre halásznak. Ha Te jó vagy, akkor felvesznek, akkor is ha nincs üres pozíció, majd csinálnak. Ha jó vagy! Te jó vagy? Az ő hirdetéseiket, akkor is újra látod, ha már elutasítottak, hogy nem felelsz meg.

Sok emberke mellett elmegy a lehetőség.
A scrind-en olvastam egy aranyos történetet, megosztom veletek:
www.scribd.com/doc/32362831/Most-Jol-Kitolok-Veled

sziszy85 2010.06.23. 14:48:57

Sziasztok.Én is regisztráltam magam annál a bux-nál és elkezdtem már kattingatni!De egy pár dolgot nem értek!Ebbe a kattingatásba nekik mi jó van?Hogy kell új reklámokat kérni amikre lehet kattingatni?Naponta csak egyszer lehet ezt csinálni,mert többet nem ad?Hogyan lehet másokat is belevenni?És hogy lehet majd utalni?Aki tud az segítsen nekem!!!Az email-emre írjon: sziszibaby85@freemail.hu ! Előre is köszönöm!

Poctar 2010.08.31. 11:10:47

Hello!

Szívesen megosztok pár lehetőséget, melyek otthonról végezhetőek.
Írj egy e-mailt ide: <mail>poctar@gmail.com</mail> , és válaszolok.

Szép Napot!

Domino05 2010.10.29. 06:38:16

@enci911:
Szia @enci911!Még nagyon új vagyok itt és véletlenül keveredtem ide.Olvasgatás közben megláttam a bux.to klikkelős munkát.csak sajnos elakadtam a regisztrációval.Tudsz nekem segiteni egy válasz emailben a domino50831@citromail.hu címre hogy mit kell tennem az *AlertPay or YourBuxCard Email Address for Payments menüpont ban?? És hogy utalod a pénzt magadnak?
Előre is köszönöm a segitséget. Domi

Domino05 2010.10.29. 06:52:51

Sziasztok!
Ha esetleg más is tud nekem segiteni,hogy kell beregelni és megoldani azt az egylépcsős problémát az *AlertPay or YourBuxCard Email Address for Payments menüpont ban a bux.to oldalon nagyon kérem segitsen az emailomra küldött válasszal. domino50831@citromail.hu
Nagyon szépen köszönöm a segitséget!!!

Beus78 2011.08.07. 14:22:36

@Sára: Szeretném megkérdezni hogy él-e még ez a lehetőség??? ha igen kérem írjon előre is köszönöm!!!

Bettyke008 2011.10.15. 18:14:49

Szeretnék otthoni munkát,mert kismama vagyok( és vesebeteg), így sajnos nincs munkalehetőség!!! Bármilyen otthoni munka érdekel!!! Előre is köszönöm!!!

nicky92 2011.11.02. 17:01:27

Szeretnék otthoni munkát!! még tanuló vagyok,de már nem a szüleimmel élek és jól jönne a munka !! bármilyen otthon végezhető munka érdekelne!!! előre is köszönöm!

anikoo025 2012.02.29. 19:09:41

@Sára: szia láttam amit irtál és én is regisztráltam,de lenne néhány kérdésem ha segitenél köszönöm

anikoo025 2012.03.26. 13:35:36

@Sára: szereetném meg kérdezni hogy hogy tudom kivenni a pénzt

bátor 2012.09.06. 10:59:41

@Vidáné Hegyi Andrea:

Otthoni munka nincs,de csaló van épp elég.

Katalin Patócs 2013.10.10. 13:48:02

Sziasztok!
Én is sokáig keresgéltem a munka lehetőségek között, de a legtöbbet kamunak tartottam! Aztán rábukkantam az mlmdiszkontra, ami először megrémísztett engem is , mint általában az mlm szó a legtöbb embert! De regisztráltam, ami nem jár semmiféle kötelezettséggel sem. Megnéztem a videókat, az árukínálatukat és a feltételeket. Belevágtam, rögtön franchise tagságot vettem, így még további kedvezmények járnak. Minden hónapban 7.500.-Ft-ért kell vásárolnom, és csak is olyan dolgokat amiket a mindennapokban használok a háztartásban.
Pl. liszt, olaj, tisztítószerek, papíráruk, tészták, konzervek stb. ezeket az árukat a multik áránál 3-30%-al olcsóbban tudom megvenni, és mindössze 990.-Ft-ért házhoz hozzák. Mindegy, hogy mennyit vásárolok...Elmondtam az ismerőseimnek is, és többen is innen vásárolnak már.
Annyit kell tenni csak, hogy regisztráltok az alábbi linken, megnézitek a tájékoztatást és havonta vásároltok. Nem kell félni, hamar összejön a 7.500.-Ft.

mlmdiszkont.hu/mlmdiszkont/bemutato?ref=5xl7616d

Sőt ha másokat is meghívtok, újabb kedvezményekkel élhettek vásárlásaitok során!
Sok sikert mindenkinek!

Kata
süti beállítások módosítása